עבור לתוכן

מה כולל הרכבה של החנות

Featured Replies

פורסם

אז ככה לאחר שאני קונה את המחשב מאחת החניות ומשלם רק עבור הרכבה .

מה תהליך ההתקנה העצמי שאני צריך לעשות ברגע שהמחשב מורכב (דרייברים , מערכת הפעלה , מסך ,איטרנט וכדומה ...)

אשמח להסבר

פורסם

דבר ראשון להכנס לביוס ולראות שהכוננים מזוהים והכל תקין(מתח, תדרים, אמפרטוקות)

אחרי זה התקנה של המערכת ההפעלה ואחרי זה הדרייברים ->דבר שמומלץ להוריד עדכני מהאינטרנט וזהו..

פורסם

דבר ראשון להכנס לביוס ולראות שהכוננים מזוהים והכל תקין(מתח, תדרים, אמפרטוקות)

אחרי זה התקנה של המערכת ההפעלה ואחרי זה הדרייברים ->דבר שמומלץ להוריד עדכני מהאינטרנט וזהו..

אחרי זה אנטיוירוס, אופיס ועוד כמה תוכנות בסיסיות, ואז זהו ;D

פורסם

אל תשכח גם פורנו...

פורסם

נורא מצחיק וממש לעניין.

בקיצור מה שמומלץ לעשות זה פשוט להוריד Everest ולראות שם שכל הרכיבים שהזמנת וכתובים בהזמנה הם אכן מה שכללו לך בתוך המחשב.

כעיקרון אחרי זה אין יותר מדי מה לעשות חוץ מלראות שהכל תקין ולכן תריץ איזה משחק ותראה אם אין בעיות עם הכ.מסך.

מאמץ קצת אתהמעבד והזכרונות כדי לראות שבאמת אין בעיות מיוחדות (למרות שאמורים לעשות את זה בחנות).

וזהו כעיקרון, לא אמורות להיות בעיות מיוחדות חוץ מזה. במידה ויהיו כמובן שיש לך אחריות.

http://www.lavalys.com/products/download.php?ps=UE&dlid=35〈=en

פורסם
  • מחבר

תודה ,

שאלה קטנה ,

לגבי הדרייברים, להתקין אותם ואז להוריד עידכונים עדכניים או דרך האינטרנט להוריד ישר ?

פורסם

אם אתה במילא מוריד, תוריד דרך מחשב אחר מראש, ותתקין מייד את העדכניים על החדש.

פורסם

אם אתה במילא מוריד, תוריד דרך מחשב אחר מראש, ותתקין מייד את העדכניים על החדש.

בעיקרון חנות טובה שמרכיבה לך מחשב אמורה לבדוק שהכל בביוס מוגדר נכון וגם להראות לך לפני שאתה לוקח את המחשב שזה אכן עובד.

תתקין את מערכת ההפעלה ולאחר מכן את הדרייברים של לוח האם, זה יאפשר לך להיכנס לאינטרנט (קל יותר אם יש לך ראוטר כבר..) ואז להוריד את כל העידכונים של מיקרוסופט.

לאחר כל זה כנס ללוח הבקרה ותראה אם חסר לך דרייבר מסוים, אם לא תתקין את האופיס ואז שוב יהיו לך עידכונים להורדה.

מכן תתקין תוכנת אנטיוירוס וכל מה שאתה צריך ובעיקרון..זהו.

לאחרתתקין WINRAR וחבילת קודקים..

פורסם
  • מחבר

אני קונה מ SKYPC

הם אמורים לבדוק את האמור ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים