עבור לתוכן

עזרה עם נרתיק לאוזניות ולנגן

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון אני חוזר מהבית ספר ברגל, וממש משעמם לי ההליכה של 3 ק"מ בלי לעשות כלום, אז חשבתי לשמוע מוזיקה, אבל אני מפחד להביא את האוזניות שלי (K414P) לבית ספר כי אני יודע שהן יקבלו מכות או שאיזה ערס יחליט שבא לו להפיל שולחנות ויהרוס אותן (אני מקווה שזה בסדר מצדך IG).

אני רוצה להכין קייס קשיח, שבתוכו יהיה חומר רך ועוד מקום שקוע בשביל הM6 שלי, ומבחוץ לדעתי כדי להגן עליהם טוב צריך מתכת בעובי 5מילימטר בערך, אבל אני לא יודע באילו חומרים כדאי להשתמש.

חשבתי להוציא על כל העניין 50 שקל (נשמע קצת הרבה אבל הוא ישמש אותי גם לאוזניות אחרות בעתיד).

באילו חומרים כדאי לי להשתמש (עד 50 שקל)? חשוב שהמתכת תהיה ניתנת לצביעה. תציינו גם באיזה דבק להדביק את החומר הרך לציפוי המתכת. חשוב שהמתכת תהיה ניתנת לקדיחה להוספת צירים.

יכול להיות שליד השקע יהיה עוד אחד לPSP.

הנרתיק מתוכנן להיות בגודל 20X15X5 בערך, בגודל הזה 50 שקל עדיין יספיק לחומרים איכותיים?

סליחה על הבורות, פשוט אין לי כל כך הרבה מושג בזה.

פורסם

הבורות היחידה היא שאתה רוצה לשים M6 בתוך פאקינג כספת

אם הייה לי QX9770 לא הייה שם אותו ככה חח

אבל לא משנה יפה שאתה מעריך את הציוד שיש לך

תראה

יש קופסאות כאלה שמוכרים שהם דומים לקופסא של השש בש רק יותר קטנים

לפי דעתי אם תיקח אחד כזה ותרפד אותו מבפנים תוכל לשים שמה את הנגן והאוזניות שלך ולסגור אותו עם קליפס כזה שגם כלול בקופסא

זה יהיה סבבה לאלה

גם אם תקבל בעיטה בתיק אני מבטיח לך שלא תשבר הקופסא ולא ינזק האמפי שלך

לא כדאי שתכנס לבניית קופסא מברזל בישביל זה

נוגעים בה היא נשרטת מחלידה וזה לא טוב

באים אין לך אפשרות לקופסאת שש בש תבקש מאמא את אחת הקופסאות איפור שלה הן מפלסטיק כאלה ואותה תרפד תחרוץ בריפוד חור לאמפי ולאוזניות וזהו

ואם לא כול קופסא שתאלתר כדי שתיכנס בתיק ותהייה מרופדת מבפנים היא תספוג נפילות וכאלה ...

אין לך מה לדאוג

אם אתה לא הולך למלחמת וייאטנם השניה אין סיבה שיקרה לו משהו

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

טוב חח אני יודע הM6 בקייס קריסטלי מהרגע הראשון שלו מחוץ לאריזה, אני אנסה משהו לא מוגזם אם אתה אומר, כשיהיה כסף לזון 120 תהיה כספת :smile1:

לא הבנתי למה אתה מתכוון שזה כספת, אולי זה מוגזם בשביל נגן אבל גם לPSP ויכולים רק לבוא עוד גאדג'טים בעתיד זה נראה לי הגיוני, אולי לוותר על הציפוי מתכת ולעבור לקלקר קשיח, אם לא יהיה לי חשק להכין אני אקנה כמו שאמרת.

דרך אגב, אל תשאל אנשים על מלחמות אם אתה לא יודע שאין אצלם בבית ספר :lol:

פורסם

גם אני הייתי בבית ספר

לא אני שאומר לך לעשות את זה אבל אם מישהו הייה שובר או הורס לי את הנגן הוא הייה קונה לי חדש בכול מקרה ובכל מצב

ואם לא אני הייתי משפשף לו את הראש באדמה

אם אתה מתכוון לשים אותו בתיק איזה משהו מקלקר קשיח בהחלט יוכל לעזור

חוץ מזה אני לא מאמין שיתנכלו לך כדי להרוס לך אותו

כך שקלקל יספוק זקירות של התיק על הריצפה דחיפות וכאלה

בהצלחה

פורסם

WOW אתה ילד מוזר

מה הולך אצלך בבצפר אם מישהו היה שובר לי תMP3 ולא מביא לי כסף הוא לא היה חוזר יותר לבצפר.

אני אומר אל תעשה את זה, למה שאתה תשים תתדברים שלך בכלוב כדי להגן עליהם מאחרים אם מישהו יגע לך בזה תן לו בוקס לראש אבל... אני מבין שזה לא המצב בבצפר שלך אז כן כנראה שתצתרך לצאת פראייר ולבנות את זה כדי שלא יהרסו לך

פורסם
  • מחבר

המצב שלי בביתספר ממש גרוע, 60% מהשכבה ערסים והתחביב שלהם זה להעף שולחנות כשאין ילדים בכיתה, אף פעם לא תופסים אותם.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחח

''ערסים''

אל תראה אותם

ואל תהייה פראייר

אנחנו סוטים מהנושא

בכול מקרה , אפילו קופסאת נעליים מרופדת זה יהיה טוב ..

פורסם

פשוט אל תשאיר את התיק בכתה :nixweiss:?

פורסם

יש נרתיקים מוכנים של מצלמות. חלק מהם הם קשים מבחוץ ומבפנים יש ריפוד. אולי תוסיף עוד קצת ריפוד כי הם לא מושלמים.

פורסם
  • מחבר

יש לי PSP והאוזניות קצת יותר ארוכות ממנו, בכל מקרה תודה.

פורסם
  • מחבר

אני לא מתפשר בדברים האלו, אבל יש שמועות לגבי הקרוסרואדס החדשות, ואם הן יגיעו עם נרתיק קשיח זה יהיה עוד יותר טוב ואני אקנה אותן, אם לא, אני אקנה את הX3I, עכשיו הן עולות 100 שקל בערך!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

האופציה עם האוניות במחיר הזול שלא באיכות נשמעת באמת אפשרות טובה אבך אם באמת אתה לא רוצה להיתפשר ואולי גם להנות קצת בלי חשש לך על X3I

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים