עבור לתוכן

מישהו ביקר בבאג של נמל התעופה?

Featured Replies

פורסם

שלום,אני סתם רציתי לדעת אם מישהו היה שם ויכול לתת חוות דעת כי אמרו לי שדווקא סבבה שם ומחירים זולים

תודה ויום טוב

פורסם
  • מחבר

המסך הגיע אליהם או לא????

ודרך אגב,שאלה על מכס-לוקחים מכס רק על מוצר אחד מעל 200$ או על כל מה שאני קונה(בלי מוצרים שהם מעל 200$)?

פורסם

למה פשוט לא לקנות בחו"ל? ברוב המדינות המחירים הרבה יותר נמוכים מבאג בדיוטי פרי.

פורסם
  • מחבר

למה פשוט לא לקנות בחו"ל? ברוב המדינות המחירים הרבה יותר נמוכים מבאג בדיוטי פרי.

אתה רציני?באירופה הכול פי 2 או במחיר זהה לפי מה שהבנתי,וחוץ מזה יהיה קשה מאוד לממש אחריות אז עדיף לסמוך עלייהם

פורסם

זה ממש לא נכון.

באירופה, בכלליות, לא יותר זול אלא יותר יקר.

אפילו בארה"ב לא הכל יותר זול בצורה משמעותית וגם צריך לדעת איפה לחפש (לדוגמה, ב NYC הכל יקר).

שלא נדבר על הבעיות הלוגיסטיות (צריך לסחוב את זה, זה יכול להישבר וכו').

פורסם

ממתי החנות בדיוטי פרי?

לפני חודש ושבועיים טסתי והעפתי מבט על החנות לא שמתי לב אם זה סאקל או באג...

אם מישהו יודע ?

פורסם
  • מחבר

ממתי החנות בדיוטי פרי?

לפני חודש ושבועיים טסתי והעפתי מבט על החנות לא שמתי לב אם זה סאקל או באג...

אם מישהו יודע ?

חשבתי שאין שם כלום כי זה היה בתהליכי בנייה אני חושב

הם הודיעו ב1 לספטמבר על פתיחת החנות רשמית

פורסם

אני עובד בדיוטי פרי ועשיתי שם סיבוב לפני כמה ימים

לא ממש בדקתי מחירים ספציפים אבל נראה שהם לא ממש השתנו.

פורסם

יכול להיות שבארה"ב יותר זול בגלל הדולר, ושבבריטניה כבר פחות יקר בגלל הפאונד (ירד מאיזור ה-8 לאיזור ה-6.5), אבל בשאר אירופה עדיין המחירים זהים או יקרים מאלו שבארץ. ואין סיבה שבאג תהיה זולה יותר מהחנויות בארץ, סה"כ יש שם קהל לקוחות שבוי של אלפי עד עשרות אלפי אנשים כל יום שמחכים בממוצע שעתיים-שלוש לטיסה ואין להם מה לעשות בנתיים חוץ מלהסתובב בכל החנויות, אז לא ממש צריך לפתות אותם.

פורסם

זה מאוד תלוי איפה באירופה.

למשל, נסעתי לברלין בקיץ וכמובן שציפיתי שהכל יהיה יקר. בואו נאמר שחזרתי עם 2 סלולאריים (ורק מסיבות של קמצנות לא הבאתי עוד כמה מכשירים שבארץ עולים פי 3), ולא התכוננו מראש למחירים של כמה דברים. היו שם דברים שבחלום לא ציפיתי שיהיו ככה זולים. דיסק קשיח חיצוני של טרה ב-100 יורו, של WD אאל"ט.

מצד שני, מצלמות (הסתכלתי בעיקר על DSLR), עלו פי 3.

וזה לא רק אלקטרוניקה. נפלנו על סוף עונה בקארשטאט (מי שהיה בברלין ואני מניח שבכל גרמניה יודע מה זה :)), והבאנו חולצות ב-3-4 יורו.. שזה 10 פחות מהמחיר הרגיל שלהן..כנ"ל לגבי C&A. רק ממגבלה של מקום במזוודות לא הבאנו יותר.

זה הכי עניין של מה ואיפה.

פורסם

זה ממש לא נכון.

באירופה, בכלליות, לא יותר זול אלא יותר יקר.

אפילו בארה"ב לא הכל יותר זול בצורה משמעותית וגם צריך לדעת איפה לחפש (לדוגמה, ב NYC הכל יקר).

שלא נדבר על הבעיות הלוגיסטיות (צריך לסחוב את זה, זה יכול להישבר וכו').

אם אתה יודע לחפש, המחירים באירופה זולים יותר, כן זולים יותר ולפעמים בהרבה.

בNYC ביכלל חנות אלקטרוניקה שאתה ניכנס המחירים זולים יותר מבארץ, אפילו בסט ביי ולא לדבר על חנויות אלקטרוניקה פרטיות, שאינן רשתות, אתה תיצא שם מכשירים שעולים פה 3000 שקל + עולים שם סביבות ה1500-2000.

פורסם

אל תשככחו שלדיוטי פרי יש גם מחיר כניסה(צריך לטוס לאנשהו) ואז כשאתה מגיע לשם המחירים לא באמת זולים בהרבה ממה שיכלת לקנות בארץ ולפעמים אפילו יותר יקרים.

אני טס לארה"ב לבקר את ההורים שלי פעם בשנה /שנתיים והדיוטי פרי די יקר לפי דעתי . הדבר היחיד שאנחנו קונים שם זה שני ליטר קוניאק לאבא של אשתי ושוקולדים לעבודה...

בארה"ב אולי זול אבל לרוב לא בחנויות אלא אם כן יש מבצע. יש חנות בחוף המערבי שנקראת fry's electronics שעושה כל הזמן מבצעים אבל בפועל החנות שלהם די יקרה. הם מרוויחים מזה שאנשים קונים עוד משהו חוץ ממה שבמבצע.

פורסם

אם אתה יודע לחפש, המחירים באירופה זולים יותר, כן זולים יותר ולפעמים בהרבה.

בNYC ביכלל חנות אלקטרוניקה שאתה ניכנס המחירים זולים יותר מבארץ, אפילו בסט ביי ולא לדבר על חנויות אלקטרוניקה פרטיות, שאינן רשתות, אתה תיצא שם מכשירים שעולים פה 3000 שקל + עולים שם סביבות ה1500-2000.

די

איזה שטויות

אירופה יותר יקר זה נכון

אבל ארה"ב יותר זול

ברור שיש חנויות שיותר יקר מפה אבל אנחנו מדברים על הכי זול, והכי זול של שם יותר זול מהכי זול של פה

פורסם

ברוב המקומות במחירים באירופה כמו בארץ, אבל אם אתה יודע איפה לקנות, אז תוכל למצוא את המוצרים במחירים נמוכים יותר, וכמובן שירות ואחריות הרבה יותר טובים מפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים