עבור לתוכן

אי התייצבות ביחידה החדשה

Featured Replies

פורסם

...אפשר לנחש את נושא הדיון...

*לא רלוונטי יותר*

פורסם

קודם תן לזה צ'אנס, אל תפסול מראש

האנשים שאתה נמצא איתם חשובים הרבה יותר מהמקום

פורסם

מה מסריח מה? תהיה גאה ששמו אותך ביחידה קרבית שתוכל לתרום בה קצת יותר מלוט"ם מודיעין וכל הסמרטוטיזם הזה

פורסם

הבחור רוצה ללכת לקבן בגלל ששמו אותו ב"חור", כנראה שהוא גם לא רחוק מהגדרת ה"סמרטוטיזם" הזו במילא...

פורסם
  • מחבר

אל תגלשו מהנושא. וללכת לקבן הייתה רק אופציה שעלתה לי לראש.

פורסם

לפעמים שירות ב"חור" כזה יותר שווה מכל המקומות המלוקקים שציינת "נחשבים".

אני שירתתי במין "חור" כזה, והיה לי שרות נהדר. אל תיהיה לחוץ בית, תן לזה סיכוי, זה עוד יפתיע אותך.

פורסם

עד כמה שאני מכיר (אלא אם יש עודף באנשים פתאום) אין טמ"מ בגדודים אלא רק בחטיבות.

לכל חבריך בלוט"ם תוכל לספר שאתה ברמת פעילות א' ובחטיבה עם מורשת, היסטוריה וכבוד שמסתכמים ביותר משעות עבודה של 8 עד 5

פורסם

ולי זה נשמע כמו:

"אוי-אוי-אוי אני משרת בחור, רואה את אמא פעם בחודש אוי-אוי-אוי"

תפסיקו להתבכיין ותלכו לקרבי.

ממש מסכן, הציבו אותו ב"חור", לפחות תגיד תודה שה"חור" הזה לא נמצא במדינת אוייב.

מפונק.

פורסם
  • מחבר

טוב, צודקים, ההתבטאות "מסריח" ו-"חור" זה לא במקום.

ואני ממש לא מפונק. אם מצבי הרפואי היה מאפשר לי לתרום ביחידה קרבית - הייתי עושה זאת, אך זה לא אפשרי. אבל אתם צרכים להבין את מצבי- למדתי מחשבים, עשו לי הסבה מקצועית בכוח והפכו אותי להיות טכנאי רשתות בכך ששלחו אותי לטמ"מ. אחרי אינספור מפחי נפש אמרתי ניחא.

עזבו לוט"ם או מודיעין, אפילו לחטיבה\אוגדה\פיקוד לא שלחו אותי.

אני מניח שהרוב פשוט לא מבינים אותי, אבל זו פשוט דקירה בגב.

למישהו יש מושג איך עובד טופס 55?

פורסם

חח עדו לא הגעת ליחידה שלך וכבר אתה רוצה 55 ????

תגיע ליחידה אני מאמין שיתנו לך חודש הסתגלות , תראה איך שם, איך האנשים ואולי תאהב את המקום !

פורסם

למישהו יש מושג איך עובד טופס 55?

צעיר. מה זאת אומרת איך הוא עובד? ולזה שמעלי - הוא היה צריך לחתום על 55 גם ביציאה מהקורס וגם בכניסה ליחידה החדשה.

פורסם

חח "לזה שמעליי" טופס 55 זה טופס בקשה לשיבוץ מחדש , אז לא נראה לי שהוא חותם עליו גם כשהוא יוצא :xyxthumbs:מהקורס וגם כשהאו נכנס ליחידה החדשה !

פורסם

אני קורא ופשוט לא מאמין, כל אחת מהתגובות ילדותית ומתנשאת.

מה הבחור שאל ומה עניתם לו?!

לפותח הthread :

אתה נמצא בפרשת דרכים לא פשוטה : אתה יכול לעשות בלאגאנים כבר עכשיו ,זאת אומרת , להתחיל בטלפונים למפקד הקורס (דרכו תקבל את הטלפון של זה שאחראי לשיבוצים) ואז להחריף את תגובותיך במידה ולא תענה כבקשתך (או תחינתך :> ), כל זה כמובן תלוי במידה שבה אתה נחוש בדעתך להגיע למקום "נחשב".

חשוב שתדע, ברגע שתגיע לבסיס הקולט ותגיש את טופס ההתייצבות , סיכוייך לעבור למקום אחר - קלושים!

אחרי שיחרורך , מקום שרותך יכול לעזור לך במציאת עבודה. כן , טממניק מ8200 יקבל עדיפות בראיון עבודה על טממניק מ7329 (חטיבה מונפצת)

כמו כן - יחידות מודיעין למינהן ידועות בתיקצובי ענק - משמע קורסים והכשרות במהלך שרותך (שוב , עוזר לך באזרחות במידה ותרצה לעסוק במקצוע).

פורסם

אני קורא ופשוט לא מאמין, כל אחת מהתגובות ילדותית ומתנשאת.

הבעיה שאתה לא יודע לקרוא. התגובה הכי ילדותית כאן היא של פותח הדיון. במקום להיות חייל וללכת לאן שהצבא אומר, כמו שחייל צריך לעשות, הוא בוכה כמו ילדה קטנה על זה ששלחו אותו "לחור". הצבא שלנו אשכרה הפך לתיכון על מדים. אין יותר משמעת, בגרות, אחריות. כולם ילדים קטנים שרק מחפשים איך לעשות כמה שפחות ועל הדרך לדפוק את הפראיירים שלא מוציאים פטורים וגימלים.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שאתה לא יודע לקרוא. התגובה הכי ילדותית כאן היא של פותח הדיון. במקום להיות חייל וללכת לאן שהצבא אומר, כמו שחייל צריך לעשות, הוא בוכה כמו ילדה קטנה על זה ששלחו אותו "לחור". הצבא שלנו אשכרה הפך לתיכון על מדים. אין יותר משמעת, בגרות, אחריות. כולם ילדים קטנים שרק מחפשים איך לעשות כמה שפחות ועל הדרך לדפוק את הפראיירים שלא מוציאים פטורים וגימלים.

אתה מדבר שטויות כי אין לך מושג וחצי מושג לגבי דברים מאחורי הקלעים. אם אין לך מה להוסיף לנושא עדיף שתשתוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים