עבור לתוכן

קיבלתי קנס! ולא רק זה..בא לי למות \=

Featured Replies

פורסם

חחחחחחח את זה גם אני לא ידעתי...

• תגובות 64
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תה מודע לכך שהעונש בחוק על אי עצירה בעצור זה 1500 ש"ח ו10/8 נקודות, אז תגיד תודה.

דבר שני אי ידיעות אינה פותרת מעונש...

פורסם

הכביש היה ממש ממש ריק לא הייתה תנועה אז ירד לי קצת הריכוז לא שמתי לב לתמרור...

אם הכביש היה ממש ממש ריק אז השוטר לא היה שם.... :lol:

פורסם

תנסה לכתוב ערעור, אל תכחיש את העבירה, אבל תרשום שאין לך עבירות קודמות וכו', שווה לנסות זה לא עולה כסף.

גם אם יורידו לך את מס' הנקודות/גובה הקנס, זה עדיף מכלום.

לגבי המסילת רכבת, נראה לי שהם השמיטו את ההמשך. צריך לעצור מן הסתם כשהמחסום מורד/רמזור אדום.

http://tinyurl.com/4zrr7u

פורסם
  • מחבר

תה מודע לכך שהעונש בחוק על אי עצירה בעצור זה 1500 ש"ח ו10/8 נקודות, אז תגיד תודה.

דבר שני אי ידיעות אינה פותרת מעונש...

1000 זה לא המקסימלי?

אם הכביש היה ממש ממש ריק אז השוטר לא היה שם.... :lol:

השוטר חיכה לי בסיבוב (יותר נכון אחרי הפניה שמאלה)

תנסה לכתוב ערעור, אל תכחיש את העבירה, אבל תרשום שאין לך עבירות קודמות וכו', שווה לנסות זה לא עולה כסף.

לגבי המסילת רכבת, נראה לי שהם השמיטו את ההמשך. צריך לעצור מן הסתם כשהמחסום מורד/רמזור אדום.

הממ..יותר גרוע מזה לא יכול להיות? במידה ומחליטים שאני עדיין אשם הם לא יכולים להעלות לי את הקנס רק בגלל שנסיתי לערער נכון?

לאיפה אני צריך לשלוח את הערעור? יש איזה מבנה מוכן של מכתב שאני יכול לראות באינטרנט? אולי אפשר לשלוח את הערעור עצמו באינטרנט?

כמה זמן כל התהליך לוקח? כי לי יש 90 יום לשלם את הקנס..אם כל התהליך יקח יותר מ90 יום אכלתי אותה..

פורסם

אם אתה רוצה להודות - שלם את הקנס. אף אחד לא יבטל לך דוח אם אתה מודה בעבירה. אם לא הודית במעמד כתיבת הדוח, או שאין הודאה ב"תגובת הנהג" בדו"ח, יש לך סיכוי לבטל. תתחיל מללכת ולעמוד במקום בו השוטר עמד - תבדוק שניתן לראות משם את קו העצירה. במידה ולא, אתה יכול לטעון שעצרת והשוטר לא ראה זאת מהמקום בו עמד. האם השוטר היה לבד או עם השוטר שקורא? היה איתך עוד מישהו? אפשר לצאת זכאי מחמת הספק כשמדובר במילה מול מילה.

לגבי הבירוקרטיה - יש לך 30 יום לבקש מהמשטרה לבטל את הדו"ח, תוך שליחת מכתב בדואר רשום לכתובת הרלוונטית בדו"ח. לאחר קבלת תשובה, ניתן לבקש בקשה להישפט אם יש לך כוח ללכת מס' פעמים לבית משפט בשביל 400 שקל. אם הבקשה לביטול דוח נדחית, עדיין תוכל לשלם את הקנס המקורי ולא תפסיד כלום.

אין בכל האמור לעיל לעודד ביצוע עבירות תנועה. מרגיז אותי פשוט שהמשטרה האימפוטנטית שלנו אוכפת את העבירות שקל ולא את אלו שצריך. סביר להניח שהשוטר עמד באותה צומת מתוך ידיעה שקו העצירה רחוק מן הצומת, התנועה דלילה, ורבים לא עוצרים בו כי יודעים מראש שאין משם שדה ראייה.

פורסם
  • מחבר

אם אתה רוצה להודות - שלם את הקנס. אף אחד לא יבטל לך דוח אם אתה מודה בעבירה. אם לא הודית במעמד כתיבת הדוח, או שאין הודאה ב"תגובת הנהג" בדו"ח, יש לך סיכוי לבטל. תתחיל מללכת ולעמוד במקום בו השוטר עמד - תבדוק שניתן לראות משם את קו העצירה. במידה ולא, אתה יכול לטעון שעצרת והשוטר לא ראה זאת מהמקום בו עמד. האם השוטר היה לבד או עם השוטר שקורא? היה איתך עוד מישהו? אפשר לצאת זכאי מחמת הספק כשמדובר במילה מול מילה.

לגבי הבירוקרטיה - יש לך 30 יום לבקש מהמשטרה לבטל את הדו"ח, תוך שליחת מכתב בדואר רשום לכתובת הרלוונטית בדו"ח. לאחר קבלת תשובה, ניתן לבקש בקשה להישפט אם יש לך כוח ללכת מס' פעמים לבית משפט בשביל 400 שקל. אם הבקשה לביטול דוח נדחית, עדיין תוכל לשלם את הקנס המקורי ולא תפסיד כלום.

אין בכל האמור לעיל לעודד ביצוע עבירות תנועה. מרגיז אותי פשוט שהמשטרה האימפוטנטית שלנו אוכפת את העבירות שקל ולא את אלו שצריך. סביר להניח שהשוטר עמד באותה צומת מתוך ידיעה שקו העצירה רחוק מן הצומת, התנועה דלילה, ורבים לא עוצרים בו כי יודעים מראש שאין משם שדה ראייה.

בדוח רשום "לא שמתי לב" (שזה בדיוק פחות או יותר מה שאמרתי לו..שלא שמתי לב לתמרור)

נראה לי שמזה אי אפשר לצאת...או שאפשר? זה נראה לי כמו סוג של הודאה..

אני הייתי לבד, עם השוטר היה עוד שוטר שבאותו רגע ישב באוטו

תוך כמה זמן אני אקבל תשובה מהמשטרה?

אם הקנס מבוטל האם גם הנקודות מבוטלות?

האם אני אצטרך להתעמת עם מישהו לאחר שליחת המכתב הראשון? למשל עם השוטר שעצר אותי..או שאחרי שליחת המכתב אני אקבל רק "כן" או "לא" ורק לאחר מכן אני זה שיחליט האם לגשת לבית המשפט?

וכן אתה פחות או יותר צודק זאת צומת T שאין בה כמעט תנועה..ליד שכונת מגורים...שוטרים יכולים לעשות בה אחלה קופה..

פורסם

תבדוק, לדעתי כאשר אתה מקבל את התשובה יש לך דחייה בתשלום. אם הקנס מבוטל לגמרי, אז הכל מבוטל. את התשובה "לא" אתה תקבל ישר, עימות זה רק אם זה יגיע למשפט.

פורסם
  • מחבר

את התשובה "לא" אתה תקבל ישר

אתה אופטימי אה...? \= לא קרה שביטלו למישהו קנס?

פורסם

אם אתה חתום על הדוח שרשום בו שאתה מודה שלא שמת לב, וב"עדים" מופיע גם השוטר שקורא - אין לך ממש סיכוי בבית משפט. אם בא לך, אתה יכול להרוויח זמן - אתה יכול לשלוח בקשה בדואר רשום לביטול הדו"ח, ובה לרשום "אבקש את ביטול הדו"ח", לא תצטרך לדבר עם אף אחד. תוך פרק זמן לא ידוע תקבל תשובה מהמשטרה. במקרה הרע, תקבל תשובה שלילית יחסית מהר ותצטרך לשלם את הדו"ח המקורי - הפסדת את העלות של הדואר הרשום. במקרה הטוב - הבקשה שלך תלך לאיבוד(תשמור את הקבלה של המשלוח!), יעברו 3 שנים והדו"ח יתיישן - אין תשלום ואין נקודות. במקרה באמצע - תקבל תשובה שלילית לאחר כשנה, ותאלץ לשלם את הדו"ח המקורי. שים לב שהנקודות יכנסו לתוקף רק כשתשלם את הדו"ח(בכך אתה בעצם מודה באשמה), אך הן נספרות מתאריך ביצוע העבירה ונמחקות שנתיים אחריו(אלא אם אתה עבריין סדרתי), כלומר ככל שתשלם מאוחר יותר, הנקודות יהיו רשומות לחובתך פרק זמן קצר יותר.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אם אתה חתום על הדוח שרשום בו שאתה מודה שלא שמת לב, וב"עדים" מופיע גם השוטר שקורא - אין לך ממש סיכוי בבית משפט. אם בא לך, אתה יכול להרוויח זמן - אתה יכול לשלוח בקשה בדואר רשום לביטול הדו"ח, ובה לרשום "אבקש את ביטול הדו"ח", לא תצטרך לדבר עם אף אחד. תוך פרק זמן לא ידוע תקבל תשובה מהמשטרה. במקרה הרע, תקבל תשובה שלילית יחסית מהר ותצטרך לשלם את הדו"ח המקורי - הפסדת את העלות של הדואר הרשום. במקרה הטוב - הבקשה שלך תלך לאיבוד(תשמור את הקבלה של המשלוח!), יעברו 3 שנים והדו"ח יתיישן - אין תשלום ואין נקודות. במקרה באמצע - תקבל תשובה שלילית לאחר כשנה, ותאלץ לשלם את הדו"ח המקורי. שים לב שהנקודות יכנסו לתוקף רק כשתשלם את הדו"ח(בכך אתה בעצם מודה באשמה), אך הן נספרות מתאריך ביצוע העבירה ונמחקות שנתיים אחריו(אלא אם אתה עבריין סדרתי), כלומר ככל שתשלם מאוחר יותר, הנקודות יהיו רשומות לחובתך פרק זמן קצר יותר.

בהצלחה.

חחחח אוי ואבוי כמה פרצות יש בחוקים המטומטמים של המדינה שלנו...

אני חתום שאמרתי את מה שאמרתי, אבל בעדים לא רשום שום דבר.

תודה רבה לך על התשובה, כמה שאלות

1.לשמור את הקבלה מבנק הדואר? או שאמורים לשלוח לי איזה קבלה מהמשטרה שהמכתב נקלט איפשהו? (אם זה קבלה מבנק הדואר באמת אפשר להוכיח שהמכתב ששלחתי הוא אכן של ביטול דו"ח? אני יכול לשלוח "שנה טובה" למשטרה ואקבל קבלה שבה רשום ששלחתי מכתב למשטרה..רק לא מה יש במכתב עצמו.

2. אם התשובה לשאלה הראשונה היא שהקבלה היא של בנק הדואר...במידה והמכתב שלי באמת ילך לאיבוד האם אני לא אסתבך אחרי 3 חודש? המשטרה הרי לא יודעת ששלחתי את המכתב מבחינתם תוך 90 יום אני צריך לשלם..ואני בטח ובטח לא רוצה שזה יגיע לחברת הליסינג ויעשה אי נעימות לאמא שלי (במיוחד אחרי שלא סיפרתי לה..אני רוצה לסגור את העניין בעצמי)

3. כמה עולה לשלוח דואר רשום? P:

4. בסוף הדוח יש עלון מידע "רשימת הכתובות לקבלת הרשאות או לעיון בהן", שם אני אמור לחפש את הכתובת שאליה צריך לשלוח את המכתב?

מצטער על היותי עלוקה

פורסם

דואר רשום- 8ומשו נדמה לי

פורסם

1. על הקבלה כתוב מס' מכתב ומען, אם אכן שלחת למשטרה שנה טובה הם יוכלו להציג זאת במידה וידרשו.

2. במידה ותגיע אליך דרישה לכפל קנס - תשלח להם שוב בדואר רשום צילום של קבלה והעתק מכתב מקורי המבקש את ביטול הדו"ח, ותציין שטרם קיבלת תשובה למכתב ההוא.

3. כ-10 שקלים אם אני זוכר נכון.

4. מזמן לא ראיתי דו"ח תנועה, אבל למיטב זכרוני יש שם הסברים על בקשה להישפט ובקשה לביטול דו"ח ושם אמורות להופיע גם הכתובות.

פורסם
  • מחבר

1. על הקבלה כתוב מס' מכתב ומען, אם אכן שלחת למשטרה שנה טובה הם יוכלו להציג זאת במידה וידרשו.

2. במידה ותגיע אליך דרישה לכפל קנס - תשלח להם שוב בדואר רשום צילום של קבלה והעתק מכתב מקורי המבקש את ביטול הדו"ח, ותציין שטרם קיבלת תשובה למכתב ההוא.

3. כ-10 שקלים אם אני זוכר נכון.

4. מזמן לא ראיתי דו"ח תנועה, אבל למיטב זכרוני יש שם הסברים על בקשה להישפט ובקשה לביטול דו"ח ושם אמורות להופיע גם הכתובות.

כפל קנס אומר גם כפל נקודות?

אחרי שאני מקבל כפל קנס זה יכול להגיע לחברת הליסינג?

פורסם

לדעתי אין דבר כזה כפל נקודות.

תרגע כבר עם החברת ליסינג!!! יש להם את פרטי מבצע העבירה(אתה), לכן בניגוד לדו"ח מצלמה הם לא שולחים כלום לבעל הרכב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים