פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים מצמידים את הפרספקס לשולחן עם היד ואת החלק המיועד לחיתוך משאירים מחוץ לשולחן לוחצים על הג'קסו וחותכיםלא נותנים לו אפשרות ''לקפוץ''כי הוא ישבר עוד לפני שהוא ישרט!
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים יש גם את הכלי הזה:http://www.tools2go.co.il/product.asp?productid=348אבל אני חושבת שיהיה קצת קשה לחתוך איתו את המרובעים בצדדים
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים מחבר ג'קסו? אני מכיר ג'קסון יכול ליהיות שזה טעות שמיעה שלי קיצור זה כמו ברזל שטוח שמתוכו יוצא מסורית כלפי מטה והיא עולה ויורדת אם כן אז זה מאוד מאוד לא נוח לחתוך עם זה אחי אמר לי שהוא ניסה פעם וזה נשבר לו תוך בערך 3 שניות
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים מצמידים את הפרספקס לשולחן עם היד ואת החלק המיועד לחיתוך משאירים מחוץ לשולחן לוחצים על הג'קסו וחותכיםלא נותנים לו אפשרות ''לקפוץ''כי הוא ישבר עוד לפני שהוא ישרט!תקרא מה רשמתיוזה לא ג'קסון זה ג'קסאו !תלוי גם מה האפשרויות שלך אפשר עם מסורית עם דרמל עם ג'קסו ....
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים מחבר אני יכול או עם מסורית (יש לי כזאת דקה עם שיניים חדות אבל נראה לי שגם זה ישבור תפלסטיק) או עם דרמל או עם סכין יפנית כמו שהמלצתה מה שנראה לי הכי טוב עד עכשיו זה הסכין יפנית כי זה הכי מדוייק מה אתם ממליצים ודרך אגב אני עובד מצויין עם הדרמל
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים דברים ישרים תחתוך עם הסכין יפאנית דברים מרובעים עגולים עקומים תחתוך עם הדרמל ותשייף אחרכך קצת עם נייר 100 זה יספיק בהחלט
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים חבל שאין CNC ביתי במחיר שפוי, זה פשוט היה נפלאבזמנו היה לי בבית ספר כרסמת CNC חמודה בערך 30 על 40 היה ניתן לכרסם כמעט כל חומר בגודל של A4 ואפילו קצת יותר..אני הכנתי איתה כל מיני חריטות מגניבות ומחזיקי מפתחות.. וכל מיני כאלהלדעתי זה הדבר האידאלי למודינג.תבדוק אולי יש לכם בבית ספר כזה זה יחסוך לך המון כאב ראש.
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים תלוי כמה חשוב לך הדיוק בנק' האלו - סכין יפני ייתן לך מקסימום דיוק לקוים ישרים - הדרמל לכל השאר...חבל שאין CNC ביתי במחיר שפוי, זה פשוט היה נפלאבזמנו היה לי בבית ספר כרסמת CNC חמודה בערך 30 על 40 היה ניתן לכרסם כמעט כל חומר בגודל של A4 ואפילו קצת יותר..אני הכנתי איתה כל מיני חריטות מגניבות ומחזיקי מפתחות.. וכל מיני כאלהלדעתי זה הדבר האידאלי למודינג.מסכים לגמרי - כרסמות כאלה יש גם בחלק מהנגריות - תיכנס תתחנן ואולי יסכימו...
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים חלומה של כול אישה הוא השמלה החדשה של דיאורחלומו של כול חולה מכוניות היא פרארי אנזוחלומו של כול שמן זה מנוי אכול כפי יכולתך במקדונלסחלומו של כול מודר הוא לא ספק כרסומת סי אנ סי חחחחחחחחחחחחחחחבל שאין את זה בהשג ידאבל אפשר לעשות דברים יפים גם בלי כרסומת .. ;D
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים אם יש לך סבלנות, יש כאן הוראות לבניית כרסומת CNC 3 צירים.http://lirtex.com/heb/index.php/cnc
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים לכל מי ששואל פה ולכל מי שהפקיע מחירים יש ב "אוקריפלסט" ליד תחנה מרכזית לב המפרץ בחיפה פרספקס 3 מ"מחצי מטר על חצי מטר שקוף שעולה 32 ש"ח כולל מע"מ .
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים מחבר לכל מי ששואל פה ולכל מי שהפקיע מחירים יש ב "אוקריפלסט" ליד תחנה מרכזית לב המפרץ בחיפה פרספקס 3 מ"מחצי מטר על חצי מטר שקוף שעולה 32 ש"ח כולל מע"מ .כן אבל רק הנסיעה לחיפה תעלה לי יותר מהעלות בתל אביב
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים כן אבל רק הנסיעה לחיפה תעלה לי יותר מהעלות בתל אביבהוא סתם נתן דוגמה, למחיר ולחנות שהוא מכיר - תחפש חנות כזו ליד הבית - באיזור תעשיה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.