עבור לתוכן

T220 או 2253BW?

Featured Replies

פורסם

שניהם עולים בסביבות 1300, אבל אין לי מושג מה יותר איכותי מבין שניהם.

אני מחפש מסך ל50% אינטרנט ועבודה משרדית, 40% משחקים, 10% סרטים.

כמו כן, אם יש מועמדים טובים יותר בתקציב - אימרו לי. אני יכול לקנות רק מ KSP\BUG\TMS.

תקציב: 1300-1400.

כמו כן - האם יש למסכים בתווך מחירים הנ"ל אפשרות חיבור לממיר? האם ניתן לחבר PS2 למסך מחשב?

פורסם
  • מחבר

UP

פורסם

אני גם רוצה לדעת מה יותר שווה או בכלל ללכת על 2243bw

פורסם
  • מחבר

חבר'ה מה זה הדבר הזה?

אני שואל את הקיר?

פורסם

מכיוון שאתה כ"כ נואש אני אענה למרות שאין לי שום ניסיון עם ה-2253.

יש לי את ה T220 כבר כמה ימים. אני ממש מרוצה. מסך מעולה, סופר חד. צבעים נראים מעולה ויש אפשרות לכוון הכל איך שאתה רוצה.

מבחינת ארגונומיה הוא קצת פשוט מדי ( כנס לכאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=362699.0 בשביל הסבר מפורט).

הבנתי שיש כמה אנשים שקנו ולא מרוצים בגלל בעיה קלה של backlight bleed. ספציפית במסך שלי, על רקע אחיד וכהה מאד אתה תראה בחלק התחתון 'פס' של כמה מילימטרים טיפה יותר בהיר. באמת שצריך להתאמץ כדי לשים לב. באופן אישי עוד לא ראיתי LCD שנראה יותר טוב מזה.

ה-2253 ככל הנראה פחות טוב בהיבט של איכות תמונה, אבל כמו שאמרתי לא ראיתי אותו בעצמי. מבחינת כתבות, אינטרנט וכו', ה-T220 עשה רושם יותר טוב ולכן קניתי אותו - לא מתחרט בכלל!

פורסם

למה שלא תקנה 2243BW? ארגונומיה טובה בהרבה,(ניתן להגביה ולהנמיך את המסך),וגם ניתן לתלות אותו על הקיר ולהפטר מהסטנד,מה שאי אפשר בשני הדגמים שאתה שואל עליהם.אני לא מוצא שום דבר ב-2253BW או T220 שעדיף על ה-2243BW.

פורסם

למה שלא תקנה 2243BW? ארגונומיה טובה בהרבה,(ניתן להגביה ולהנמיך את המסך),וגם ניתן לתלות אותו על הקיר ולהפטר מהסטנד,מה שאי אפשר בשני הדגמים שאתה שואל עליהם.אני לא מוצא שום דבר ב-2253BW או T220 שעדיף על ה-2243BW.

על הנייר איכות התמונה של ה-T220 עולה על שני המסכים האחרים. דיוק צבעים, חדות, ובאופן כללי הפאנל אמור מוצלח יותר. שוב, בעצמי לא ראיתי את האחרים.

אני העדפתי לקחת סיכון ולקנות על פי ביקורות ולא לראות בעיניים, כי בשום מקום לא מצאתי T220 בתצוגה...

אם ארגונומיה משמעותית למישהו כנראה שזה לא המסך בשבילו. אותי זה לא עניין, אז הלכתי עליו. ואני מאד מאד מרוצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים