עבור לתוכן

טיפ: האצת תפריט ההתחל בחלונות ויסטה.

Featured Replies

פורסם

שלכום לכם!

בתור משתמש קבוע במערכת WINDOWS VISTA, אני נחשף לתגליות רבות, לומד דברים חדשים ואף טיפים חביבים על המערכת.

לא פעם נתקלתי בבאג מסויים במערכת. אבל כפי שאתם בוודאי יודעים - לכל בעיה יש פתרון. אם הוא פשוט ואם לא.

אנו נעסוק בתפריט ההתחלה.

אם גם אתם משתמשים קבועים בויסטה, בוודאי נתקלתם בתופעה המוזרה שתפריט ה"התחל" נעשה איטי. כלומר, פתיחת תתי נושאים תחת הכותרת "כל התוכניות", תימשך שניה לכל היותר (זמן פעולה שאמור להמשך עשירית שניה לכל היותר).

אולי לא הבחנתם בכך, אבל התופעה מתרחשת בדרך כלל כאשר מתקינים תוכנית חדשה. התוכנית החדשה מסומנת בצבע כתום בתפריט "כל התוכניות" (לשם הדגשה, בכדי להקל על המתשמש בלמצוא את התוכנית החדשה שהתקין).

האפשרות של סימון התוכנית החדשות בכתום, היא בעצם הגורם לבעיה. למה? תשאלו את מיקרוסופט.

31568114gh9.jpg

(תתי התפריטים ב"התחל")

הפתרון לבעיה הזו הוא פשוט ביותר, כל מה שעליכם לעשות הוא להכנס למאפייני תפריט ההתחלה ולבטל את אפשרות הסימון.

כך תפעלו:

לחצו לחתן ימני על לחצן ה"התחל" ואז מאפיינים.

40794082xc2.jpg

כעת נווטו אל הכרטיסייה "תפריט התחלה".

לחצו על לחצן ה"התאמה אישית" העליון ביותר.

גללו מטה בחלון החדש שנפתח ואתרו את "סמן תוכניות חדשות שהותקנו".

הסירו את הסימון, ואשרו.

34026577sc0.jpg

http://img92.imageshack.us/img92/9879/34026577sc0.jpg

עכשיו תהנו מתפריט התחלה חלק ומהיר!

מקווה שעזרתי לכם ואשמח לתגובות / שאלות

רם.

פורסם

אם אתה פותח את תפריט התוכניות אתה משתמש בסרגל בצורה לא נכונה.

מנוע החיפוש הוא הדרך הכי מהירה ויעילה. אני יותר משנה עם ויסטה ואני לעיתים נדירות צריך לפתוח את התפריט הזה.

פורסם
  • מחבר

דווקא אני כן משתמש בחיפוש זה מאוד נוח, אבל בכלל התפריט יהיה מהיר יותר, חלק ובלי תקיעות.

ולפעמים דווקא נחמד לפתוח את התפריט הזה.

פורסם

מוזר... אצלי זה כן מסמן בכתום, והכל זז רגיל :\

אולי זה רק בויסטה בעברית? ???

פורסם

פשוט מדהים עד כמה מכוער ולא נוח זה WINDOWS בעברית :-X הכל פשוט הפוך ממה שזה אמור להיות :-X

בכל מיקרה גם אני משתמש בחיפוש שהרבה יותר נוח ומהיר, פשוט כותב אות או שתיים משם של תוכנה, ויש לך אותה.

ולמי שמתמש בתפריט, אז עדיף שתוכנות חדשות יצבעו בכתום, ככה הרבה יותר נוח למצוא תוכנות חדשות שהתקנתה, וזה ממש לא יותר איטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים