עבור לתוכן

איך יתפקד lcd 40 אינץ' של סוני (kdl40v4000) כמסך מחשב?

Featured Replies

פורסם

לשם הבהרה זה מסך full hd 1920X1080, המרחק צפיה עליו מדובר הוא כמטר - מטר וחצי.

האם משחקי המחשב יראו טוב(עם ה ps3 הבנתי שהוא מתפקד מצוין), כי כל הבנצ'מרקים הם עם רזולוציה של 1920x1200, כלומר הוא יצטרך לבצע scaling כלשהו, או שאתם יודעים כי משחקי המחשב החדשים תומכים ברזולוציה הזאת?

והאם אני אוכל לעבוד עליו בoffice, בגלישה באינטרנט מהמרחק הזה?

ואחרון חביב, אבל אולי זה לא לפורום הזה, איזה כרטיס גרפי מומלץ לי? האם זאת נחשבת רזולוציה גבוהה כך שצריך כרטיס מסך חזק כמו ה radeon 4870 x2 או מספיק ה 9800 gtx ?

תודה מראש

פורסם

תראה מצוין ,אני לא מדבר ספציפית על הטלוויזיה כי אני לא מכיר אותה

אני משתמש ב32 ממרחק של 1.5-2 ואני רואה מעולה בשימוש שותף של אינטרנט אופיס וכו'

משחקים וסרטים אין מה להשוות כמה שיותר גדול יותר טוב

ותצטרך כרטיס חזק לרזולוציה כזאת אם יש לך תקציב ל4870X2 אז לך עליו אם לא נראה לי גם אחד כזה יספיק

פורסם

מטר וחצי יהיה קרוב מדי לפי דעתי, יכאב לך הראש מזה, בעיקר במשחקים שזזים מהר, אתה תצטרך לזוז קצת אחורה רוב הסיכויים

פורסם
  • מחבר

השאלה גם היא האם המשחקים תומכים ב1920X1080 או שהמסך יצטרך לבצע scaling? והאם אוכל לגלוש באינטרנט ולקרוא מסמכים באותה קלות שאני יושב מול המסך הרגיל של המחשב?

פורסם

יש מעט מאוד משחקים שלא נותנים שליטה מלאה על הרזולוציה.

לי יש 32" ב-720P ( 1360X768 ולי הדברים קצת קטנים מדי שמדובר על טקסט (משחקים וסרטים זה חבלז :] ), אז הגדלתי DPI וכו', אבל זה לא מאוד נוח.

אבל אני חייב לציין שהתרגלתי חח

פורסם

השאלה גם היא האם המשחקים תומכים ב1920X1080 או שהמסך יצטרך לבצע scaling? והאם אוכל לגלוש באינטרנט ולקרוא מסמכים באותה קלות שאני יושב מול המסך הרגיל של המחשב?

שום SCALE כל משחק מחשב חדש תומך ברזולוציה הזאת.

יש לי 42' FHD שמחוברת למחשב ככה שאני אומר את זה מניסיון :P ולא חייבים כרטיס מסך כ"כ חזק כדי להריץ משחקים בFHD.. טוב חוץ מ CRYSIS חח

יש לי 7900GS extreme ו E4300@3.2GHZ וCOD4 רץ חלק שהכל בHIGH עם AA X4 ורק מעט פילטרים מכובים עם 9800 אחד תוכל לשחק בכל משחק בFHD בהגדרות גבוהות, חוץ מקרייסיס ואולי סטלקר ששניהם משחקים שעשויים בצורה גרועה ביותר ( קרייסיס רק לי חלק ב720P שהכל בHIGH חוץ מהSHADOW וBLUR וללא AA)

אבל 40' ל1.5 מטר זה גדול מדי, אתה צריך לפחות 2 מטרים. אצלי ה42 היא ל2.5, אבל בתאכלס תבדוק איזה גודל מתאים לך בחנות ביחס למרחק צפייה שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים