עבור לתוכן

צריך המלצה למכונת גילוח - עד 500 ש"ח +-

Featured Replies

פורסם

טוב... אז ככה...

משני סיבות:

הראשונה היא הגיע הזמן להתחדשות

והשנייה היא שואוטוטו אני יוצא לקורסים של חיל האוויר ואני צריך מכונה למשך השהייה שלי בקורסים.

ובכלל אני צריך מכונת גילוח לעצמי ולא להשתמש בזו של אחי, ולכן אני צריך מכונת גילוח.

נכון לרגע זה אני משתמש בפיליפס הקלאסית מסדרת הcoolshave הכחולה (נראה לי דגם 6707)

מכונה סבבה לחלוטין.

אבל כפי שאמרתי קודם אני צריך המלצה למכונת גילוח בתקציב שציינתי.

אני מתגורר בדימונה, ואין לי בעיה להגיע לב"ש.

ככה ש"על הדרך" אם אפשר לראות המלצה לחנות או רשת כלשהי (אלמ/מחסני חשמל/אחר-אני לא יודע איזה רשתות וחנויות יש) בדימונה/ב"ש זה יהיה מצויין.

פורסם
  • מחבר

אפשר קצת עזרה....?

פורסם

יש לך בעיה עם מכונות מחודשות?

פורסם

בדיוק מה שבאתי להציע.

אני אתן לך קישור למכונה סופר נהדרת שקניתי, היא מחודשת. מזה אומר ממה שביררתי? בנאדם קיבל והחזיר מכל סיבה שהיא (בארה"ב אפשר להחזיר גם אם סתם לא מתחשק) וזה חזר למפעל, החליפו לזה את כל החלקים החיצוניים ובעצם מה שנשאר זה המנוע. האחריות אוהת האחריות כאילו זה חדש.

השירות של החנות (מ.ברוכים אם אני זוכר נכון) היה גם כן אחלה בסה"כ.

קניתי מכונה מסדר 9 והיא מגלחת בהרבה יותר טוב מסדרה 6 (מניסיון)

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1LIHQ9140

באמת מכונה מדהימה ואני כ"כ מרוצה שלא הוצאתי עליה פי 2 ויותר בישביל מכונה חדשה

פורסם
  • מחבר

לא מעוניין בקנייה מרחוק. בכוונה ביקשתי המלצה לקנייה ברשת כלשהי (שקם אלקטריק,טרקלין חשמל, אלמ, מחסני חשמל ....).

אני מעוניין במכונה חדשה, לא מחודשת ולא בטיח ואני לא קונה את מה שאתה אומר לי לגבי מכונה מחודשת (קראתי 2 תגובות של אנשים שקנו 'מחודשת' וראיתי כמה העיסקה נפלאה).

לכן..

אם למישהו יש המלצה למכונה ספיציפית, אשמח לשמוע.

מכונה מסדרה 9 חדשה עולה יקר יותר מהתקציב שלי, ראיתי שHQ8140 של פיליפס נכנסת בול בתקציב שלי.

יש דעה עליה/ המלצה למכונה אחרת?

פורסם

אופיר,

אני מציע שתרגיע טיפה. "אני לא קונה את מה שאתה אומר לגבי מכונה מחודשת" - ממש נשמע כאילו אתה חושב שאני הסוחר או המוכר של המכונות הללו ואני מחרטט אותך במקצוענות וממש עובד עלייך בעיניים.

סיפרתי לך על הניסיון המוצלח מאוד של עם המוצר המדובר. אתה לא רוצה לקנות באינטרנט? אתה לא רומה חודשת? זכותך. לך תקנה מכונה יקרה ופחות טובה.

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

אולי באמת מגיעה לך התנצלות קטנה, אתה מנסה לעזור לי למצוא עיסקה נאה ואני התנסחתי בצורה לא מתאימה.

מה שניסיתי לומר, [או מה שהתכוונתי במילים אחרות] - זה ש'מחודשת' זה לא מה שאתה אומר לי אחרי שקראתי את התגובות של אנשים קנו מכונה מחודשת.

מקווה שלא נפגעת/נעלבת. :)

בכל מקרה, תודה על ההמלצה. :xyxthumbs:

פורסם

זה כבר ניסוח אחר ומתאים לדעתי.

בכל אופן לא אמרתי שזה תמיד יוצא מושלם, אבל לא חסרות עיסקות על חנויות "קרובותו" ושל מוצרים חדשים שמתפקששות.

לדעתי אם המוצר זול באופן רציני (יותר מחצי מהמחיר) ומספק לא רע ועם אחריות זהה - לקחתי את הסיכון. אבל זכותך.

כעיקרון סדרה 8 ו-9 משתמשות באותן ראשים/סכינים.

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין הסדרות?

מחר/תיים אני כבר אהיה חכם יותר ואלך לחנויות כאן בעיר שלי (דימונה), אברר מחירים, ואחרי שהתמונה תתבהר בשבילי אגיב כאן ואמשיך להתייעץ איתך.

או שנלך על המכונה מהחנות השכונתית / ניסע לב"ש לרשת כלשהי / או שנזמין דרך וואלה את העיסקה שהבאת לי ונקווה ליפול על מוצר טוב ולא כפי ש2 אנשים רשמו שם .

פורסם

אנוכי בעל ה 8140, ויש לי רק דברים טובים להגיד עליה.

- סדרה 8 היא הסדרה הראשונה שפיליפס התחילו להשתמש בה בטכנולוגיית ה- SpeedXL שמכילה שלושה סכינים בכל ראש - גילוח מהיר יותר.

- המכונה ניתנת לשטיפה מלאה במים - ניקיון קל יותר.

- סוללה חזקה שמחזיקה שבועיים של גילוח יומיומי (לפחות אצלי).

חיסרון קטן:

אין מד סוללה על המכשיר, אז צריך להכיר פחות או יותר את הגבולות של הסוללה כדי לא להיתקע, אבל זה חיסרון קטן מאוד ביחס לתמורה הכוללת של המכשיר.

זאת המכונה השלישית שלי של Philips, והיא לא מתקרבת לקודמותיה מבחינת איכות.

ממליץ.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת לשטיפה מלאה במים? אני פותח את הראש (מוציא אותו) ושם ברז ישירות על שלושת הראשים? אין חשש שיכנס מים למנוע?

אני היום בערב/מחר כבר אלך לכמה חנויות לברר מחירים ודגמים ואחזור לכאן להתייעץ.

פורסם

אין חשש. יש למכונה חורי ניקוז מיוחדים למים.

למעשה, זאת צורת הניקוי שעליה ממליצים בחוברת שמגיעה יחד עם המכשיר.

פורסם
  • מחבר

הייתי בחנויות.

ראיתי מכונה מסדרת Norelco של philips.

יש לכם מושג מה זו המהדורה הזו?

פורסם

אם אני לא טועה כל מכונה של Philips היא בשת"פ עם Norecelo

פורסם

אאל"ט נורלקו זה חברת בת\סדרה של פיליפס לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים