עבור לתוכן

שלום לכולם אני מבקש חו''ד על foxpc

Featured Replies

פורסם

שבוע הבא אני רונה מחשב חדש, כמה שאלות על החנות:

חיפשתי חו''ד דעת עליהם אבל מצאתי רק מלפני שנה, האם חנות מומלצת?

המחירים שלהם מאוד זולים ולכן יש לי שאלה נוספת:

האחריות היא של היבואן הרישמי או שלהם?

תודה מראש ערן.

פורסם

בנוגע לאחריות, ממה שאני יודע, האחריות מגיעה מהיבאן, והחנות היא גוף שמקשר בינך לבין היבואן.

פורסם

האחריות היא כמובן של החנות וכך זה בכל מקרה.

האחריות ניתנת לחנות ע"י היבואן הרשמי (זה מה שחשוב).

לגבי החנות, אחת החנויות הטובות שנתקלתי בהן.

המחשב שלי משם.

פורסם

חנות זולה ומומלצת - הרבה קונים ממנה...

לגבי האחריות- תלוי במוצר - חלק מהמוצרים באחריות יבואן וחלק באחריות החנות (שולחים אותו ישירות לחו"ל)

פורסם

יצא לי לקנות אצלם לפני כמה חודשים...

קודם כל תשים לב לזמן האספקה שרשום לכל מוצר. לפעמים הם מפרסמים מוצרים שצפויים להגיע למלאי רק בעוד 3 שבועות, אבל הם מציינים זאת בדף המוצר.

השרות טוב, לא הייתה להם בעיה לשנות הזמנה אחרי שהיא בוצעה, המשלוח הגיע בזמן. לגבי המחירים - נעים בין נמוך לבין לא כדאי בעליל, תלוי במוצר. אל תכניס לעצמך לראש שזו "חנות זולה", תשווה כל רכיב בנפרד.

המבחר שלהם לא משהו, ומחשב שלם (מורכב) לא הייתי מזמין משם ברוב המקרים עקב העדר רכיב זה או אחר שהייתי מעדיף.

פורסם

אני חייב להגיד שלא נתקלתי כ"כ במה שאתה מדבר (לגבי המבחר של הרכיבים וכו') - הפך.

וכמו כל חנות, יש להם רכיבים זולים יותר ורכיבים יקרים יותר, זה לא רלוונטי בכלל לדעתי.

באופן כללי מחשבים שלמים יש להם במחירים מעולים, במיוחד אלו המורכבים כבר ושאפשר לשנות ולשדרג אותם.

פורסם

וכמו כל חנות, יש להם רכיבים זולים יותר ורכיבים יקרים יותר, זה לא רלוונטי בכלל לדעתי.

התכוונתי למחיר של מוצר נתון בהשוואה לחנויות טובות אחרות.

פורסם

תלוי לאיזה מוצר נתון התכוונת ידידי.

אתה מוזמן לחפש את המארז RC590 של חברת CM ולראות שבנתיים הוא הכי זול שמצאתי מבין החנויות.

וזה בדיוק העניין, מוצר אחד יכול להית זול באופן משמעותי מחנויות אחרות ומוצר אחר יקר יותר.

חנויות שהן הכי זולות בהכל (או לפחות טוענות כך) יש, אבל כולנו מכירים ויודעים (או כך אני רוצה להאמין) שהן לא בדיוק מומלצות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים