פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים אני רוצה לעשות פרויקט של הרבה (100+/-) לדים שיהבהבו לפי סאונדראיתי שאנשים עושים וזה לא יוצא להם ממש חזק וכל זה איך אני יכול לעשות משהוא בקנה מידה כזה?(זה לא למחשב זה בכללי שיקלוט סאונד בחדרתודה מראש.
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים אני רוצה לעשות פרויקט של הרבה (100+/-) לדים שיהבהבו לפי סאונדראיתי שאנשים עושים וזה לא יוצא להם ממש חזק וכל זה איך אני יכול לעשות משהוא בקנה מידה כזה?(זה לא למחשב זה בכללי שיקלוט סאונד בחדרתודה מראש. יש כאלה קטודות מוכנות שקונים אני חשבתי על רעיון של לקנות קטודה כזאת לפרק לה את הבקר ולחבר ללדים שיהיו מחוברות לחשמל
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים מחבר אהה אין לי מושג איך עושים את זה אבל זה נשמע הגיוני יש מישהוא שיכול לציר את על החיבורים איך/איזה נגדים וכל זה (אם אני לא יבין אני ישאל את המורה לאלקטרוניקה ) אני לומד אלקטאוניקה וחשמל אז אני אמור להבין אבל אם לא... בכל מקרה אשמח מאוד לקבל יותר מידע על איך אני עושה את זה אם אפשר שזה יהיה מחובר גם למתח החשמל בבית כי אני לא רוצה להדליק ולעבות את המחשב 24/7 רק בשביל זה אבל אם אין בררה זה בסדר בכל מקרה תודה.
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים אתה יכול לעשות את מה שמדנייט אמר קודם תדאג לבקר שיהיה לך ולמקור כוח של 12 ולטאחרי זה תבקש בפורום הסבר איזה לדים ונגדים לחבר בהתאם למה שיש לך .
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים אפשר להשתמש בשנאי של 12V?כזה שמתחבר לחשמל?כן , בהחלט תוכל להישתמש באחד כזהרק כמובן שתצטרך נגד של 470 אוהם לפני הלדים .........
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים אם אתה באמת עושה את זה אחר כך תראה צילום של המעגלים ואם אתה יכול איזה תרשים כי אני גם רוצה לעשות את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.