פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים שלום לכולם ..ביזבזתי את כל הנוהל שבת שלי על להעיף ת'וירוס המעצבן הזה שנקרא kurd.exe אחד הדברים המעצבנים שקרה לי בהיסטוריה..בקיצר בהתחלה הוא עשה לי בעיות שכשאני לוחץ מקש ימני על C או D זה כותב לי kurdistan אז איכשהו הצלחתי להעיף את זה עם אחת התוכנות של ה spyware אבל נשארו עוד הרבה בעיות וטרויאנים - אני לא יכול להכנס ל Task manager וכשאני מנסה זה כותב לי שזה נחסם ע"י האדמיניסטרייטור אבל זה אני השולט במחשב לא ?!@?#$!@קיצר איזה כורדי השתלט לי על המחשב כנראה ועושה פה בלאגנים ניסיתי להתקין כבר מלא תוכנות וגם AVG 8.0 המלא ופשוט שומדבר לא עוזר - התוכנות מוחקות את הוירוס ואז הוא חוזר.מה עושים ?תודה מראש
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים http://www.incodesolutions.com/threats2/rootkurdexe.phpאני לא יודע אם התוכנה הזאת באמת מסוגלת להסיר את הוירוס הזה כמו שצריך, אבל שווה לנסות.
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים Malwarebytes' Anti-Malwareתנסה תוכנה חינם שמעיפה מלא טרויאנים ומוחקת אותם גם מהREG
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים מחבר וואי אתם לא יודעים איך הצלתם אותי - אחרי שניסיתי לפחות 5 תוכנות שונות ה Malwarebytes הצילה אותי !! תודה רבה לכל העוזרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.