עבור לתוכן

איך מקבלים אזרחות אמריקאית?

Featured Replies

פורסם

אין לי קרובי משפחה שקשורים לאמריקה/ארה"ב של אמריקה.

בעתיד אני ארצה לגור לתקופת זמן ממושכת ולעבוד שם בתור מפיק מוזיקה בכמה אולפנים.

זה אפשרי?

עריכה:

ולמי שיודע, צריך הסבר קצר על אשרת P

http://www.drsi-law.com/immigrateusa.htm

פורסם

כן. קוראים לזה GREEN CARD, כלומר כרטיס עבודה בארה"ב.

ואני חושב שתוכל לקבל אזרחות אם תתחתן עם מישהי בעלת אזרחות אמריקאית ותחייה איתה בארה"ב למשך תקופת זמן מסויימת.

פורסם

אין אופציה אחרת?

גם אני דיי בעניין, אבל להבדיל ממנו יש לי משפחה בארה"ב.

זה משנה?

כמו כן אפשרות להוציא ויזה ספרדית... :P

פורסם

מספיק להתחתן עם מישהי בעלת אזרחות אמריקאית ולהתגרש אחרי דקה וחצי בשביל

להיות זכאי לקבלת אזרחות.

כמו כן, כל אדם הנולד על אדמת ארה"ב (גם אם להוריו אין אזרחות) זכאי לאזרחות אמריקאית

Green Card אפשר לקבל, אבל זה לא פשוט או קל. צריך להגיש בקשה, ואני לא בדיוק

בטוח מה הקריטריונים לקבל, איך מגישים את הבקשה, או כמה זמן וכסף כל זה ייקח ממך

בנוגע לאזרחות, אני מאמין שצריך לגור שם לפחות 5 שנים על מנת להיות זכאי לאזרחות (ובשביל לגור שם 5 שנים תצטרך גרין קארד אני חושב).

שוב, אני לא בטוח איך בדיוק כל העסק עובד ואני בטוח שיש מקומות יותר טובים לברר

את באינטרנט מאשר פורום מחשבים (*אהם* שירותי ההגירה בארה"ב *אהם*)

פורסם

לגבי הזה שמעליי , זה לא כזה פשוט , יש איזו תקופה מסוימת שאם אתה מתגרש , אתה מאבד את הגרין קארד.

בנוסף לפעמים הם מבקשים שתוכיח שאתם באמת נשואים.

עוד אפשרות שזה לזכות בהגרלת הגרין קארד השנתתי.

שים לב - הגרין קארד הוא רק הדרך לקבלת האזרחות , אחרי שאתה מקבל גרין קארד אתה צריך לחיות בארה"ב ואחרי תקופה של 5 שנים אתה זכאי לקבל אזרחות.

את הגרין קארד יכולים לשלול לך.

פורסם

יש נשים בארצות הברית שעוסקות בזה קוראים לזה נישואים פיקטיבים אתה משלם לה 10K$ והיא מחתנת איתך אתה מקבל אזרחות ואז מתגרשים. זה עבוד , אבל אם תופסיםאות סביר להניך שכף רגלך לא תדרך יותר שם.

פורסם

יש לך אזחות אירופאית?

אם כן, אתה לא צריך ויזה ולא נעליים בשביל לעבור לארה"ב, לחיות שם 5 שנים, ולקבל אזרחות.

-תקף רק לגבי מדינה שחברה באיחוד האירופי.

פורסם

לגבי הזה שמעליי , זה לא כזה פשוט , יש איזו תקופה מסוימת שאם אתה מתגרש , אתה מאבד את הגרין קארד.

בנוסף לפעמים הם מבקשים שתוכיח שאתם באמת נשואים.

הדרך היחידה להשיג ביטול לנישואים (שזה שונה מגירושים. ביטול משמעו כאילו לא התחתנתם מעולם) זה אם

שניכם מצהירים שלא מימשתם את הנישואים (שזאת שפה יפה לכך שלא שכבתם לאחר החתונה)

על פי החוק היבש, אם אתה מתחתן עם מישהי בעלת אזרחות אמריקאית אתה זכאי לאזרחות אמריקאית מיידית.

לאחר מכן אתה יכול להתגרש ממנה וזה לא יגרום לכך שישללו לך את האזרחות. (שים לב, אזרחות. אין צורך בגרין קארד אם יש לך אזרחות אמריקאית)

אני לא לחלוטין יודע מה המצב אם אתה מתחתן, מתגרש ורק אז מגיש בקשה לאזרחות אמריקאית.

ולך תוכיח שהנישואים היו פיקטביים... (ותשכנע בית משפט שהם פיקטביים...)

פורסם

מספיק להתחתן עם מישהי בעלת אזרחות אמריקאית ולהתגרש אחרי דקה וחצי בשביל

להיות זכאי לקבלת אזרחות.

Green Card אפשר לקבל, אבל זה לא פשוט או קל. צריך להגיש בקשה, ואני לא בדיוק

בטוח מה הקריטריונים לקבל, איך מגישים את הבקשה, או כמה זמן וכסף כל זה ייקח ממך

בנוגע לאזרחות, אני מאמין שצריך לגור שם לפחות 5 שנים על מנת להיות זכאי לאזרחות (ובשביל לגור שם 5 שנים תצטרך גרין קארד אני חושב).

שוב, אני לא בטוח איך בדיוק כל העסק עובד ואני בטוח שיש מקומות יותר טובים לברר

את באינטרנט מאשר פורום מחשבים (*אהם* שירותי ההגירה בארה"ב *אהם*)

בקיצור אין לך מושג קלוש אבל זה לא מונע ממך מלהגיב ולהטעות. :nono:

נישואים - דורש מגורים של 4-5 שנים בארה"ב ביחד עם אשתך. אחרי כמה חודשים מקבלים אישור עבודה.

אחרי 3~ שנים מקבלים Green Card.

אזרחות רק בסוף התהליך.

לפני הכל צריך להציג הוכחות להיכרות מוקדמות (תמונות עם תאריך, מכתבים, כרטיסי טיסה וכדומה) - בלי זה לא ידברו איתך בכלל.

פורסם

הדרך היחידה להשיג ביטול לנישואים (שזה שונה מגירושים. ביטול משמעו כאילו לא התחתנתם מעולם) זה אם

שניכם מצהירים שלא מימשתם את הנישואים (שזאת שפה יפה לכך שלא שכבתם לאחר החתונה)

על פי החוק היבש, אם אתה מתחתן עם מישהי בעלת אזרחות אמריקאית אתה זכאי לאזרחות אמריקאית מיידית.

לאחר מכן אתה יכול להתגרש ממנה וזה לא יגרום לכך שישללו לך את האזרחות. (שים לב, אזרחות. אין צורך בגרין קארד אם יש לך אזרחות אמריקאית)

אני לא לחלוטין יודע מה המצב אם אתה מתחתן, מתגרש ורק אז מגיש בקשה לאזרחות אמריקאית.

ולך תוכיח שהנישואים היו פיקטביים... (ותשכנע בית משפט שהם פיקטביים...)

ממש לא נכון , אם אתה מתחתן עם אזרחית אמריקאית , אתה מקבל GC על בסיס זה שאתה נשוי , אם אתה מתגרש אתה מאבד אותו.

אתה לא זכאי לשום אזרחות ,אתה לא מוכיח שהם פקטייבים להפך אתה צריך לשכנע את המראיין שהנישואים הם אמייתים (תמונות מחתונה , חשבונות משותפים וכו') האמריקאים לא פראיירים.

יש כמה אפשריות -

התחנת עם אזרחית ארה"ב ואתם נשואים שנתיים , אתה מקבל GC רגיל ללא תנאי.

אם אתה לא נשואים שנתיים אתה מקבל גרין קארד על תנאי ואז אחרי זה אתה צריך להוכיח להם שאתם נשואים והכל טוב.

אזרחות אירופאית בשביל לקבל אמריקאית ? פעם ראשונה שאני שומע על כזה דבר, לא נשמע הגיוני.

פורסם

GREEN CARD זה שם כולל לאשרת מגורים בארה"ב. מה שבארץ מקרא "תושב קבע". ההבדל בינו לאזרחות זוהי הזכות לבחור ולהיבחר ועוד כמה דברים די קטנים ושטוטיים.

לקבל אשרה כזאת יש 3 דרכים מרכזיות,

1. לזכות בהגרלת הגרין כארד (פשוט אך כמעט ואין לך סיכוי, אבל זה בחינם ואם תתחיל להשתתף מגיל צעיר תוכל להנות מחלקה נחמדה באיזה בית קברות יפה בארה"ב)

2. להתחתן עם אזרח אמריקאי ולחיות בארה"ב מעל לשנתיים איתו ביחד( כאן לפעמים יש חריגות וכאלו וזמן המחייה שלכם ביחד לפני האשרה תלויי בפקיד האחראי על התיק שלך) כמו שאמרו מעלי תהליך מייגע אשר חובת ההוכחה חלה עליך ז"א אתה חייב להוכיח מעל כל צל של ספק שאתם אכן נשואים וחיים ביחד, לא מקבלים גרין קארד עם החתונה אלה רק אשרה זמנית ומאוד מגבילה, ובטח שבטח לא אזרחות. (בנוסף אין תאריך או הבטחה לאזרחות ויכולים לשלולל ממך את הגרין קארד לאחר מכן)

3. להוכיח שאתה בעל הון גדול המעוניין להעביר את עסקיך לחו"ל (כשאני אומר הון גדול אני מתכוון שאתה צריך להוכיח שאתה מתכוון להשקיע מעל 200K$ בארה"ב או לחילופין לפתוח עסק בארה"ב ולהעסיק מעל 10 עובדים) וזה לא מחייב.

יש עוד כמה סוגים של אשרות שיהייה בארה"ב כמו סטודנט ( מוגבל בשעות עבודה שבועיות) כמו פליט ( פליט ממדינה בה רודפים אותו עפ"י דת,גזע,מין) וכו'

אין דרך פשוטה לקבל גרין קארד, כאשר במדינה יש מעל למיליון מהגרים לא חוקיים מידי שנה, אין להם שום סיבה לעודד הגירה נוספת ולכן לקבל אשרות תושבי קבע זה ממש קשה.

ואזרחות מקבלים אך ורק בשלוש דרכים.

1. אתה גר חוקי בארה"ב מעל 5 שנים. ( צריך לעבור מבחנים הבוחנים אותך באנגלית ועל ההיסטוריה האמריקאית ההמנון והתרבות האמריקאית).

2. נשיא ארה"ב נותן הוראה מיוחדת עפ"י צו שעה (בהצלחה)

3. אתה עד מדינה ואת חייב גרין קארד כדי לשרוד את העדות. (בהצלחה)

נ.ב אזרחות אירופאית מאפשרת כניסה ללא ויזה לארה"ב ולעבוד שם במשך 3 חודשים ובשום פנים ואופן לא 5 שנים. זה בדיוק כמו אזרחות קנדית.

פורסם

אין לי קרובי משפחה שקשורים לאמריקה/ארה"ב של אמריקה.

בעתיד אני ארצה לגור לתקופת זמן ממושכת ולעבוד שם בתור מפיק מוזיקה בכמה אולפנים.

זה אפשרי?

עריכה:

ולמי שיודע, צריך הסבר קצר על אשרת P

http://www.drsi-law.com/immigrateusa.htm

מה זה בעתיד?

האם עכשיו אתה עוסק בנושא של הפקה מוזיקלית? אפשר עוד פרטים על מה שעשית בקריירה זו? (מסקרן אותי הנושא המוזיקלי, בקטע האזרחי אינ לא יכול לעזור לך יותר מדי)

פורסם

אתם שחכתם כמה אפשרויות

1) אתה שולח קורות חיים לחברות בארה"ב ואחת מזמינה אותך לעבוד אצלה בארה"ב, היא תצטרך לדאוג לך לאשרת עבודה, כמובן שיש עוד תנאים כמו להוכיח שהיא צריכה -אותך- ולא אמריקאי אם אני לא טועה.

2) החברה שלך בארץ שולחת אותך לעבוד בארה"ב בסניפים אחרים של החברה בארה"ב, גם כאן דואגים לך לאשרת עבודה.

מישהו יכול לפרט איך מקבלים ויזת סטודנט? צריך להתקבל למכללה/אוניברסטה בארה"ב? או שיש עוד תנאים לקבלת ויזת סטודנט?

פורסם

^^^

מצטרף!

ויזה סטודנט זה חלום לארה"ב.

פורסם

ויזת עבודה וויזת סטודנט רחוקות מלהיות מדהימות.

1. שניהן לפרק זמן מוגבל, ולמקום מוגבל. (רק חברה אחת או רק ביה"ס אחד)

2. קשה להאריך.

כדי לקבל ויזת סטודנט אתה צריך להתקבל למוסד לימודים מוכר בארה"ב ואחרי זה להוכיח שיש לך את האפשרות לשלם על המחייה שלך ושכ"ד וכו' במהלך התואר כי אישור העבודה שלך הוא לבערך 18 שעות שבועיות של עבודה (או משהו כזה ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים