עבור לתוכן

מחליף את ה- 1950פרו

Featured Replies

פורסם

יש מי שמנפח ויש מי שלא

תמיד אפשר להתמקח על מחירים

אתה צודק ,אולם כאשר רוב המוכרים דורשים מחיר שהוא קרוב למחירו של אותו מוצר בחנות ,אני פשוט לא רואה אפילו טעם להתחיל להתמקח .

אני לא רואה שום הצדקה שמוצר משומש יהיה יקר יותר מ-50 אחוז ממחירו כחדש .

פורסם

שוב פעם X1950PRO יותר טוב מ 8500GT וגם מ 8600GT כי יש לו 256BIT הוא מתקרב לרמה של ה 9600GT שעולה 600 שקל כרגע!

אני לא רואה כרטיס יותר טוב ממנו בטווח מחיר שלך.

פורסם

אתה צודק ,אולם כאשר רוב המוכרים דורשים מחיר שהוא קרוב למחירו של אותו מוצר בחנות ,אני פשוט לא רואה אפילו טעם להתחיל להתמקח .

אני לא רואה שום הצדקה שמוצר משומש יהיה יקר יותר מ-50 אחוז ממחירו כחדש .

צודק. אבל גם אני בעבר מכרתי כמה פריטים ב TRADE ZONE ומעולם לא הפרזתי במחיר. דרשתי וקבלתי מחיר הגיוני למדי. ולא כל מוצר שהוא משומש צריכים אוטומטית להוריד 50%, יש גם מקרים חריגים. לדוגמא, מכרתי שם זכרונות שהיו אצלי בשימוש חודש בקושי ופשוט החלפתי כי הייתי צריך 4GB ולא 2GB שנקנו בטעות. אז המחיר החדש שלהם היה 280 ובקשתי עליהם 190 ומכרתי אותם בסוף ב 180. תאמין לי מי שקנה אותם הרוויח בגדול.

פורסם

צודק. אבל גם אני בעבר מכרתי כמה פריטים ב TRADE ZONE ומעולם לא הפרזתי במחיר. דרשתי וקבלתי מחיר הגיוני למדי. ולא כל מוצר שהוא משומש צריכים אוטומטית להוריד 50%, יש גם מקרים חריגים. לדוגמא, מכרתי שם זכרונות שהיו אצלי בשימוש חודש בקושי ופשוט החלפתי כי הייתי צריך 4GB ולא 2GB שנקנו בטעות. אז המחיר החדש שלהם היה 280 ובקשתי עליהם 190 ומכרתי אותם בסוף ב 180. תאמין לי מי שקנה אותם הרוויח בגדול.

אחי ,אתה יוצא מהכלל .

תעיף מבט ב-trade zone בעיקר בחלק של כרטיסי המסך ואתה תבין על מה אני מדבר.

במקרה של הזכרונות ,אתה צודק מפני שהם לא סובלים מבלאי גבוהה וגם לא יוצאים כל הזמן דגמים חדשים כמו שקורה למשל עם כרטיסי מסך.

אבל בגדול ,המוכרים ב-ב-trade zone מרחפים אי שם בחלל החיצון :bash:

פורסם

שוב פעם X1950PRO יותר טוב מ 8500GT וגם מ 8600GT כי יש לו 256BIT הוא מתקרב לרמה של ה 9600GT שעולה 600 שקל כרגע!

אני לא רואה כרטיס יותר טוב ממנו בטווח מחיר שלך.

ממש לא.

פורסם

אחי ,אתה יוצא מהכלל .

תעיף מבט ב-trade zone בעיקר בחלק של כרטיסי המסך ואתה תבין על מה אני מדבר.

במקרה של הזכרונות ,אתה צודק מפני שהם לא סובלים מבלאי גבוהה וגם לא יוצאים כל הזמן דגמים חדשים כמו שקורה למשל עם כרטיסי מסך.

אבל בגדול ,המוכרים ב-ב-trade zone מרחפים אי שם בחלל החיצון :bash:

כן, אופן כללי אני די מסכים איתך. גם כשאני חפשתי לקנות מיד שניה צחקתי על כמה נאיבים שפריסמו שם.. אבל למזלם - זו זכותם המלאה לדרוש כמה שבא להם.

כשאני מוכר אני מגיע בגישה של - זה חייב להמכר. אני מוכן להתגמש ולהוריד , העיקר להעיף ממני את מה שאני לא צריך (כמובן כל עוד המחיר הגיוני). ויש אנשים שלא באמת באים למכור, הם מפרמים איזה מחיר לא קשור ומחכים שאיזה אדיוט שלא מבין כלום ייתקשר ויאכל אותה ואם הם לא הצליחו הם כבר משאירים את המוצר אצלהם. הם יעשו הכל כדי לא למכור בזול ולהרגיש "פראיירים".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים