עבור לתוכן

דברים דפוקים/משוגעים שעשיתם V2.0

Featured Replies

פורסם

זה בערך מסכם... הכל נעשה אגב בחופש כלשהו, היה משעמם

• תגובות 58
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אני עליתי פעם ככה באש, זה בסדר.. :s07:

בערך בחופש הגדול אחרי כיתה ז', החלטנו שיהיה נחמד לקפוץ ממקומות ממש גבוהים עם האופניים... ( :nono: )

בדיוק שיפצו את השכונה שלנו והשאירו שמה ערמה ענקית של חול וחצץ כזה..

ליד הערימה יש ירידה של איזה 150 מטר...יריד מאוד תלולה..

תחשבו את זה ששקלתי 55קילו בערך + האופניים וגובה הערימה היה 2 מטר.

עפתי לגובה של 4 מטר באויר ואין לי מושג איך נשארתי שלם... דבר אחד אני כן יודע, שכבתי על הרצפה איזה חצי שעה עד שיכולתי לזוז.. :]]

פורסם

זה בערך מסכם... הכל נעשה אגב בחופש כלשהו, היה משעמם

אוי מצאתי את זה, איזה כשרון אני. נראה לי זאת היתה הפעם הראשונה ששיחקנו עם דלק אז התלהבנו וצילמנו (פלא 1 או 0.3 מגהפיקסל כנראה)

פורסם

הדלקתי נוד בפאב מלא אנשים? :silly:

פורסם

ממ..

פעם אחת נסעתי באופניים שקנו לי חדשות חדשות נוצצות עוד מהקופסא..

אני וחבר שלי נסענו ליד המספרה של אבא, והיא ממוקמת במין ירידה ממש תלולה וסיבוב עקלתון כזה.

אני ברוב רוח שטותית אהבתי לנסוע בלי ידיים אז חבר שלי שהיה לו גם אופנים נסע איתי והתחיל לנסוע בלי ידיים גם ובאמצע צעק לי "ליאב תראה אני גם נוסע בלי ידיים"

כמובן ניסיתי להראות שאני הגבר ואמרתי לו "יניר תראה אני גם מדווש באמצע בלי ידיים", באמצע הסיבוב התחלתי לדווש בטירוף עד שהרגל שלי נתקעה בין הכביש לפדל וזה יצר מצב שהרגל שלי הרימה את האופניים באוויר אז ככה שעפתי באוויר איזה 3 שניות והאופניים אחרי נגררות ומתהפכות :lol:

הרגל ננעלה לי בין הדוושה לבין השלדה, אני זוכר שלא קמתי מהרצפה איזה חצי דקה ואז חבר שלי רץ בשיא הטירוף עם האופניים לכיווני וצועק כמו משוגע "הוא מתתתתתתתתתת הוא מתתתתתתתתתת!!!!! מה אני עושה הוא מתתתתתתתתתת!!!!"

היו 2 בנות בצד שראו ולא הפסיקו לצחוק עלי אחרי שראו אותי עושה סופרמן 3 והתחילו לצעוק לחבר שלי "מה אתה צועק ימטומטם תעזור לו!!!"

אוי אוי אוי שהייתי ילד..

פורסם

^^

:lol: :'( :bash:

אחד החזקים פה :xyxthumbs:

פורסם

^^

:lol: :'( :bash:

הכי חזק פה :xyxthumbs:

תיקון.

פורסם

היום אח של חבר שלי הפסיד בהתערבות... ודפקנו לו חובה עצבנית...(האח בן 11 הוא מטר 44 ויש לו קול של ילד בכיתה ד'...)

הוא נכנס לסית מרקחת בשכונה שלנו, היה תור גדול. הוא נעמד ושואל את הרוקח-

תגיד משה יש לכם פה קונדומים?

משה בוהה בו כמו איזה אחד שנפל מהירח ושואל אותו

-מה רציתה חמוד?

-קונדומים.

-אתה בטוח שאתה צריך את זה?

-כמובן! בלי זה אני לא יכול לחיות בטוח!!!

הרוקח המסכן מבולבל עד שד עצמותיו הולך ומביא לו קופסא של קונדומים...

אז אחיו של הילד ניכנס לתמונה ואומר לרוקח

-אני אח שלו וזה לא המידה שלו... הוא צריך מדיום ונתתה לו לארג'

משה-מאיפה אתה יודע???

האח- אני פאקינג אח שלו!!!

משה-טוב טוב אני לא אכנס לכם בעיניני משפחה.... איזה קונדומים הוא צריך אמרתה???

קיצר הלאה לא ממש מעניין... בסופו של דבר הילד קיבל חבילת קונדומים של DUREX בטעם קולה ואז לפני היציאה הרוקח שואל אותו-

מה אתה הולך לעשות איתם???

והפיציק הזה עונה לרוקח

-מה זאת אומרת? מה אפשר לעשות איתם משו אחר חוץ מסקס בטוח?

והייתה שם אמא עם ילדה בגיל בצפר שסתמה לה את האוזניים וצחקה... ובסוף מה שהרג אותי הרוקח אמר לפיציק "בהצלחה לך קטנצ'יק!"

פורסם

עוד דבר

לקראת סוף ט' (שנה שעברה) חברים שלי מצאו לוקר בלי מנעול, קנו מנעול, דגים ואקווריום (וגם חילזון ים שלא ידוע לי גורלו) וגידלו את הדגים בלוקר.

פורסם

ניסיתי להרשים מישהי עם פעלול 'סטופי' באופניים, הקיצר, די מהר הראש שלי נפגש עם האספלט והיא לא קבלה את הרושם הרצוי :s07:

פורסם

וואי

ישבה לידי בכיתה י' איזו מישהי בשם וויקי, רק מעצם השם הזה רציתי להרביץ לה.

היא היתה מדברת כמו הסנוביות הטחונות מרמת אביב.

היא ישבה עם הראש שלה בפרופיל אלי והתחילה לדבר ולזבל מלא שטויות אז התעצבנתי והיה לידי עפרון רגיל אז שברתי לו את השפיץ וזרקתי עליה

זה היה הזוי השפיץ נכנס לה לתוך החור של האוזן חחחחחחחחחחחח לקחו אותה לבית חולים וואי זה היה רע מצדי

עד היום היא לא יודעת שזה אני.

פורסם

הדבר הכי חסר אחריות שעשיתי בחיים שלי, היה לסוע על אופניים הביתה כשיש כבישים בדרך, מרחק של איזה 6 קילומטר, אחרי שני שליש בקבוק יין וחצי שעה :silly:

פורסם

ניסיתי לנסוע אחרי 3 כוסות וודקה, לא הלך, אז ויתרתי ;D

פורסם

במשך כמה ימים ריגלנו אני וחברים שלי אחרי ילדים אחרים מהכיתה (גם חברים) עד שגילינו את מספרי הלוקר של כולם. בבוקר אחד החלפנו לכולם את המנעולים ובואו נגיד שלחצי כיתה לא היו ספרים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים