עבור לתוכן

צריך המלצה לבניית משטח קירור ללפטופ

Featured Replies

פורסם

מה קורה חבר'ה?

אני צריך עזרה

חשבתי לקנות 2 משטחי פרספקס, לשים אותם בצורת V (הקודקוד יהיה בחלק הקרוב למשתמש), לשים מתחת למשטח העליון 2 מאוררים 120MM

(אם תמליצו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=361956.0 פה עליהם אני אשמח :))

הV יחובר עם ציר, כמו בדלתות של פעם, וככה אפשר יהיה להגביה את המחשב לזויות אחרות במידה וארצה (כמובן שזה מצריך בניית תומך בצד השני).

העניין הוא שלפי מיטב הבנתי, מאוררים מגיעים ב12/7V לכן, אם אני ארצה לארגן גם מפצל USB שמקבל מתח חיצוני, אני אצטרך לאלתר מקור מתח למאוררים, ובמקביל להמיר אותו ל5V לUSB.

שאלותי הן כאלה: יש לכם אולי הצעה אחרת חוץ מפרספקס על מנת לבנות את המשטח הזה? (צריך משהו קשיח וקל).

מישהו יודע היכן אפשר לקנות בב"ש? כי אני לא אהיה בקרוב בבית בראשון (דרך אגב, החנות בחולון עדיין קיימת?)

מישהו יודע מחירים בערך?

ובנושא אחר, שגם קשור למודינג, אם תוכלו להגיב שם ולעזור אני אשמח

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=361759.0

פורסם

פרספקס יכול להיות רעיון טוב מאוד

אתה יכול גם לצבוע אותו מבפנים בשחור או בכסוף או לבן כמובן בהתאם לצבע הנייד שלך

בקשר למשהו יותר קל

כן !

פרספקס

אבל לא 5 מילימטר

יש 3 מילימטר

זה מספיק דק קל וטוב

פורסם
  • מחבר

אבירם אתה מהדרום, אתה יודע איפה אפשר לקנות פה במקרה?

נראה לי שעדיין עדיף שהוא יהיה יחסית עבה, כי הוא צריך להיות חזק, על מנת להחזיק את הלפטופ בלי להשבר.

פורסם

אני קונה בעיר שאני גר בה אני לא באזור בארשבע אני בצפון הנגב

תריץ חיפוץ בגוגל על בתי מלאכה בב''ש אני בטוח שיש מלאא

פורסם
  • מחבר

גוגל הזוי במקרה הזה :(

פורסם
  • מחבר

תודה :)

אתה יודע בערך מה המחירים של זה?

פורסם

מה המידות שלך ?

פורסם
  • מחבר

רוחב 36

אורך 27

שתי חתיכות כאלה.

ובעקרון אני אצטרך גם חתיכה של 80 מ"מ, על 36 ס"מ (על מנת לעשות מעצור כזה), אלא אם כן אני אחשוב על משהו אחר, כמו לעשות שקעים במשטח שיתפסו בדיוק את הרגליות של הלפטופ ואז הוא יעצור בפנים.

ת'אמת ראיתי כל מיני סוגים של משטחים, ואני מתלבט בין האופציה היותר אסטטית, אבל הקצת פחות נוחה של הV שציינתי, לעומת זאת, ראיתי אופציה קצת פחות אסטטית אבל יותר נוחה, זה כמו V סגור, שהמשטח העליון מנוקב, ומאחורה יש 2 מאוררים שמכניסים אויר לV הזה (כלומר אני אצטרך תעלות לריכוז האויר בשביל זה)

פורסם

80 שקל כולל החתיכה הששלישית אני מעריך...

זה נע בין לבין כול אחד מוכר את זה משהו אחר

טיפ:

על המחיר שהוא מציע תגיד הציעו לי ב20 שקל פחות ב*****

עוזר בדרך כלל כי הם גונבים על זה ..

פורסם
  • מחבר

תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים