פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים לצערי הרב אני מחובר לאינטרנט רימון.הספק הנ"ל חוסם לי אתרים רבים פורנו אין לי בעיה להשיג, אך הבעיה שלי היא שהוא חוסם לי אתרי הורדות וצפייה ישירה.כיצד אני עוקף את הספק שלי ומקבל גישה לאתרים דוגמת MEGAVIDEO ????תודה מראש.
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים מה רצית, גם לשלם בזול וגם לראות פורנו?חבל. תנסה אולי לגלוש דרך פרוקסי, אם לא יעבוד אז תעבור לספק נורמלי.
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים מחבר האתר הזה חסום ע"י ספקית האינטרנט יש לינקים חלופיים? מה זה בדיוק, תוכנה? אשמח אם משהו ישלח לי אותה בפרטי כי כנראה שאת כל האתרים העוסקים בתוכנה הנ"ל הספק שלי יחסום. שוב תודה מראש.
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים פרוקסי לא יעזור כי החסימה היא ברמת הISP עצמו.למה שלא תפנה אליהם ותבטל את כל החסימות וזהו?
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים בדיוק אתמול שאלתי על זה .http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=362481.0אבל בסוף התקשרתי אליהם וביטלתי את החייגן ואת החסימה .הם רק ביקשו ממני ת.ז ומספר חשבון .ממליץ לך גם לעשות את זה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.