פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים מחבר שמעת או ניסית? תודה על ההמלצה אבל הייתי מעדיף גם שמישוה עם נסיון יציע משהו...
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים גם אני ממליץ על החנות שהציעו מעלי, הרבה מאוד מפורום קונסולות קונים שם.ויש הרבה פעמים קופונים של 10$ הנחה לחנות שאפשר למצוא ברשת.
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים מחבר יש שם כמה משחקים שרציתי שאזלו מהמלאי. יש עוד חנויות מומלצות או שפשוט לחפש מציאות ב EBAY/AMAZON
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים PLAY ASIA חנות מאוד פופולארית ואמינה הבעיה איתה שמכס ישראל אוהב לעכב מוצרים שלה משום מה ככה שלא פעם ופעמיים המוצר מגיע אחרי חודש (לא תמיד זה ככה , רוב המשלוחים מגיעים עד שבועיים )אני הייתי מזמין מאיביי או אמזון .
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים PLAY ASIA חנות מאוד פופולארית ואמינה הבעיה איתה שמכס ישראל אוהב לעכב מוצרים שלה משום מה ככה שלא פעם ופעמיים המוצר מגיע אחרי חודש (לא תמיד זה ככה , רוב המשלוחים מגיעים עד שבועיים )אני הייתי מזמין מאיביי או אמזון . אם היית טורח להעיף מבט שתי תגובות מעליך היית רואה שמאז פתיחת הת'רד דיברו על PLAY ASIA.
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים הכל בסדר איתך ? בגלל שדיברו על PLAY ASIA ראיתי לנכון לכתוב את התגובה שלי
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים אוה. למען האמת בד"כ אני על קונסרטה אבל היום לא פשוט מצורת הניסוח שלך חשבתי שזו הייתה המלצה חדשה, סליחה
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים קונסרטה זה אחלה דבר.אני הייתי מנסה בhmv.co.uk אחלה חנות שירות מעולה ואמינים עד היום לא היו לי איתם בעיות עם המכס (רק עם דואר ישראל פעם אחת).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.