עבור לתוכן

חנות "משב" בחיפה. מישהו מכיר?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לעצמי לאפטופ חדש ובמהלך החיפושים מצאתי את החנות הנ"ל שמציעה את מחשב שאני רוצה במחיר ממש נמוך, עד לרמת החשוד. כ2000 שקל יותר נמוך מההשוואה של זאפ.

מישהו מכיר את החנות או התנסה בקנייה ממנה , מכיר, יודע או יכול לספק לי אינפורמציה על החנות, גוגל לא מוצא כלום.

אתר החנות:

http://mashav.co.il/israel/index.htm

מחכה לתגובתיכם.

פורסם

אני קניתי דרכו

יש לך אופציה לשלם במזומן, ואז אתה מקבל את המחיר הזול, שליח מגיע אליך עד הביתה ולוקח את הכסף ומביא לך את המחשב.

מה שכן, אל תאמין למחירים שיש שם כל כך, הוא יכול לפרסם מחיר זול, ואז לומר שאין את זה במלאי, וברגע שהוא יעלה את המחיר למחיר נורמלי הוא ידבר איתך ויגיד לך שיש במלאי.

זה מה שהוא עשה לי ולשותף שלי בזמנו, ובסוף קניתי אותו ב500 שקל יותר (עדיין היה יחסית זול, כי לא היה משווק בארץ כל כך) והשותף שלי קנה בחנות אחרת ב300 שקל יותר ממני עם HD 7200 RPM 120GB במקום מה שיש לי

פורסם
  • מחבר

אבל לפרסם מחיר של 2000 שקל פחות?

זאת לא דרך ליצור אמינות עיסקית.

אני אתקשר מחר לשם ונראה מה הם אומרים.

נזקקתם שם פעם לשירות לאחר קנייה?

פורסם

נראה לי שדיברתי איתו פעם אחת אחרי שרכשתי, אבל זה לא משנה, במחשבים ניידים לדוגמא האחריות לא אצלו...

מה המוצר שאתה מעוניין לרכוש דרכו?

פורסם
  • מחבר

הלאפטופ החדש של HP. 6930p

מימוש אחריות ישירות מhp? יותר טוב, הבנתי שהשירות לקוחות שלהם השתפר פלאות.

רק כל עוד לא יעקצו לי את הכסף זה יהיה טוב.

פורסם

באמת נראה זול ביחס לתמורה שלו...

לא נראה לי שתקבל את זה במחיר הזה :)

פורסם

אני קניתי ממנו מחשב נייד לפני מספר חודשים.

סה"כ אני יצאתי מרוצה משירות החנות עצמה, המוצר הגיע כפי שהוא אמר ובמחיר באמת הזול שמצאתי. (2000 ש"ח זה מוגזם, כניראה יש לו איזה טעות באתר, תתקשר ותבקש שיגיד לך את המחיר האמיתי..).

האחריות לא כל כך רלוונטית משום שלא הוא נותן אותה אלא HP, מה שחשוב הוא שתתעקש לפתוח את המוצר בחנות שלו, לבדוק שהמחשב עובד ורק אז לשלם.

פורסם

אני קניתי ממנו מחשב נייד לפני מספר חודשים.

סה"כ אני יצאתי מרוצה משירות החנות עצמה, המוצר הגיע כפי שהוא אמר ובמחיר באמת הזול שמצאתי. (2000 ש"ח זה מוגזם, כניראה יש לו איזה טעות באתר, תתקשר ותבקש שיגיד לך את המחיר האמיתי..).

האחריות לא כל כך רלוונטית משום שלא הוא נותן אותה אלא HP, מה שחשוב הוא שתתעקש לפתוח את המוצר בחנות שלו, לבדוק שהמחשב עובד ורק אז לשלם.

עד כמה שאני זוכר, לפי החוק הוא מחוייב למחיר שכתוב באתר, זה שיכול ליהיות שזה לא המחיר זאת בעיה שלו.

פורסם

הוא מחוייב למחיר שיש לו באתר, כל עוד יש לו במלאי את המחשב הזה...

(באותיות הקטנות כתוב)

קיצר אם זה מחיר שהוא לא ירצה למכור בו, הוא יגיד שאין במלאי

פורסם
  • מחבר

דיברתי איתו היום באמת.

הוא אמר שזה עדיין לא הגיע למלאי וזה המחיר שHP נתנו לו כולל העמלה שלו. ויתכן שזה יתעדכן מתי שיגיע למלאי (כמה לא צפוי ::))

בקיצור, יש לבדוק את האתר שלהם, ברגע שזה יקפוץ למחיר הרגיל של המחשב זה מתי שנדע שהוא קיבל את הסחורה. :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים