עבור לתוכן

מחשב נכבה בהרצת משחקים כבדים...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי אבל בכל זאת, בדקתי בתוכנה OCCT שקורעת את המעבד עד הסוף והמקסימום זה 68 מעלות.

פורסם

למה שלא תעשה כיבוי ב-85 ותנסה, רק בשביל לפסול את זה...?

פורסם

כמעט בטוח שזה ספק כוח....

היה לי את זה במחשב ישן והספק פשוט לא סחב במשחקים כבדים,

התוצאה:RESTART...

פורסם
  • מחבר

אז זהו שהתוצאה אצלי זה כיבוי, לא ריסטרט. נקווה שזה לא הספק.

NIKE, אני אנסה את זה באמת.

עריכה: לא עזר, העלתי את המקסימום לכיבוי ל85 מעלות, ואחרי 10 דקות משחק של COD 4 בהגדרות מקסימליות ב1600X1200 המחשב נכבה.

הספק זה המוצא האחרון?

פורסם

אני לא מאמין שזה הספק.. לי יש הספק נמוך יותר משלך ולמרות זאת הרבה יותר רכיבים- ואין לי שום בעיות.

אתה אולי באוברקלוק?

פורסם
  • מחבר

לא, הכל על סטוק.

פורסם

תבדוק את הזכרונות שלך עם memtest86, יש הסבר בסטיקי אם אני לא טועה.

ואם הכל טוב ויפה לאחר 30 דקות למשל, אז אני חושב שנותר רק ספק הכח.

אם כי עדין קשה לי להאמין שזה קשור אליו..

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה פשוט לא היה לי זמן לבדוק את הבעיה.

הרצתי memtest למסך 40 דקות, אין שגיאות.

נשאר רק הספק :-\

אין דרך לבדוק אותו בלי להביא ספק אחר?

פורסם

אין אפשרות כזו. אתה חייב ספק כח אחר בשביל לפסול אותו. ואני עדין לא חושב שזה ספק הכח, להזכיר לך מה כתבת בפוסט הראשון.. "היה לי את הבעיה הזאת גם עם הכרטיס הקודם שלי (X1800XL) אבל בתדירות הרבה יותר נמוכה ועוד הכרטיס הזה היה מגיע לי ל-80 מעלות!" - אמנם רשמת שזה קרה בתדירות נמוכה יותר, אבל הכרטיס הזה צורך כמעט חצי מכמות החשמל שצורך ה8800GT. ושוב, יש לי הרבה יותר רכיבים משלך עם ספק בעל הספק נמוך יותר (למרות שזה לא הכל).. ולי אין בעיות שכאלו.

האם זה קורה ביותר ממשחק אחד? (כי ראיתי רק אזכור לCOD4.)

תבדוק עם תוכנה יעודית את תקינות הכונן הקשיח שלך..

בקשר לטמפ' המעבד- אמרת "זה לא עזר"... אני לא מבין מה זה קשור? אני אמרתי שזה אמור לפתור את הבעיה? אם העלת את הטמפ' בה המחשב מבצע כיבוי, זה רק עוזר לך לדעת אם זה קשור למעבד. תריץ SpeedFan או כל תוכנה אחרת שתשמור לך לוג של טמפרטורות רכיבים, תפעיל את האופציה הזו- ואז תפעיל משחק כבד שגורם לכיבוי המחשב. לאחר הכיבוי תעלה לכאן את הקובץ הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים