פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים שאלה:נגיד ואני קונה קטודה קרה שיש לה בקר לפי המוזיקה ואני לוקח ממנה רק את הבקר של המוזיקה ומחבר אותי ללדים במקום זה יעבוד או שיש לבקר הזה הגבלת מתח איך בודקים ואם יש רעיונות אחרים לאיך לחבר הרבה לדים שיפעלו לפי המוזיקה אז תנו פה רעיונות
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים כעיקרון, יש מדריך ממש פשוט להפעלת לדים ע"פ מוזיקה..זה מתבצע בעזרת כמה רכיבים ממש פשוטים, כגון טנרזיסטור וקונקטור PL 3.5יכול להיות שיש את זה במדריכי האתר , במידה ולא, אני בטוח שחיפוש יענה לך על הדרישה
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים מחבר בניתי את המעגל ההוא זה לא פעל כמו שרציתי זה פועל ממש ממש חלש אני רוצה משהוא יותר איכותי שיפעל לפי הבאס בלי לפגוע באיכות שלו (כי שאתה מפצל אותו האיכות יורדת)
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים אני חושב שהקתודה שעובדת לפי קול עובדת לפי קול באמת ולא על סמך הזרם שאמור כבייכול ללכת לרמקוליםאני חושב שאם תשיג בקר כזה הוא יתן תוצאות טובות ..כי זה פועל לפי מיקרופוןוהמדריכים שיש ברשת זה לפי מתח החשמל שכמו שאמרתי ''אמור''להגיע לבוקסה..בהצלחה
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים מחבר אתה יכול אולי לתת לי בתיאוריה איך זה יעבוד אם אני באמת יקנה ?אני חשבתי על להוריד את הקתודה ואת החיבור מולקס ולארגן חיבור ישיר לחשמל ואליו לחבר את כל מה שאני רוצה ולשים בינהם את הבקר של המיקרופון שנראה לי שהוא עובד על 0 1 שיש רעש ואין רעשעוד שאלה:מישהו יודע איך קונים בEBUY אם כן תביאו לי איזה דרך לתקשר איתכם יש לי כמה שאלות
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים הלד יעבוד כמו שהקתודה עובדת ..בדיוק ככהולןמה חיבור לחשמל אם יש לך כבר חיבור מלוקס מוכן איתו ??
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים מחבר כי אני לא מתכוון למקם את הלדים בתוך המארז הם יהיו במקומות אסטרטגיים ברחבי החדר שלי אני רוצה שהחדר שלי ידלק לפי המוזיקה עוד שאלה אם אני אקח את הבקר הזה ואשים עליו יותר מידי מתח (של כל הלדים) הוא לא ישרף? ומאיפה הוא לוקח חשמל אני רוצה לדעת? אם הוא קשור בכל הסיפור של המולקס זה יהיה קצת קשה להפתר מהחיבור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.