עבור לתוכן

צריך המלצה לסידור מארז ומאוררים

Featured Replies

פורסם

לא חושב שהבנתי. אתה מחליף את המאוורר של הקירור סטוק?

כי גם אמרת שהמאווררים של AC לא מקררים את המעבד, והרי המלצתי לך על מאווררים למארז ולא למעבד.

פורסם
  • מחבר

חשבתי אולי להוריד את המאורר של המעבד עצמו, ולשים את ה12 ס"מ מעליו, אבל ראיתי שהוא לא מספיק חזק בשביל זה...

פורסם

אני חושב שעדיף להיטסינק עם המאוורר המקורי שלו.. הוא מתאים בול ואני מניח שהוא גם מעוצב בצורה שהוא דוחף את האויר טוב יותר דרך להבי ההיטסינק.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אם זה ככה, אני אצטרך לחתוך בשבילו מקום במכסה, ויהיה לי מקום ל12 ס"מ אחד בלבד כנראה.

ות'אמת חבל שלקחתי את ה8025L, יש דגם אחר שלהם, שהרבה יותר חזק.[br]פורסם בתאריך: 27.09.2008 בשעה 14:21:00

NIKE אני צריך את עזרתך שוב פעם

לאחר כמה ניסויים, כנראה שהמחשב יעבוד עם המאורר של המעבד, 12025L אחד, ו2 מאוררים של 80MM

בעקרון קניתי בזמנו את ה8025L אבל הם יחסית חלשים, וראיתי את הPWM שהרבה יותר חזקים, אז החלפתי אבל לגרסאת הExhaust‎ ולא הבנתי את הטעות עד שהיה מאוחר מידי חחח

הרעיון היה שמאוררי ה80, יהיו מאחורי המארז, מבחוץ. (כלומר בחלק האחורי שלו)

אבל מאחר שהמאוררים מהסוג הזה, הם יוכלו רק להכניס אויר, אז השאלה היא ככה, האם כדאי להשתמש בהם ושיכניסו אויר, וגם המאורר של המעבד יכניס אויר, וה12 יוציא אויר (ה12 יהיה בגג בין כל המאוררים)

או שעדיף להחליף בחזרה ל8025L ולשים את ה12+המאורר של המעבד, שיכניסו אויר, וה80 יוציאו?

תודה רבה על כל העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים