עבור לתוכן

דרושה תוכנה לניגון קבצי קול ומאפשרת את ומחיקתם או שינוי שמם מתוך התוכנה עצמה

Featured Replies

פורסם

יש לי מאות קבצי קול עם הסיומת WAV ואני נידרש לסדר אותם ולתת להם שמות ולדחוס לפורמט שלא לוקח הרבה מקום.

אני זקוק לתוכנה אחת שמאפשרת לי לבחור תיקייה שלמה שמכילה עשרות קבצי קול שכאלו ולהפוך אותם לקבציי mp3 .(או לחילופין לסמן אותם באמצעות העכבר בחלון בחירה ואז לבחור בקליק ימני על העכבר על הפקודה של ההמרה )

אני זקוק לתוכנה שנייה שמאפשרת לי לשמוע אותם אחד אחרי השני ברצף ולתת להם שם תוך כדי או מיד אחרי סיום השמעתם או לחילופין למחוק אותם מהדיסק הקשיח

ולעשות זאת מתוך התוכנה עצמה ,מבלי לצאת ולהשתמש לכך ב-WINDOWS EXPLORER ,מפני שזה לא פרקטי כאשר מדובר בהרבה קבצים.

אני גם מעוניין בתוכנה שמאפשרת בקלות למחוק חלקים מקבצי הקול שבהם יש דממה (מהאמצע \הסוף\ההתחלה ).

כמובן היה רצוי תוכנה אחת שתעשה הכול ,אולם אני בספק אם יש כזאת חינמית ועל כן אני אזדקק ככול הנראה למספר תוכנות שיעשו את העבודה .

אנא המליצו לי על תוכנות שכאלו שהן חינמיות או שניתן להשיג גרסאות ישנות שלהן שהן חינמיות (מאתרים כמו OLDVERSIONS .COM ).

תודה לעוזרים.

פורסם
  • מחבר

צילום מסך של לתיקיה (folder ) עם קבצי קול מסוג WAV :

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני אוכל לתכנת לך את התוכנה השניה, זאתי שמשנה את שם הקובץ לאחר שמשמיעה אותו.

אני מאמין שמחר אסיים אותה.

פורסם
  • מחבר

האם השאלה לא מובנת ?

פורסם
  • מחבר

אני אוכל לתכנת לך את התוכנה השניה, זאתי שמשנה את שם הקובץ לאחר שמשמיעה אותו.

אני מאמין שמחר אסיים אותה.

???

פורסם
  • מחבר

anybody?

פורסם

אני לפני כמה שנים עבדתי עם RazorLame להמרה אל MP3 (היום בטח יש כלים יותר מודרניים לשלב הזה)

אני עדיין עובד עם MP3Tag להכנסת פרטי השיר ואז שינוי שמות הקבצים במכה (לאלבום שלם נניח) עפ"י התגיות (מדי פעם אני מנסה כלי אחר ותמיד חוזר אל MP3Tag)

WinAmp לניגון הקבצים ומחיקה ישירה (קליק ימני על כפתור REM ואז remove ואז physically remove).

mp3DirectCut לחתוך דממה/זבל בתחילת/סוף השיר

פורסם
  • מחבר

אני לפני כמה שנים עבדתי עם RazorLame להמרה אל MP3 (היום בטח יש כלים יותר מודרניים לשלב הזה)

אני עדיין עובד עם MP3Tag להכנסת פרטי השיר ואז שינוי שמות הקבצים במכה (לאלבום שלם נניח) עפ"י התגיות (מדי פעם אני מנסה כלי אחר ותמיד חוזר אל MP3Tag)

WinAmp לניגון הקבצים ומחיקה ישירה (קליק ימני על כפתור REM ואז remove ואז physically remove).

mp3DirectCut לחתוך דממה/זבל בתחילת/סוף השיר

WinAmp אכן מאפשרת ניגון הקבצים ומחיקה ישירה שלהם מהדיסק הקשיח ,אולם הדרך מסורבלת ולא נוחה .

יש נגנים יותר שמאפשרים מחיקה ביתר קלות ?

אבקש לשמוע המלצות על תוכנות נוספות שעונות על הצרכים בנוסף ל-RazorLame להמרה אל MP3 ול-MP3Tag להכנסת פרטי השיר ואז שינוי שמות הקבצים במכה

פורסם

WinAmp אכן מאפשרת ניגון הקבצים ומחיקה ישירה שלהם מהדיסק הקשיח ,אולם הדרך מסורבלת ולא נוחה .

אני אישית שילמתי $5 על התוסף Drag 'n Drop from Playlist Editor ופשוט גורר את השיר מה-Playlist אל ה-Recycle Bin.

פורסם
  • מחבר

אני אישית שילמתי $5 על התוסף Drag 'n Drop from Playlist Editor ופשוט גורר את השיר מה-Playlist אל ה-Recycle Bin.

אני מחפש נגן חינמי שמאפשר מחיקה מהדיסק הקשיח (לא רק מרשימת ההשמעה -PLAYLIST )

פורסם

אני מחפש נגן חינמי שמאפשר מחיקה מהדיסק הקשיח (לא רק מרשימת ההשמעה -PLAYLIST )

אומנם לא חינם, אך $5 משיגים את אותה המטרה אצלי. גרירה (עם קליק ימני) מה-playlist אל ה-Recycle Bin הפתוח מוחקת פיזית את השירים המסומנים ב-playlist. זה שואל "move or copy" ופשוט בוחרים move. אני משתמש בשיטה הזאת כל הזמן כשאני מוריד כל שיר לפחות 4 פעמים ומשאיר בהרד דיסק רק את הגרסה בעלת האיכות המירבית ביותר. כמו כן אני עובד עם התוסף הזה כדי באופן מיידי להעביר קבצים פזורים אל התיקייה המיועדת שלהם לפי סגנון Dance, Hebrew, Indie וכו'.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אומנם לא חינם, אך $5 משיגים את אותה המטרה אצלי. גרירה (עם קליק ימני) מה-playlist אל ה-Recycle Bin הפתוח מוחקת פיזית את השירים המסומנים ב-playlist. זה שואל "move or copy" ופשוט בוחרים move. אני משתמש בשיטה הזאת כל הזמן כשאני מוריד כל שיר לפחות 4 פעמים ומשאיר בהרד דיסק רק את הגרסה בעלת האיכות המירבית ביותר. כמו כן אני עובד עם התוסף הזה כדי באופן מיידי להעביר קבצים פזורים אל התיקייה המיועדת שלהם לפי סגנון Dance, Hebrew, Indie וכו'.

זה אחלה אבל אני לא מחפש משהו מקצועי ,אלא רק משהו חינמי שיעשה את העבודה ...

פורסם
  • מחבר

זה אחלה אבל אני לא מחפש משהו מקצועי ,אלא רק משהו חינמי שיעשה את העבודה ...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

???

פורסם

טעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים