פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים מחבר כן אז יש לי כאבים בשורש כף היד. וגם באצבעות. מאיפה קנית את העמדה הזו לעכבר והמקלדת יש לך אולי לינק ?אני מקווה שאין לי דלקת משהו. בעיקר כאבים בשורש כף היד ימין , ובאצבעות גם בימין וגם יד שמאל.
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים תגיד, הכיסא שאתה יושב עליו, ניתן לשנות את הגובה שלו?לגובה הכיסא שאתה יושב יש השפעה מאוד גדולה לכמות המאמץ על הידיים שלך, שים לב שאתה לא יושב נמוך מידי ואם כן, הגבהה של כמה סנטימטרים בודדים עשוייה לחולל פלאים. גם לי כאבו פעם הידיים אחרי שעות רבות על המחשב. ברגע שהגבתי את הכיסא הבעיה ניפתרה, כי כך הלחץ על הידיים קטן משמעותית.
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים מחבר כן אפשר לשנות את הגובה שלו , על איזה גובה אתה ממליץ ? להיות יותר גבוה מהמקלדת ? באותו הגובה ? אפילו תאמר לי כמה סנטימטרים מהרצפה הכסא שלך בדיוק.. תודה
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים אתה צריך להתאים את הגובה למה שנוח וטוב לך, לא לי. בעיקרון הגובה שהיה עד היום(שגרם לך לכאבים), משם תנסה להגביה כול כמה ימים איזה סנטימטר או שניים עד שתרגיש בנוח.רק מה, תיקח את זה בערבון מוגבל, אני לא מומחה ולא יודע אם זה יעזור לך כמו שלי זה עזר. אתה יכול אולי לנסות גם להחליף את העכבר שלך לאחד שיותר נוח לך.(תנסה אותם קודם בחנויות)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.