עבור לתוכן

דברים דפוקים/משוגעים שעשיתם V2.0

Featured Replies

פורסם

עשיתי כמה דברים פליליים , אז אני שומר על זכות השתיקה :silly:.

אבל אחד הדברים היותר דפוקים שעשיתי זה לחבר ספק לחשמל, לשכוח מיזה, לפתוח תספק ולגעת בחוט של הכניסה של 220 וולט.תשמעו זה היה כזה זבנג עפתי לקיר הרגשתי כאילו הבניין נפל עליי :bash:

g0vner_x3

• תגובות 58
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^

קרה גם לי, אבל קצת שונה בעצם

מתאם למתח מחובר לחשמל 220V שאיכשהו התפרק (שני מגעי זהב חשופים), משום מה נגעתי בשניהם ויצרתי מגעל קטלני זה העיף לי ת'צורה חחחחחחחחחחחחחח :lol:

פורסם

חחח תקופת ב"ס

חוייה דפוקה לגמרי:

חזרתי ללמוד אחרי ניתוח ראש(אמצע כיתה ט'), אני נכנס לכיתה אחרי חדשיים+ אישפוז והמון דקירות באיזור מפרקי הידיים(עקב בדיקות דם כל שעתיים)

הקיצר חזרתי בהצגה של מסומם מוות, עם חירורים בזרועות כמו של נרקומן כבד, קיצר אנשים בכיתה שלי נבהלו ולא ידעו על איזה חומר הייתי...

עד שסיפרתי להם בקצרה את האמת על הזריקות, בצחוק אמרתי להם שנשאר לי לחיות איזה שנה גג - והם כמו סתומים שוב נבהלו בצורה מטוקפת...

2 מסקנות: :smile1:

1. חומר הרדמה לניתוחים ממושכים ממסטל בצורה מטורפת לתקופה מ-א-ו-ד ארוכה :smile1:

2. החומר מעורר חוש הומור שחור/ציני מאוד חולני, למזלי עבר עם השנים :silly:

לגבי חישמולים, אתמול הזזתי את הספק של הקתודה שהיה רק מחובר למתח ונגעתי בחיבור שבו מכניסים את הקתודה- הרגשתי כאילו איבדתי אצבע

שמעתי רעש של משהו מקצר ונשארו לי סימנים שחורים על אותה האצבע :bash:

בילדות למדתי בדרך הקשה- כשמפרקים את השקע של הכבל המאריך, מאוד מומלץ לוודא שהוא לא מחובר לשקע שבקיר :P

לא לגעת בספקים של מחשבים ישנים(AT) שעובדים

110V בSWITCH של 110V220V מאחורי הרדיוטייפ לא מיועד לחיסכון בחשמל

משו פירומאני נוסף

הלהביור כמו במשחקי DOOM(עם מצית וספריי) לא יורק אש ומתפוצץ אם מדליקים אותו ליותר מדי זמן(פאקינג כדור אש)

פורסם

הזכירו לי פה עוד כמה סיפורים

חברים שלי השתינו לחבר במשחת שיניים בטיול שנתי שנה שעברה

כמובן האקס והמצית המיתולוגי

בטח מחר אני אזכר בעוד כמה

ההוא שזרק פיתה קרע אותי

פורסם

זו פיתה איכותית עם שוקולד מיושן אני מבקש, במקרה גם אני ליאב :smile1: ^^

פורסם

*הייתי שיכור שברתי בקבוק והתחלתי לרדוף אחרי חבר טוב שלי...וגם עם סכין רדפתי אחריו וגם עם שיפוד..><

אתה יודע, כשאומרים "אל תרוץ עם מספריים" נראה לי שמתכוונים לדברים חדים בכלליות

(מתוך הופעה של גורג' קרלין:

what are you doing?

i... am... not running with the scissors )

פורסם

:lol: :lol: :lol:

אצלנו איזו ילדה חירבנה סמיילי בשירותים באחד החדרים של הבנים...

אז כמה בנים (או רק 1, לא בטוח) אספו שתן בבקבוק ושפכו עליה

(טיול שנתי כמובן)

אני בכלל הבנתי שהקטע של השתן לא קשור (למה אז השמיניסטים באו עליהם?)

פורסם

נזכרתי במשהו ממש דפוק שקרה לחבר ילדות שלי. הוא ממש שנא חתולים (מאין סוג של חולה נפש) אז יום אחד הוא היה בים והוא נסע עם רולר בליידס, הוא ראה חתול וכמובן היה חייב להגיב. אז הוא לקח מוט ברזל קצר כזה שיש באתר בנייה והתחיל לרוץ אחריי החתול, עכשיו שמעו את זה זה שיא הסיפור! הוא נפל והמוט ברזל נכנס לו בתוך הראש בין העין לערובת העין , האדיוט כמעט הוציא לעצמו את העין החוצה. היה לו פאקינג מזזזזזללל!!! לא קרה לו נזק בלתי הפיך, במשך תקופה ארוכה היה לו עין אדומה כמו של שוונצרגר היה במחסל 1 :lol:

פורסם

יופי

מגיע לו

זו הדרך של הטבע לסנן את אלה שפוגעים באבולוציה

פורסם

אני לא מאמין שאני אומר את זה...

אבל אני מסכים איתך :xyxthumbs:

שונא את כל האידיוטים שפשוט "שונאים" חתולים

פורסם

לפני איזה חודש בבריכה היה כבר ערב+ והיה ריק.

וחתולה נשענה כמעט כולה לתוך הבריכה לשתות או משו, אז נתתי לה דחיפה קלה :cool2:

נ.ב. אני אוהב חתולים (עשיתי לה בדיקת עירנות), אה ולחתולה שלום היא לא נרטבה בראש אלא קפצה איכשהו בטיל החוצה

פורסם

* עוד דבר נוסף

אני לא אשכח שלקחו אותנו יום אחד לאיזה הצגה בתאטרון העירוני, והייתה לי פיתה ששכנה איזה שבועיים בתיק..

ישבתי אני וחבר טוב שלי שורה ראשונה, אז בחושך הוצאתי את הפיתה מהתיק וחיכתי לרגע מתאים, ברגע שהחשיכו את כל האיזור התחלתי לסובב את הפיתה (כמו הקאובואים האלו) והעפתי אותה הכי גבוה שיכלתי

היה איזה רגע של דממה באמצע ההצגה באותה שניה, ואותו רגע שמעתי פתאום "פככככככככ" של שקית נמעכת.

פתאום זאת מאחורי עושה בקול "מה זהההה........ מי זרק פיתהההההההההההה????"

בחיי שזה היה הדבר הכי מצחיק שקרה לי בחיים

LOL

בכיתה ז', היתה לנו מורה דוחה לטבע, שבנוסף להיותה דוחה נהגה לבוא בחצאיות.

והיה לי חבר שכנראה...אהב את זה.

הוא התכופף"כדי להרים את העט" ובהה בתחתוניה.

היא קלטה את זה.

כולם בכו מצחוק כשהיא צעקה שהיא יודעת שהוא בוהה, ובשיעור הבא שהיה לנו איתה היא פתחה את השיעור במשפט "נו xxx, אני לבושה מספיק סקסית בשבילך היום?"

:smile1:

פורסם

חח בבצפר יסודי כיתה ה' לקראת סוף ה"קדנציה" של המורה הכי שנואה בשכבה שלימדה את הכיתה שלי...

קיבלנו מהמורה סוכריות (קמצנית סרוחה)

אז אחד מהכיתה לא הכיר כנראה מה זה ליקריץ והחליט לאכול

התגובה שלו הייתה

"איכס מה זה הגועל הזה "

לקח תסוכריות שקיבל וזרק על המורה (חלק מהסוכריות פגעו בלוח מה שיצר אפקט לא רע בכלל)

המורה נכנסה לשוק וכל הכיתה קפצה על ההזדמנות ופשוט סקלנו אותה בליקריץ ..

היה קשה מאוד לפספס אותה :lol:

פורסם

יופי

מגיע לו

זו הדרך של הטבע לסנן את אלה שפוגעים באבולוציה

הדרך היותר טובה זה פשוט להרוג את כל אותם המסתננים שמנסים לפגוע ביצורי הטבע.

פורסם

פאק... אני ניזכרתי איך ביסודי חברים שלי מילאו בקבוק בירה של 4 ליטר בפיפי וכל מה שהיה על ריצפת השירותים ובמהלך הנסיעה באוטובוס העיפו את זה מהחלון.... שמעתי את כל לקסיקון הקללות העברי ביום ההוא! :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים