פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים מודינג בא מהמילה מודיפיקיישן שזה התאמה כול ''מודינג'' שתעשה לכול חפץ באשר הוא זה יהיה מודינגבין אם זה מחשב נייד , מחשב נייח , מקלדת , עכבר , מסך מצלמת אינטרנט או כול דבר אחר ..שתף אותנו בתמונות של המחשב ..
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים מחבר אני לא ממש עשיתי למחשב שלי משהו..רק צבעתי אותו בורוד, והוספתי לו מגבר פנימי, והוספתי לו יציאות RCA, ושיפרתי את האנטנה של הWIFIוכמובן איך אפשר בלי להחליף את הלדים לורודים.נ.ב אני בת.
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים אה חח אממ לדים ורודים ?מאיפה קנית אותם ?וגם זה נחשב למודינג כןתעלי תמונות שנוכל להגיד לך מה חושבים על מה שעשית , אם אפשר לשפר או משהו כזה...
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים מחבר כן אני מHT.לדים ורודים אפשר להשיג בשני דרכים.1. מיבאים.2. הולכים לחנות בשם "רכיבים" בנתניה ויש לו.
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים שמעתי על רגילים שמעתי על אולטרה ברייט שמעתי על אדום צהוב כחול ירוק לבן שמעתי על 3 אנודות שמעתי על אר ג'י בי אבל לד ורודד ??חחחחח את זה אני רוצה ליראות !יש תמונה של זה פועל ?ותגידי , את יודעת אם יש לו גם לדים RGB ?ותעלי קישור למה שעשית .
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים מחבר תמונות: (אני יודעת יש לי מצלמה מעפנה) היה לי יום הולדת ב19, אם מישהו רוצה לפנק אותי במצלמה הוא יותר ממוזמן לינק לאשכול בHometheater http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=52156&postdays=0&postorder=asc&highlight=%2A%EC%E3%E9%ED%2A+%2A%E5%F8%E5%E3%E9%ED%2A&start=0
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים א. אני חייב לשבח אותך, את הבת היחידה שאני מכיר שעושה מודינג, ואחד פצצה.ב. כמובן שיש מודינג לניידים, את התאמת את המחשב שלך לאיך שאת אוהבת, אבל תזכרי שמחשב נייד קצת יותר מסובך..בכל מקרה עבודה יפה, בהצלחה.
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים נחמד מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד......................... חחחחחחחחחחח איזה כרישה ואני חשבתי שמודינג זה עניין של גברים ...... ולא זה לא משפט וולגרי ! כניראה שיש גם מודריות מוצלחות לא פחות... את עשית הכול לבד? חח בחורה עם צבע מלחם מחברת לדיםן נגדים עושה צבע שיופים קרחנות חחחחח החלום של כוח מודר חברה כזאת :D:D הנה שלי! [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים מחבר יש לי גם כלבה. (קוראים לה bluetooth)היא כלבה מחוננת!דרך אגב יש גם שולחן עבודה תואם :-)
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים כלבה שקואים לה bluetooth ?חחחחחחחח איזה שםמזל שהיא לא יודעת שקוראים לה שן כחולה !@
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.