פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים לא מכיר את הפיתוח/ תוכנה...אבל יש מצב שהוא משעבד את כל רוחב הפס שלך כשהוא מופעל / או שניתן לשלוט בזה דרך הממשק שלו ?אתה יכול לבדוק ??
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים מחבר לא מכיר את הפיתוח/ תוכנה...אבל יש מצב שהוא משעבד את כל רוחב הפס שלך כשהוא מופעל / או שניתן לשלוט בזה דרך הממשק שלו ?אתה יכול לבדוק ??חיפשתי ולא מצאתי את מספר החיבורים שהתוכנה מציעה.אממזו בעיה חדשה ומוזרה.. באמת כמה דקות אחרי שאני סוגר את הפלאש גט (מה שקודם לא עזר) האינטרנט "חוזר"צריך לבדוק את החיבורים של הפלאש גט והתקנתי מחדש גם כדי לשלול בעיות שאני יצרתי בעצמי.
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים צריכה להיות לך שם אפשרות לשלוט על המהירות .אני מציע לנסות את התוכנה MASS DOWNLOADER אני משתמש בה והיא לא תוקע לי אצ האינטרנט .וגם יש לך אפשרות לקבוע את המהירות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.