עבור לתוכן

קיבלתי קנס! ולא רק זה..בא לי למות \=

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לדעתי אין דבר כזה כפל נקודות.

תרגע כבר עם החברת ליסינג!!! יש להם את פרטי מבצע העבירה(אתה), לכן בניגוד לדו"ח מצלמה הם לא שולחים כלום לבעל הרכב.

חחחחח טוב טוב נרגעתי נרגעתי!! (:

יש להם את הפרטים בגלל הדו"ח? או שאתה מדבר על הפרטים שנתתי כשקיבלתי ביטוח לנהוג באוטו?

• תגובות 64
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מציע לך לגמור מהר עם העברה הזו ולא למשוך את הסיפור.

שמעתי שבקרוב הולכים להחמיר על "אי ציות לתמרור עצור", לדעתי לא ישתלם לך למשוך עניין.

פורסם

אם אתה חתום על הדוח שרשום בו שאתה מודה שלא שמת לב, וב"עדים" מופיע גם השוטר שקורא - אין לך ממש סיכוי בבית משפט. אם בא לך, אתה יכול להרוויח זמן - אתה יכול לשלוח בקשה בדואר רשום לביטול הדו"ח, ובה לרשום "אבקש את ביטול הדו"ח", לא תצטרך לדבר עם אף אחד. תוך פרק זמן לא ידוע תקבל תשובה מהמשטרה. במקרה הרע, תקבל תשובה שלילית יחסית מהר ותצטרך לשלם את הדו"ח המקורי - הפסדת את העלות של הדואר הרשום. במקרה הטוב - הבקשה שלך תלך לאיבוד(תשמור את הקבלה של המשלוח!), יעברו 3 שנים והדו"ח יתיישן - אין תשלום ואין נקודות. במקרה באמצע - תקבל תשובה שלילית לאחר כשנה, ותאלץ לשלם את הדו"ח המקורי. שים לב שהנקודות יכנסו לתוקף רק כשתשלם את הדו"ח(בכך אתה בעצם מודה באשמה), אך הן נספרות מתאריך ביצוע העבירה ונמחקות שנתיים אחריו(אלא אם אתה עבריין סדרתי), כלומר ככל שתשלם מאוחר יותר, הנקודות יהיו רשומות לחובתך פרק זמן קצר יותר.

בהצלחה.

אתה בטוח?

לצערי גם אני קיבלתי קנס לא מזמן, שלחתי ערור, כמובן לא הייתה תשובה אחרי ה-90 ימים שצריך לשלם את הקנס, ובמשטרה אמרו לי לשלם בינתיים את הכסף כדי שאח"כ אני לא אצטרך לשלם יותר ואם הערעור יתקבל הם יחזירו לי את הכסף. זה היה נשמע לי מצוץ מהאצבע.. אבל לא היה לי יותר מדי זמן לברר ולא רציתי עוד ריבית על הקנס אז שילמתי להם..

אתה אומר שסיבנו אותי?

פורסם
  • מחבר

אני מציע לך לגמור מהר עם העברה הזו ולא למשוך את הסיפור.

שמעתי שבקרוב הולכים להחמיר על "אי ציות לתמרור עצור", לדעתי לא ישתלם לך למשוך עניין.

אפילו אם יחמירו, איך זה מתקשר למקרה שלי? אני קיבלתי את הדוח כמו שהוא, אף אחד לא יכול לבצע בו שינויים (לפחות לפי מה שאני יודע)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פורסם

אתה בטוח?

לצערי גם אני קיבלתי קנס לא מזמן, שלחתי ערור, כמובן לא הייתה תשובה אחרי ה-90 ימים שצריך לשלם את הקנס, ובמשטרה אמרו לי לשלם בינתיים את הכסף כדי שאח"כ אני לא אצטרך לשלם יותר ואם הערעור יתקבל הם יחזירו לי את הכסף. זה היה נשמע לי מצוץ מהאצבע.. אבל לא היה לי יותר מדי זמן לברר ולא רציתי עוד ריבית על הקנס אז שילמתי להם..

אתה אומר שסיבנו אותי?

אכן סיבנו אותך. תשלום דו"ח = הודאה באשמה וריצוי העונש. אם אתה שולח בקשה לביטול דו"ח, משמע אתה כופר באשמה. גם אם יחזירו לך תשובה שלילית אחרי שנתיים, יהיה עליהם לצרף דו"ח לתשלום בגובה הקנס המקורי וספח של בקשה להישפט.

פורסם

אפילו אם יחמירו, איך זה מתקשר למקרה שלי? אני קיבלתי את הדוח כמו שהוא, אף אחד לא יכול לבצע בו שינויים (לפחות לפי מה שאני יודע)

קיבלת קנס "קטן" של 250 ש"ח ו-4 נקודות.

לשוטר שרשם את הדוח היתה אפשרות לבחור בין מה שקיבלת ובין הזמנה לדין + 10 נקודות

נתנו לשוטר שיקול דעת בבחירה.

שמעתי שבקרוב רוצים להחמיר בעונשים על עבירות חמורות כמו אור אדום (1,500 ש"ח) ותמרור עצור (הזמנה לדין)

אם תעשה טעות ותגיע למשפט בלי הוכחה לחפותך ובינתיים הענישה הוחמרה.. זה לא יעמוד לזכותך.

פורסם
  • מחבר

קיבלת קנס "קטן" של 250 ש"ח ו-4 נקודות.

לשוטר שרשם את הדוח היתה אפשרות לבחור בין מה שקיבלת ובין הזמנה לדין + 10 נקודות

נתנו לשוטר שיקול דעת בבחירה.

שמעתי שבקרוב רוצים להחמיר בעונשים על עבירות חמורות כמו אור אדום (1,500 ש"ח) ותמרור עצור (הזמנה לדין)

אם תעשה טעות ותגיע למשפט בלי הוכחה לחפותך ובינתיים הענישה הוחמרה.. זה לא יעמוד לזכותך.

אני ממש לא מתכוון להגיע למשפט..רק לשלוח ערעור..יעזור אז יעזור..אם לא יעזור אני אשלם את הקנס[br]פורסם בתאריך: 20.09.2008 בשעה 22:44:31

מישהו יכול לתת לי רעיון איך אני יכול לנסח את מכתב הערעור?

היום עברתי שוב במקום כמה שעות לאחר שקיבלתי את הדו"ח..התמרור נמצא ממש מול הפנים ככה שבאמת קשה לפספס אותו..אבל אני פספסתי אותו כי הרחוב היה כלכך שומם כלכך רגוע.. 9 בבוקר יום שבת אין כמעט נפש חיה..לא ממש חשבתי על עצירה ולא הסתכלתי על תמרורים (כמובן שגם לא נסעתי מהר הייתי במהירות המותרת)

אם אני ארשום משהו כזה שלא שמתי לב כי היה שומם מדי ולא הייתה סכנה לאף אחד (עד כמה שזה נשמע דפוק..אבל אנחנו מדינה דפוקה חח..) יש סיכוי אפילו קלוש שיתחשבו בי?

או שכבר עדיף לחרטט איזה משהו?

פורסם

ערעור סתם ככה לא יעזור, אתה צריך להגיש בקשה להמרת הדוח באזהרה בגלל שזו היתה טעות ובמקום לא מסוכן ויש לך עבר נקי.

לדעתי בחלק מתחנות המשטרה יש טפסים שבהם אתה יכול להגיש את הבקשה הזו.

פורסם
  • מחבר

מה זה בדיוק אזהרה? במה זה בא לידי ביטוי? כמו "נו נו נו אל תעשה את זה שוב?"

פורסם

אזהרה זו מתנה חד פעמית של משטרת ישראל

הגדרת אותה נכון

פורסם
  • מחבר

במידה ותופסים אותי שוב (לא שאני מתכוון לבצע איזה עבירה חס וחלילה) הם רואים שרשום שאני באזהרה ויכולים לתת לי משהו כפול?

עבר נקי - זה לא כולל דוחות חניה נכון? P: נראה לי שקיבלתי איזה אחד..

איך קוראים לטופס הזה בדיוק יש לך מושג? יש רשימה של תחנות שבהן אפשר להשיג אותו?

תודה!

פורסם

ההזהרה נרשמת במחשבי המשטרה ואתה מאבד את הזכאות שלך לדוח אזהרה נוסף

במידה ויתפסו אותך שוב השוטר יראה במסוף בניידת שאתה לא זכאי לדוח אזהרה וזה ישפיע על החלטתו.

בכל מקרה לא תקבל יותר ממה שרשום בחוק. אני ממליץ לך לנסות ולהמיר את הדוח שקיבלת באזהרה.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לעזור לי עם הטופס? חפשתי באינטרנט לא מצאתי איפה לוקחים אותו או באיזה תחנות..

אבל נתקלתי במשהו מעניין..טוענים שצריך להיות 5 שנים על הכביש בשביל להגיש את הבקשה..לי יש רק שנתיים וקצת

זה נכון?

פורסם

אני חושב שהטופס נמצא בכל תחנה

תמלא לפי השדות בטופס.

לא מכיר הגבלות כלשהם. תבדוק בטופס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים