פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים צהריים טובים.. טוב שמעו.. לאחרונה חשבתי על האפשרות לעבור לויסטה.. ובדקתי את הדרישות שלה והחשב שלי אמור להריץ אותה ללא קושי המערכת שלי היא כזאת.. מעבד:2180@2.0 ghz ראם:2 giga כ.מסך:מובנה של אינטל (950)(זה תומך בויסטה[ הארדיסק:160 גיגה לוח אם של אסוס p5gc\1333 ------------------------------------------ איזה ציון חוייתי אמור להיות לי בערך? האם המחשב ירוץ חלק? תודה
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים המערכת בסדר, אבל תתחיל להתרגל לרעיון שמערכת ההפעלה משתמשת ב-50% ממשאבי המערכת במקום ב-5%. זה כמו קרייסיס - מה שבנוי חרא אף פעם לא ירוץ חלק.
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים אומרים ש-SP1 עושה את הביצועים של ויסטה לקצת פחות גרועים, ככה שמומלץ להתקין אותו.
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים אומרים גם שלמי שאין מושג ירוק על מה הוא מדבר, כדאי שלא יתן תשובות לאנשים...
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים המערכת בסדר, אבל תתחיל להתרגל לרעיון שמערכת ההפעלה משתמשת ב-50% ממשאבי המערכת במקום ב-5%. זה כמו קרייסיס - מה שבנוי חרא אף פעם לא ירוץ חלק.אתה אחד מאלה שבחיים לא ראו ויסטה ולא עבדו איתה אבל חושב שבגלל שעשו ממנה צחוק קצת בבלוגים אז אתה יודע איך היא מתפקדת?כי אם לא אז הבעיה שלך הרבה יותר חמורה מזה.אתה פשוט מקשקש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.