עבור לתוכן

עזרה|המחיר שאני משלם לבזק בינלאומי גבוהה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

נכון על זה אני מדבר..

עכשיו אני רואה מסלול של 5 מגה ב 70 שקל ואני משלם את המחיר הזה על 2.5.

פורסם

אתה יכול להפר חוזה = לשנות התחייבות - אך ורק במידה וגם הצג השני מאשר...

פורסם
  • מחבר

אין לי ממש צורך ב 5 מגה כי גם לא מרגישים את זה בגלישה רק בהורדות!

אני רוצה להישאר ב 2.5 מגה אבל לשלם מחיר הגיוני חצי.. 40-35 לשלם 70 שקל על 2.5 מגה זה לא מצדיק

עובדה שכרגע הם מוכרים 5 מגה ב 70 שקל.

פורסם

דוגמה - קניתי טלוויזיה בתשלומים - יוצא 8000 שקל

אחרי חודשיים מוכרים אותה ב- 6000 - אני אמור לבקש החזר או שמעכשיו והלאה אני אשלם פחות בתשלומים ???

פורסם
  • מחבר

זה לא אותו הדבר אי אפשר להשוות בכלל ביגלל שפה יש לי את האופצייה לשנות חבילות..

פורסם

בחוזה (באותיות הקטנות) ומן הסתם שבטלפון גם לא אומרים לך - אין לך את האופציה לעבור בין חבילות אלא באישור החברה...

מאותה הסיבה שאם החנות שקניתי ממנה את הטלוויזיה תתחשב בי ותחליט כן לתת לי פיצוי...

פורסם

עצה חשובה מאחד שעסק קצת בתחום :

עם אין חוזה שיכולים לשלוח לכם אין התחייבות ובמידה ואין להם לשלוח תתעקשו להגיע למנהל קשרי לקוחות שיבדוק לכם (ותתעקשו זה חשוב )

תאיימו בתביעה ופנייה לעיתונות במידה ולא שולחים לכם חוזה. ואםן אין להם לשלוח ובדרך כלל אין יבטלו לכם את ההתחייבות

אני ביטלתי התחייבות בכמה חברות כי לא היה להם חוזה לשלוח לי ולפי משרד התקשורת אין חוזה אין התחייבות לא משנה עם יגידו שהנציג אמר לכם שיש שיקפצו

תתעקשו יבטלו

במקרה כמו של פותח התרד אני הייתי חופשי כותב לאימייל האדום של YNET על זה שמשלם תשתית 5 וספק 2.5 ולא מאפשרים לו לנצל כל מה שמשלם תעשה קצת רעש ב 2 החברות דבר עם מנהלים ותעמוד על שלך חצי שעה ביום כל יום

עד שימצאו לך פתרון

פורסם
  • מחבר

אין לי כוח לשטויות האלו! אני רוצה להישאר עם ה 2.5 ולשלם מחיר סביר בספק משהו כמו 30-40 שקל גג בהיתחייבות מצידי!

לגבי בזק אני יבטל את ה 5 מגה אבל אני לא חושב שיורידו לי במחיר כי גם ככה זה היה חינם התוספת של ה 5 מגה בהיתחייבות לשנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים