עבור לתוכן

מה יהיה עם הבלבולי שכל על ויסטה?

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון יותר יוצא לי לראות על חומרה של מחשבים מדבקה שהחומרה " תואמת ויסטה"..

זה קצת מצחיק אותי לראות מדבקה על מסך מחשב שהוא תואם ויסטה ועל לוח אם אותו הדבר..

מה יהיה עם הבדיחות האלה??

פורסם

זה לא בדיחות, זה בכדי שאנשים ידעו שהחומרה שהם קונים תתאים למערכת החדשה, אין להם מושג אם צריך חומרה מיוחדת או לא.

המדבקות האלה אומרות שהחומרה נבדקה על ידי מיקרוסופט ועובדת ללא בעיות עם ויסטה.

פורסם

זה לא בדיחות' date=' זה בכדי שאנשים ידעו שהחומרה שהם קונים תתאים למערכת החדשה, אין להם מושג אם צריך חומרה מיוחדת או לא.

[u']המדברות האלה אומרות שהחומרה נבדקה על ידי מיקרוסופט ועובדת ללא בעיות עם ויסטה.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: BIG LOL

המדבקות? גימיק, לא יותר.

פורסם
;) אני חייב להתחיל לקרוא מה כתבתי לפני שאני שולח ;)
פורסם

על לוחות אם או עכרים מילא, נגיד מיקרוסופט בדקו שיש דרייברים תואמים וכו' וכו'. אבל מסכים? משעמם להם? טוב שאין מארז תומך ויסטה...

פורסם

על לוחות אם או עכרים מילא, נגיד מיקרוסופט בדקו שיש דרייברים תואמים וכו' וכו'. אבל מסכים? משעמם להם? טוב שאין מארז תומך ויסטה...

זה יהיה השיא! :lol: :lol: :lol:

אבל אתם יודעים, אפשר לקחת מדבקה של "Supports Windows Vista" ולהדביק על המארז. :smile1:

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: BIG LOL

המדבקות? גימיק, לא יותר.

גימיק כן, אבל כל מוצר חומרה שיש עליו מדבקה של VISTA או XP עבר בדיקת WHQL...

פורסם

עוד לא ראיתם פדים לעכבר של silverline שתואמים, ממש לא תאמינו, גם למאק וגם לפיסי. :s07:

אני אתן תמונה בהזדמנות :D

פורסם

עוד לא ראיתם פדים לעכבר של silverline שתואמים, ממש לא תאמינו, גם למאק וגם לפיסי. :s07:

אני אתן תמונה בהזדמנות :D

זה דבר טוב. ככה אתה לא צריך לקנות פד לעכבר אחד בשביל המאק, ופד לעכבר נוסף בשביל הפיסי. אתה יכול פשוט להשתמש באותו פד לעכבר בשביל שניהם. :P

פורסם

גימיק כן, אבל כל מוצר חומרה שיש עליו מדבקה של VISTA או XP עבר בדיקת WHQL...

מסך שעבר WHQL.. אהא, כן.

פורסם

זה יהיה השיא! :lol: :lol: :lol:

אבל אתם יודעים, אפשר לקחת מדבקה של "Supports Windows Vista" ולהדביק על המארז. :smile1:

היתה בכתה בYNET ושם "הסבירו" איך לבנות מחשב תואם ויסטה, הכץוב טען שמארז של LIAN-LI שעולה בסביבות ה -1000 שקלים דרוש ע"מ להריץ את ויסטה בצורה חלקה... :s07::kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים