פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים אני מאוד מתלבט לקראת רכישת נגן איכותי ובעל עוצמה גבוההמה שאני מחפש בנגן מיוחד הוא שכשאני שומע אני אשמע ממש חזק עד שהתפוצצו לי האוזנייםאני רוצה לשמוע ממש ממש חזקוגם שהממשק יהיה נוחויציג עבריתתודה לעזורים ולמצביעים
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים א. קרטריונים נורא מטופשים : ב. המחירים שלהם לא קרובים בכלל : כמו שתנסה להשוות פיאט אונו מול קררהGT, זה פשוט לא בר השוואה :
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים IPOD TOUCH או SANDISK SANSA ?אמ..... שום דבר מהם.....בכח?IPOD, דא! אני יכול לעשות הרבה כסף ממכירה שלו, יותר מאשר ממכירה של SANSA.... זה השיקול בשבילי
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים מחבר טוב חברה די הבנתי שכדאי לי ללכת על האייפוד טאץ' והזמנתי אותועכשיו אני מתלבט לגבי אוזניות איכותיות לנגן יש לי 2 אפשרויות שאני מלבט ביניהם:-JBL Reference 220-CX300וSennheiserהJBL עולות 230 וסנייסר עולות 190 שקליםמחוות דעת של אנשים שרכשו את האזניות הבנתי ששניהם איכתויות ומשניהם מרוציםהשאלה היא אילו עדיפות יותר ומהאילו אני אפיק את המיטב?תודה לעוזרים
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים יצא IPOD TOUCH חדש לפני שבוע-שבועיים, מקווה שהזמנת אותו ולא את הישן (למרות ששניהם בזבוז, עדיף כבר IPHONE שיהיה גם פלאפון בנוסף לכל).
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים אני מאוד מתלבט לקראת רכישת נגן איכותי ובעל עוצמה גבוההמה שאני מחפש בנגן מיוחד הוא שכשאני שומע אני אשמע ממש חזק עד שהתפוצצו לי האוזנייםאני רוצה לשמוע ממש ממש חזקוגם שהממשק יהיה נוחויציג עבריתתודה לעזורים ולמצביעיםאני מציע לך מאד להזהר עם העניין של הווליום, שמיעה בווליום גבוה לאורך זמן תפגע לך בשמיעה של האזניים. אתה באמת רוצה להיות חצי חרש בגיל 20?תקח לתשומת לבך.לגבי האוזניות, לי אישית יש CX300 והן מעולות. הבאס שלהם פשוט תאווה לאזניים.
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים CX-300 באמת תאווה לאוזניים, היו לי אותם שנה! עכשיו יש לי את ה CX-500 אבל עדיין אוזניות מעולות
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים CX-300 באמת תאווה לאוזניים, היו לי אותם שנה! עכשיו יש לי את ה CX-500 אבל עדיין אוזניות מעולות אני קצת סוטה מהכיוון של הת'רד, אבל למה שידרגת לCX500, היה שווה את זה?
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים אני לא אפרט הרבה, היה לי את ה CX-300 במשך שנה, עכברים אכלו את הכבל, קיבלתי זיכוי של 100 שקלים, החלטתי שאני הולך בגדול על ה CX500..בסדל ביניהם, הCX500 יותר טוב בהחזקת תדרי הקצה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.