פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים אבל 012 הם טובים לא? :s05:יחסית לספקיות אינטרנט ברפובליקה המרכז אפריקאית הייתי אומר שכן.
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים יש לי אינטרנט וטלפון שלהם.... האינטרנט דווקא ממש לא נורא אפילו די טוב ויציב (בadsl) הטלפון זה הדבר הכי נוראי שפגשתי בחיים והדבר הראשון שאני עושה בשבוע הבא זה לחזור לבזק (או להוט)
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים מחבר וואי וואי איזה סתום אני מרגיש פה באמא שלי במקום שתגידו לי מזל טוב או תפרגנו יורדים עליי למה אינרטנט דפוק אתם אומרים ולא עבדו עליי במהירות מהירות הורדה של 180 קילו לשניה אז לא עבדו עליי בכל זאת לפחות תפרטו למה יצאתי דפוק פה
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים למה אתם כאלה? תפרגנו קצת! יפה שהצלחת להוריד אותם, ותהנה מהאינטרנט החינמי . ואל תתייחס לקנאים
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים תראה כול הכבוד על התרגיל שעשית ל012 ימח שמם וזכרם (רק בגללם אני לא יכול לשחק WARHAMMER ONLINE שקניתי)אבל להשיג אינטרנט כזה זה בערך כמו להגיד ברשת "היי הצלחתי להשיג שקית מלאה בחרא חינם!"אני ניסיתי לסדר איתם את הבעיה שהייתה לי,(אי תאימות במהירות בין התשתית לספקית) ועדיין תכל'ס לא התסדר הרבה,חוץ מזה שהניתוקים למסנגר קורים במרווח יותר גדול.אני ממש קרוב לעבור ספקית,ובאמת אני אנצל את ההזדמנות ואשאל,נטוויז'ן? או בזק?כי שמעתי דברים מעורבים על שניהם,
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים אני עזבתי את ברק לאחר האיחוד עם נטויז'ן(התחלתי לסבול קשות מחסימת פורטים). מאז אני עם בזק בין לאומי ואין לי תלונות.
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים 012 עדיין קיבלו לקוח, מרוויחים ממך כסף, אתה משלם להם ומקבל חרא של אינטרנט.לא כ"כ זוהר בעיני.
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים נטויזיון ברק ו 012 הם תאגיד ששיך לאותם בעלים.מאז הרכישה, האיכות של ברק ו 012 הידרדרה בגלל מדיניות חדשה של חסימת פורטים ויחס רוחב פס ללקוח.תקנו אותי אם אני טועה.
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים ולא עבדו עליי במהירות מהירות הורדה של 180 קילו לשניה אז לא עבדו עלייבכל זאת לפחות תפרטו למה יצאתי דפוק פהיצאת ח'מר. 40 ש"ל למהירות של 1.5Kbps זה יחסית הרבה כסף כיום. היית יכול להשיג מחיר יותר נמוך ובלי התחייבות.חוץ מזה, 012 לא נחשבת לחברה טובה.
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים בחישוב שלי(בתקווה שהוא נכון), התחייבות לשנה - 12 חודשיםמתוכם על חמישה חודשים אתה לא משלם כלל, מתחייב ולאחר מכןמתחיל לשלם על ה-7 החודשים הנותרים 40 שקל בחודש.ככה שזה תשלום על 7 חודשים כפול 40 = 280תחלק את זה ב-12 חודשים, יוצא לך 23 ש"ח בחודש.ו-23 ש"ח בחודש, זה סכום די סטנדרטי כשאתה מתחייב לשנהלחברה(על חבילה של 1.5MBPS), בעיקר כשאתה מחדש מבצע...ככה שלא דפקת אף אחד,לא עבדת עליהם ולא קיבלת משהו שאנשים אחרים מקבלים מבלבדך.
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים נטויזיון ברק ו 012 הם תאגיד ששיך לאותם בעלים.מאז הרכישה, האיכות של ברק ו 012 הידרדרה בגלל מדיניות חדשה של חסימת פורטים ויחס רוחב פס ללקוח.תקנו אותי אם אני טועה.אתה טועה.3 החברות שקיימות כרגע בארץ הן:1. נטוויז'ן + ברק2. אינטרנט זהב + 0123. בזק בינלאומי
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים יצאת גבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבררררררררררררררררררררררררררררR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11עכשיו תוכל לכתוב זאת פעמיים בת.ז. ועוד שלוש בדרכון.גבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבRררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים תשתית 4 מגה ב 69 ש"ח לחודש (ADSL)ספק 4 מגה 12 ש"ח בחודשאתה מנכ"ל בזק בינלאומי או איזה אלפרון?מה זה המחיר הזה באיזה ספק ותשתית אתה.. ואיך?התחייבת ל 40 שנה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.