פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים אני גר בכפ"ס..משהו באזור כפ"ס , רענננה , הרצליה , פ"ת..יש איזה חנות מומלצת?
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים מחבר אוקיי אם אין משהו באזורים האלה אז נתרחק טיפה אבל תזרקו איזה עצם :-)
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים יש לך את קייאספיי ברעננה וגם את אייבורי..לא ממולצות במיוחדיש לך את קומפוריו בכפר סבא אבל די יקריש לך ברמת גן את logic pcsky pc בראשוןiqpc באשדודזיגזג ביהוד
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים רמת גן הכן נשמע סבבה אם זה הכן חנות אמינה טובה וזולה.. קניתי מהם דיסק קשיח אשר נשרף אחרי שנתיים שלחתי אליהם בגלל שאני גר בבאר שבעוהם החזירו לי אחד חדש ועוד הוסיפו 3 שנות אחריות נוספותלא הרבה עושים את זהאחלה חנות !
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים בכפר סבא רחוב רוטשילד פינת הכרמל חנות בשם "אלידן".לא הכי זולה אבל שירות בסדר גמור. הם לא מחזיקים מלאים אלא אתה מקנפג איתם את מה שמתאים לך והם מזמינים. עד היום הוכיחו עצמם כאמינים.גש לשם דבר עם אלי בעל הבית תאמר לו שמי שהפנה אותך זה הפולני אוהב החתולים.הזהר במיוחד ותתרחק מ- KSP ברעננה.
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים מחבר קניתי מהם דיסק קשיח אשר נשרף אחרי שנתיים שלחתי אליהם בגלל שאני גר בבאר שבעוהם החזירו לי אחד חדש ועוד הוסיפו 3 שנות אחריות נוספותלא הרבה עושים את זהאחלה חנות ! סבבה נשמע אחלה מקום רק שראיתי שהם טיפה יקרים יחסית...[br]פורסם בתאריך: 22.09.2008 בשעה 14:54:47בכפר סבא רחוב רוטשילד פינת הכרמל חנות בשם "אלידן".לא הכי זולה אבל שירות בסדר גמור. הם לא מחזיקים מלאים אלא אתה מקנפג איתם את מה שמתאים לך והם מזמינים. עד היום הוכיחו עצמם כאמינים.גש לשם דבר עם אלי בעל הבית תאמר לו שמי שהפנה אותך זה הפולני אוהב החתולים.הזהר במיוחד ותתרחק מ- KSP ברעננה.האמת שיש בכפ"ס ברחוב רוטשילד חנות שנקראת SMART-PC שבדיוק ראיתי שיחסית זולה..מישהו מכיר?
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים סבבה נשמע אחלה מקום רק שראיתי שהם טיפה יקרים יחסית...[br]פורסם בתאריך: 22.09.2008 בשעה 14:54:47האמת שיש בכפ"ס ברחוב רוטשילד חנות שנקראת SMART-PC שבדיוק ראיתי שיחסית זולה..מישהו מכיר?תן דוגמא במה הם יקרים?..הם דווקא מחירים סבירים +-
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים מחבר http://www.smart-pc.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=285http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=12494יש הפרש קטן לא?
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים האמת שיש בכפ"ס ברחוב רוטשילד חנות שנקראת SMART-PC שבדיוק ראיתי שיחסית זולה..מישהו מכיר?מכיר. יש עוד כמה די חדשים יחסית בשוק הזה. לא קופץ אל מי שטרם הוכיח עצמו לאורך זמן ולא ברור הידע המקצועי בתחום, להבדיל מיכולת המכירה והשיכנוע. אני ממשיך להמליץ על אלידן. אם אתה בענין של משחקים חכה שבועיים אז יחזור הטכנאי הקבוע שלהם מהחופשה, הוא גיימר ותיק ומנוסה שהיעוץ שלו שווה הרבה.
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים מחבר מכיר. יש עוד כמה די חדשים יחסית בשוק הזה. לא קופץ אל מי שטרם הוכיח עצמו לאורך זמן ולא ברור הידע המקצועי בתחום, להבדיל מיכולת המכירה והשיכנוע. אני ממשיך להמליץ על אלידן. אם אתה בענין של משחקים חכה שבועיים אז יחזור הטכנאי הקבוע שלהם מהחופשה, הוא גיימר ותיק ומנוסה שהיעוץ שלו שווה הרבה. אני לא צריך מישהו שימליץ לי.. אני צריך מישהו שימכור לי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.