עבור לתוכן

בעיית אתחול מחדש של המחשב באופן לא רצוני

Featured Replies

פורסם

שלום,

רכשתי מחשב חדש מאייבורי לאחרונה

התחברתי לאינטרנט והתחלתי להוריד תוכנות.

בחלק מהתוכנות כאשר רציתי להפעילם המחשב היה עושה RESTART באמצע ההתקנה.

חשבתי שהורדתי וירוס, הפעלתי ב SAFE MODE ניסיתי כל מה שכתוב בפורומים והמשכתי.

בזמן האחרון לא הורדתי תוכנות והכל בסדר.

היום ניסיתי להתקין PHOTOSHOP ושוב אותה בעייה של RESTART תוך כדי התקנה.

גם כשניסיתי לעשות עדכון לתוכנת NERO אותה בעייה.

מישהו אמר לי שכנראה התוכנות מנסות להיכנס לרג'יסטרי והמחשב אותו REBOOT כדי לא לאפשר להם.

האם יש פתרון או משהו כדי לפתור את הבעיה???

פורסם

המחשב עושה אתחול מחדש נקי, או שבבת אחת פשוט מפעיל את עצמו מחדש?

פורסם

לפי מה שהוא מתאר, אני מניח שהוא עושה אתחול רגיל(אולי התנגשויות תוכנה מסויימות... לא משהו שקשור לחומרה) לכן הייתי מציע בכל מקרה לבדוק אם נוצרו קבצי Minidump.

לפרטים נוספים: לחץ כאן.

פורסם
  • מחבר

המחשב עושה אתחול נקי

דבר נוסף לפני כשעה שוה העלתי את ה PHOTOSHOP ולא הייתה שום בעיה (הוא לא עשה אתחול)

כך שהאתחול קורה רק מדי פעם בעיקר כאשר אני רוצה לעשות עדכוןני תוכנות.

פורסם

אז תבדוק אם שמורים לך קבצי Minidump. אם לא - בריסטארט הבא שיופיע תבדוק אם הם נוצרו.

ככה יהיו יותר סיכויים לפענח מה מקור הבעיה ואיך לטפל בה.

פורסם

מתן, קבצי מינידאמפ לא נוצרים רק כשיש מסכים כחולים?

פורסם

לפי מה שהוא מתאר, אני מניח שהוא עושה אתחול רגיל(אולי התנגשויות תוכנה מסויימות... לא משהו שקשור לחומרה) לכן הייתי מציע בכל מקרה לבדוק אם נוצרו קבצי Minidump.

לפרטים נוספים: לחץ כאן.

סליחה שאני מתערב. אני כל הזמן שומע פה את ההמלצה הזו שלכם.

גם לי הייתה בעיה של ריסטרטים (מקווה שזה נפתר לאחר התקנה מחדש של מערכת ההפעלה), ומאחר שלא הצלחתי בעצמי לעלות את קבצי הדאמפ (וגם אף אחד לא הועיל לעזור לי בזה כאן, למרות שכמעט התחננתי לכך) פניתי לתמיכה של מייקרוסופט.

התומך שלהם אמר שאין לו בעיה להעלות איתי ביחד את הקבצים האלה, אבל שזה יהיה סתם בזבוז של תמיכה (רכשתי חבילה של 3 תמיכות)

לדבריו, אם יש לי צפייה שהקבצים האלה יצביעו על הבעיה שגורמת לריסטרטים, הרי שזו צפיית שווא...

פורסם

אם יש מסכים כחולים, אני יכול להגיד לך מניסיון שקבצי המינידאמפ בהחלט יכולים להכווין אותך לבעייה, במיוחד אם זה משהו שמאוד קשה לגילוי, כמו התנגשות דרייברים.

פורסם

מתן, קבצי מינידאמפ לא נוצרים רק כשיש מסכים כחולים?

יש לו ריסטארטים פתאומיים. כל כשל במערכת (טוב נו, אולי לא כל כשל... אבל ברוב המקרים) אמור ליצור קבצי Minidump.

המסך הכחול לא מוצג, כי האפשרות של "הפעל מחדש באופן אוטומטי" מופעלת אצלו.

סליחה שאני מתערב. אני כל הזמן שומע פה את ההמלצה הזו שלכם.

גם לי הייתה בעיה של ריסטרטים (מקווה שזה נפתר לאחר התקנה מחדש של מערכת ההפעלה), ומאחר שלא הצלחתי בעצמי לעלות את קבצי הדאמפ (וגם אף אחד לא הועיל לעזור לי בזה כאן, למרות שכמעט התחננתי לכך) פניתי לתמיכה של מייקרוסופט.

התומך שלהם אמר שאין לו בעיה להעלות איתי ביחד את הקבצים האלה, אבל שזה יהיה סתם בזבוז של תמיכה (רכשתי חבילה של 3 תמיכות)

לדבריו, אם יש לי צפייה שהקבצים האלה יצביעו על הבעיה שגורמת לריסטרטים, הרי שזו צפיית שווא...

עם כל הכבוד לתומך של מיקרוסופט (ואין יותר מדי כבוד אם זה מה שהוא אמר לך), לטעון סתם ככה שהקבצים האלו לא יצביעו על הבעיה זה לא מקצועי.

אתה מוזמן לדפדף קצת בין דפי הפורום ולראות כמה פעמים משתמשים קיבלו פתרונות לבעיה שלהם, עקב ניתוח של הקבצים הנ"ל.

אני לא מכיר את המקרה שלך ולא יודע לגבי העזרה שקיבלת כאן, אך אם היית מעמיק בסטיקי שנמצא בפורום "תמיכה טכנית", היית רואה הסבר מפורט על כל נושא קבצי ה-dump, איך לעלות אותם, הופעת מסכים כחולים וכד'.

פורסם

יש לו ריסטארטים פתאומיים. כל כשל במערכת (טוב נו, אולי לא כל כשל... אבל ברוב המקרים) אמור ליצור קבצי Minidump.

המסך הכחול לא מוצג, כי האפשרות של "הפעל מחדש באופן אוטומטי" מופעלת אצלו.

עם כל הכבוד לתומך של מיקרוסופט (ואין יותר מדי כבוד אם זה מה שהוא אמר לך), לטעון סתם ככה שהקבצים האלו לא יצביעו על הבעיה זה לא מקצועי.

אתה מוזמן לדפדף קצת בין דפי הפורום ולראות כמה פעמים משתמשים קיבלו פתרונות לבעיה שלהם, עקב ניתוח של הקבצים הנ"ל.

אני לא מכיר את המקרה שלך ולא יודע לגבי העזרה שקיבלת כאן, אך אם היית מעמיק בסטיקי שנמצא בפורום "תמיכה טכנית", היית רואה הסבר מפורט על כל נושא קבצי ה-dump, איך לעלות אותם, הופעת מסכים כחולים וכד'.

תאמין לי שקראתי טוב טוב את כל מה שקשור למסכים כחולים באותו סטיקי.

ניסיתי בעצמי להעלות את קבצי ה-DUMP ולא הצלחתי, למרות שפעלתי בדיוק לפי ההנחיות.

פניתי לפורום בבקשה לעזרה. (אפשר להגיד אפילו שכמעט התחננתי ). פתחתי שתי אשכולות ואף הקפצתי את ההודעה שוב, כפי שניתן לראות כאן:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=356518.0

אבל כל זה לא הועיל. אף אחד לא היה מוכן לעזור.

אני לא רוצה שזה יצטייר כאילו יש לי טענות חלילה כלפי המומחים כאן. להיפך- יש כאן חבר'ה נהדרים שכבר חילצו אותי הרבה פעמים בכל מיני בעיות שבהם נתקלתי.

אבל בדיעבד, יתכן ואם היו עוזרים לי להעלות את קבצי הדאמפ, ובאמת כפי שאתה אומר, ניתוח הקבצים היה מצביע על המקור לבעיה- הרי שאז הייתי יכול להימנע מהתקנה מחודשת של מערכת ההפעלה.

ובטח לא צריך להסביר לך שאם הריסטרטים נגרמו כתוצאה מבעיית חמורה, הרי שההתקנה המחודשת הזו של ויסטה, הייתה פעולה מיותרת לחלוטין...

פורסם

שלום לך

אולי תוכל לתת מפרט מדוייק של המחשב כי לפעמים בעיות של התנגשות חומרה גורמות למצבים די מוזרים ולא נעימים כלל

והבנתי שקנית את המחשב באיבורי ובדרך כלל הם עובדים עם זכרונות מסוג OCZ שהם עובדים על וולטאג' גבוה ולא מסתדרים כל כך יפה עם לוחות אם במיוחד של אסוס.לכן יכול מאוד להיות שזאת הבעייה ותצטרך להחליף את הזכרונות לזכרונות שעובדים על 1.8 וולט.

וזה אמור לפתור לך את הבעייה.

בהצלחה.

אסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים