עבור לתוכן

הפיכת וידאו למארז, עזרה בלוח האחורי.

Featured Replies

פורסם

היי.

בקרוב אני מקווה אני קונה מחשב חדש, שלי יעבור להורים שלי ושל ההורים שלי יילך למחסן.

חשבתי להפכו לHTPC ואני צריך את העזרה שלכם.

בפאנל האחורי יש רק חיבורי חשמל ו-וידאו, ואני צריך שיהיה לי פאנל אחורי עם מקום ליציאות לוח אם וליציאת חשמל של הספק.

ללוח אם יש 6 יציאות סאונד, כרטיס מובנה, יציאות USB ורשת ועוד כמה פיצ'רים.

מה לעשות ? אגב אין לי גישה לכל מיני כלים אז עדיף במינימום כלים שאני אנסה להשאיל ממישהו.

אם יש דרך טובה לחתוך את המארז שלהם ולהלביש אותו בוידאו אני אשמח לטיפ.

תודה לעוזרים, ליאב.

פורסם

למה דבל פוסט?

אם אני לא טועה כבר העלת כותרת כזאת

תראה אין דבר כזה לעבוד בלי כלים

קל וחמור HTPC מאחורי הלוח אם יש תושבת שבא עם הלוח זה מלבן ברזל כזה לרוב מבריק שאותו אתה אמור להלביש באחורי הוידאו ישן שיהיה המארז החדש

ואז אתה שם את הלוח אם בהתאם

דוחף את הספק גם כם וכול השאר אתה יודע ...

הכול עניין של התאמות

תתמחיל לעשות ובבו הזמן גם תשיג את החומרים ומשיך כול פעם תסדר בעיה אחרת עד שתגמור את הפרויקט

פורסם

נא להתעלם. >:(

פורסם
  • מחבר

נכון, שאלתי בעבר אם יש דרך בלי חיתוכים, אבל הבנתי שאני חייב לחתוך ולכן אני חייב עזרה ספציפית לגבי החיתוך.

מאיפה להשיג פאנל, איך להרכיב אותו ואיך לחתוך.

תודה על העזרה אבירם, וכנראה כשאני סוף סוף אקנה את המחשב החדש אני אפתח יומן פרויקט.

פורסם

איזה פנאל ?

אחורי קדמי ?

מה המפרט של המחשב בישן

מה התיכנון ?

לאיזה מארז הוא נכנס ?

יש תמונה ?

שתף קצת פרטים שנוכל לעזור !

פורסם
  • מחבר

איזה פנאל ?

אחורי קדמי ?

מה המפרט של המחשב בישן

מה התיכנון ?

לאיזה מארז הוא נכנס ?

יש תמונה ?

שתף קצת פרטים שנוכל לעזור !

תמונה אולי בקרוב.

פאנל אחורי, לגבי הקדמי אני חושב שאני אנסה להפוך את אחד הכפתורים של הוידאו לכפתור הדלקה ואחד לריסט, ובכניסה של הוידאו אני כנראה אשים את הCD.

בקיצור כרגע חשוב לי בעיקר האחורי, הקדמי אולי בעתיד, וגם כי אני לא יודע מאיפה להשיג פלסטיק.

התיכנון הכללי הוא לקחת מכשיר VCR ישן ולהכניס בו את הרכיבים החיוניים בלבד,

שזה אומר לוח+מעבד+קירור (סטוק של אינטל למעבד סלרון 2.6GHZ) + ספק + זכרונות (תעירו לי במידה והחסרתי משהו).

בלוח יש כל דבר אחר שאני צריך שזה אומר כרטיס מסך מובנה וכרטיס קול מובנה.

אני גם מתכוון בדרך להסיר משחה טרמית ולהוסיף חדשה, נראה כבר אם זה ייצא, אולי זה ייצא אחרי שאני ארכיב.

מה שאני יודע שיש במפרט הוא ספק 500W (נראה לי שג'נרי, לא בטוח של איזה חברה), מעבד סלרון 2.6, זכרונות DDR של 256MB כל אחד, וכרטיס מסך ג'יפורס 5500FX שלא ייכנס במארז החדש.

פורסם

בקשר לאחורי זה לא בעיה אתה חותך מלבן איפה שכול הכניסות ומלביש את זה שמה מה הבעיה ?

פורסם
  • מחבר

בקשר לאחורי זה לא בעיה אתה חותך מלבן איפה שכול הכניסות ומלביש את זה שמה מה הבעיה ?

אוקיי, תודה רבה.

לגבי הקדמי אני כבר אראה מה אעשה, תודה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים