פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים אם זה גורם לכם להרגיש יותר טוב, תהנו אני חולה על המתלהבים שהתקינו האקינטוש ופתאום הם מרגישים נעלים על משתמשי הPC. : אגב, אחד הסרטונים הגדולים
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים מחבר ישן כמו לא יודע מה.. בכל מקרה, מצחיק שבמיקרוסופט יש מהנדס שנראה כמעט בדיוק כמו זה מהפרסומת של אפל.
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים אני חולה על המתלהבים שהתקינו האקינטוש ופתאום הם מרגישים נעלים על משתמשי הPC. הוא משתמש מקבוק
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים אני חולה על המתלהבים שהתקינו האקינטוש ופתאום הם מרגישים נעלים על משתמשי הPC. : אז אתה לא חולה עליי? יש לי מאקבוק.
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים אגב, אחד הסרטונים הגדולים חחחחחחחחחחחחחחחחחחח "That preserve for the mighty blue apple!" ענק ;D ומה הקטע שהמערכת ננעלת? זה באמת קורה?
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים מחבר ומה הקטע שהמערכת ננעלת? זה באמת קורה?יותר ב MAC OS לפני 10 (ששונה לגמרי מבחינת הבסיס שלו).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.