עבור לתוכן

האם כדאי להשקיע 3500 ש"ח באייפון?

Featured Replies

פורסם

שלום, לאחר עבודה קצרה בקיץ הרווחתי מעט כסף, וחשבתי לקנות בו אייפון בסכום של 3000 ש"ח - האם כדאי?

פורסם

לא

פורסם
  • מחבר

אני אשמח לקבל גם נימוקים, ולא רק תשובות תלויות באוויר... ;)

פורסם

לא .

לא כדאי אני כבעל iphone 3g לא ממליץ לקנות אולי יהיה התלהבות בהתחלה וזהו

לך על ה nokia n85 שיוצא אוטוטו

הינה למה

1) bluetooth באיפון מסורס ולא תומך בהעברת קבצים אלה רק בהתקני דיבור וגם לא בכולם

2) איך כרטיס זכרון אתה לא יכול "להציל" את המידע בקלות יחסית אם יש תקלה וגם לא להגדיל / להחליף בקלות

3) הגבלות שונות ומשונות באיפון תהיה צריך להתעסק בפריצות jailbrake וכו כדי להוציא מהכשיר את המקסימום וככה אתה מבטל אחריות

4) סוללה חזקה יותר

פורסם
  • מחבר

לך על ה nokia n85 שיוצא אוטוטו

-אם לא אייפון אז לא אקנה בכלל :cool2:

חוץ מזה, התלהבתי במיוחד מהטאץ'...

הינה למה

1) bluetooth באיפון מסורס ולא תומך בהעברת קבצים אלה רק בהתקני דיבור וגם לא בכולם

-BT לא מפריע מהבחינה הזאת

2) איך כרטיס זכרון אתה לא יכול "להציל" את המידע בקלות יחסית אם יש תקלה וגם לא להגדיל / להחליף בקלות

-באמת ממש דפוק, ודי בעייתי...

3) הגבלות שונות ומשונות באיפון תהיה צריך להתעסק בפריצות jailbrake וכו כדי להוציא מהכשיר את המקסימום וככה אתה מבטל אחריות

אני אקנה SIM FREE- וJB לא מוריד אחריות.

4) סוללה חזקה יותר

לא הבנתי...?

פורסם

3500?! זה מחיר של טלפונים יוקרתיים,אני בחיים לא האיתי קונה את האיפון ביותר מ1500שקל.

זה טלפון טוב שתתלהב ממנו בשבועיים הראשונים, אבל ב2000 שקל זה כבר טלפונים הרבה יותר טובים.

פורסם

http://www.nseries.com/nseries/v3/media/sections/products/tech_specs/en-R1/tech_specs_n85_en_R1.html

יש גם את הדברים הקטנים

למשל:

אתה לא יכול להתשמש בשיר mp3 נניח כרינגטון באיפון אלה "לקנות" מהמחלבת הכספים של אפל שנקראת iTunes

לא מנגן את כל סוגי הוידאו

וגם n85 יש לך משדר FM שטוב לרכב למשל ומצלמה 5MP נורמלית ואתה יכול להקליט וידאו

ב איפון יש לך 2MP ואין וידאו

פורסם

עדיף לך לחכות ל-HTC Touch HD

פורסם

עדיף לך לחכות ל-HTC Touch HD

מחזק :xyxthumbs:

ההתלהבות מאייפון היא לזמן מוגבל - חבר שלי הביא אותו מחו"ל, פרץ... התלהב.... ונגמר - המכשיר לא פרקטי מספיק

N85 של נוקיה הולך להיות פצצה שיווקית - הן במחיר והן בביצועים

פורסם

תבין, אייפון הוא מכשיר ממוצע לגמרי, אם תקח אותו ותוריד לו את המסך מגע הוא יעלה משהו כמו 1500 שקל, בלחץ.

מה שיקר הוא המסך, כי זה חדשני, השאלה אם אתה מוכן לשלם כ"כ הרבה על גימיק שתוך כמה חודשים כבר יהיה נפוץ וזול הרבה יותר.

זה כמו לקנות עכשיו מעבד 6 ליבות

פורסם
  • מחבר

קודם כל , הHTC לא קרוב אפילו לאייפון מבחינת עיצוב...מה שהלהיב אותי באייפון זה העיצוב ומסך המגע האולטרה איכותי [יצא לי להשתמש בו]

ומי שאומר שהוא לא יוקרתי, אז אתה ממש טועה, זה נחשב לפלא' יוקרתי במיוחד עם העיוצב היוקרתי שאף אחד לא מתקרב לקורסליים שלו אפילו. חוץ מזה הHTC DIAMOND ממש שמן לעומת האייפון ונראה לא מי יודע מה =\

ה-N85 באמת נראה טוב, אולי אני אחכה בשבילו, אני אסתכל קצת על המאפיינים שלו, מה שבטוח שהוא נראה פי מאה יותר טוב מה-HTC...

ובקשר לרינגטונים - אי פשוט ממיר את סוג הקובץ לM4R...

פורסם

גם מכריזים על הטלפון עם המסך מגע של נוקיה (AKA Nokia 5800 Music Express,Nokia Tube) בשני לאוקטובר.

פורסם
  • מחבר

ה-TUBE נראה מכוער, ה-N85 הרבה יותר יפה.

פורסם

ה-TUBE נראה מכוער, ה-N85 הרבה יותר יפה.

:xyxthumbs:

פורסם

הוא ממש ממש לא מכוער

nokia-5800-xpressmedia-tube-press-pic.jpg

חכה עוד לתמונות אמיתיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים