עבור לתוכן

מסך 22" - 24" רחב בעיקר לגיימינג. תקציב 1800 ש"ח (+ שאלות ודילמה)

Featured Replies

פורסם

כיותר משבוע אני עם המחשב החדש שלי (ראו מפרט)

ואני כבר לא יכול להשאר עוד עם המסך הCRT הגוסס שלי mag 786FD.

ואחרי שיטוט ממושך במעמקי הפורום אני רק מתחרפן ויוצא יותר מבולבל מלפני כן.

אני לא יודע אם להפשר על TN או לחסוך על משהו רציני כי בכל זאת מסך הוא משהו שנשאר יותר זמן מחומרה במחשב.

ואני לא יודע מה אפסיד אם אקנה T240 לעומת 2408WFD מבחינת איכות.

אני רואה שכאן ממליצים על TN למשחקים אבל יש לו בעיות עם צבעים עומק ועוד דברים שאני לא זוכר עכשיו

אז מה גורם לTN להיות מומלץ למשחקים. (בכל זאת עומק צבעים חשוב גם למשחקים לא?)

ולפי מה שאני קורא כאן גם ב2408WFD יש בעיות וחסרונות משלו (לא יודע מה אבל ב2900 ש"ח דיי אפשר לצפות לשלמות)

ויש את EIZO S2431WE שנשמע כמעט מושלם חוץ מהמחיר. (עולה כמעט כמו המחשב שלי)

שתי המסכים שהזכרתי מחוץ לתקציב

כפי ששמתם לב דיי איבדתי את הכיוון שלי לגבי בחירת מסך יש כל כך הרבה דגמים וחסרונות לכל אחד

וקשה לי למצוא את הפשרה.

כמובן זה לא יהיה 100% משחקים כבדים

טקסט יהיה חשוב

אפשר לתאר את בשימוש כללי עם דגש עיקרי למשחקים

הדגם העיקרי שחשבתי עליו הוא T240 (ביקורת מסכים מקיפה באמת הייתה מועילה לי עכשיו)

אבל אני פתוח לעוד הדגמים והערות.

תודה רבה (מצטער על אורך ההודעה)

עומר

פורסם

מצטרף לשאלה לגבי המסכים...

המבחר שובר לי את השכל כבר ובאמת שלא קיבלתי תשובה חד משמעית מה המסך הכי כדאי לקניה לשימוש במשחקים ואינטרנט

תודה לעונים

פורסם

מניסיון שלי עם ה T240 הוא ממש לא מדויק בצבעים ויש זליגות אור בפינות של המסך...

כמו כן מהיותו רחב, יש לו נטייה לשינוי קונטרסט וצבעים דהוים בפינות המסך...

בגדול, כל מסך רחב שהוא מעל 20" ובא עם פאנלי TN נוכחיים יהיו לו שינוי צבע בצדדי המסך, היתי ממליץ לחפש משהו אחר...

פורסם

זה כי כנראה המסך קרוב מדי אליך וזווית הצפיה אל הפיקסלים שבצידי המסך כבר הופכת חדה מדי

נסה להרחיק אותו ממך ולהגדיל טיפה את הפונט שבו אתה קורא

אני מאמין שזה יפתור לך את הצרה

עדכן אם לא

פורסם
  • מחבר

אוקי אני רואה שבפורום המצב דיי מטושטש. (לפחות לי)

ושהבחירה הכי נורמלית תיהיה ה2408WFD כי בכל זאת מסך אמור להחזיק אותי יותר זמן ממחשב

וגם זה לא כמו כרטיסי מסך שמה שטוב כבר מיושן כעבור שנה (או שהאמרה הזו כבר לא אקטואלית כאשר הLCD נכנס).

אבל אני לא יודע מה החסרונות של 2408. תגידו לי בבקשה.

והדבר האחרון שיש זה לראות בעיניי את המסכים. ואת ההבדלים.

תעזרו בבקשה (כבר יש לי כתמים על המסך בצורת אייקונים של הווינדוס כאשר המסך לבן)

תודה

פורסם

אם אתה רוצה 24 ויש לך כסף בשביל הוצאה חד פעמית אז נסה את המסך של benq

FP241W

פורסם
  • מחבר

בדקתי בזאפ את המסך שאמרת

כאן כבר המחיר יותר מדי גבוה (יותר יקר מהמחשב שלי), לא עדיף EIZO בטווח מחירים הזה?

גם אומרים ש2408 בעל תמורה טובה למה שהוא מציע

אז אשמח לחוות דעת או לאשר את הבחירה הזו או המלצות לדברים אחרים במחיר הזה.

ובבקשה מי שיכול לענות שיעזור לגבי הדילמה בת'רד עצמו מוזמן לעזור.

מה לעשות הדרישה הכי נפוצה (מסך 22- 24 אינץ' רחב לגיימינג) חסרת תשובה ברורה או החלטית.

תודה לכל מי שעוזר

עומר.

פורסם

ההמלצה שלי היא כזאת , או שאתה מתפשר ולוקח מסך TN 22 למשחקים שהוא יהיה סבבה (לי אישית יש 2243BW אחלה מסך למחיר כאשר לעבודות טקסט ממושכות הוא לא משהו אבל למשחקים הוא מעולה, במחשב למעלה יש VP930B עם פאנל יותר איכותי אבל 19'' הרבה יותר טוב מבחינת טקסט ושימושים כללים אבל פאנל טוב יותר מ TN עולה הרבה כסף) או שאתה מבזבז הרבה כסף על מסך 24'' איכותי של DELL שעולה באזור ה 2850 , אבל תקח בחשבון שהמסך יעבוד במשחקים על רזולוציה גבוהה , למרות שה 4870 חזק מאוד הוא יחזיק פחות זמן על מסך שכזה , בד"כ למסך 24'' לוקחים מערך CF או כרטיס יותר חזק ...

פורסם

בדקתי בזאפ את המסך שאמרת

כאן כבר המחיר יותר מדי גבוה (יותר יקר מהמחשב שלי), לא עדיף EIZO בטווח מחירים הזה?

בטח ש-Eizo. אם Benq היה עולה 2,500 - 3,000 שקלים מילא, אבל בכזה מחיר אני אתפלא אם מכרו יותר מ-5 יחידות בארץ.

מסך לא קונים כל שנה. מסך איכותי זו השקעה לשנים רבות. אם מסתכלים לטווח ארוך, 4-5 שנים, השקעה של 1,000 שקלים נוספים זניחה. בתמורה תקבל מסך בליגה אחרת לגמרי ותהנה ממנו שנים רבות בעבודה שוטפת מול המחשב. תעשה חשבון.

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף שהמחשב שלי יחזיק יותר זמן אם 22" מאשר 24" עם פחות זמן (נכון שאני יכול לקנות מסכים יותר קטנים אבל זה כבר מוגזם)

ואם HD4870 גבולי יחסית בשביל 24" כנראה שאני אקח 22" TN רחב שממליצים בפורום

וכאשר יהיה כסף וצורך (יותר נכון רצון עז) לשדרוג אז יהיה לי מספיק למסך איכותי ביותר +כרטיס מסך (אבל יש עוד זמן אז אחצה את הגשר כשאגיע אליו)

תודה רבה

עומר

פורסם

די מבאס שאין מסך 22'' עם פאנל איכותי בטווח של 2000 ש"ח , הבא זה רק ה EIZO ובמחיר שלו אפשר כבר לקנות מסך 24'' , תקח את ה 2243BW אני בטוח שתהיה מאוד מרוצה ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים