פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים היום במעריב היה מצורף גיליון "המבחן של המדינה". בסקר שביעות רצון לקוחות בתחום המחשבים אייבורי זכו במקום הראשון. באג במקום השני. כמה לדעתכם אייבורי שילמו בשביל המקום הראשון? בפסיכומטרי לחמן זכו במקום הראשון. יואל גבע במקום השני. עם כל הכבוד ללחמן, ליואל גבע יש מוניטין (מוצדק או לא זה כבר סיפור אחר) טוב בהרבה...
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים היום במעריב היה מצורף גיליון "המבחן של המדינה". בסקר שביעות רצון לקוחות בתחום המחשבים אייבורי זכו במקום הראשון. באג במקום השני. כמה לדעתכם אייבורי שילמו בשביל המקום הראשון? בפסיכומטרי לחמן זכו במקום הראשון. יואל גבע במקום השני. עם כל הכבוד ללחמן, ליואל גבע יש מוניטין (מוצדק או לא זה כבר סיפור אחר) טוב בהרבה... כמה מכור... אייבורי יצאו מקום ראשון..חחחח נראה לי בדקו רק את אייבורי ובאג שאלה הרשתות "הציבוריות" שמפרסמות כל שבוע בעיתונים. לא רע לאייבורי לצאת מקום ראשון מתוך שניים ולבאג לצאת מקום שני מתוך שניים
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים האמת היו עוד כמה רשתות. אייבורי עקפו את כולם בהפרש ניכר. טוב..אין מה לעשות כסף קונה מקום טוב
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים בולשיט אחד גדולכל מטומטם חסר דעת שאין לו ולו טיפת ידע במחשבים הולך לאייבורי מאחר שהם "הכי טובים"אין לו מושג מה דפקו לו במחשבולמה כעבור חודש המחשב לא זז לו באורך פלאלא מעריכים את נועה, פנדה, סקיי ..... והרשימה ארוכהאם הם שילמו?אני לא בטוחזה פשוט בורות של האנשים שנענו לסקר
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים למה שפלוני אלמוני לא יהיה מרוצה מאייבורי?הוא נכנס לחנות, קונה מחשב זול (שמספק ב99% מהמקרים הרבה יותר ממה שהוא צריך)ואם יש בעיה אז השירות שלהם לא רע (מחליפים חלקים בלי בעיה)מה אכפת לו שהמארז או הספק ג'נרי? שהצ'יפסט הוא לא החדש ביותר? (וכו')נראה לי הגיוני ביותר שהם יהיו במקום גבוה בסקר שכזה.
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים מחבר ברשתות אלקטרוניקה מחסני חשמל במקום הראשון. עוד רשת סטייל אייבורי שאני לא סובל. מוכרים זבל ג'נרי בכמויות ומותגים בייבוא אפור.
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים שיהיה לכם ברור, אתם האחראים הבלעדיים למה שאתם כותבים כאן על גבי הפורום.יש כאן כמה משפטים שיכולים להוות בסיס די רציני לתביעת דיבה, אני מציע שבפעם הבאה כל אחד כאן יעצור ויחשוב טיפה לפני שהוא יוצא בהאשמות בלי הוכחות.לטובת הכלל - ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.