פורסם 2008 בספטמבר 1717 שנים אני שוקל להחליף את הפלאפון שליאני מחפש פלאפון עד 1500 שקלפלאפון אמין בעל אפשרות הרחבת זיכרון עם כרטיסמצלמה סבירהמסך גדול יחסיתאפשרות לשמיעת מוזיקה באוזניותכמובן שיתמוך ברשת סלקוםאין העדפה לחברה מסויימתיש למישהו הצעות?
פורסם 2008 בספטמבר 1717 שנים בדקת מה אופציות השידרוג שלך ברשת סלקום?אולי בכמות השיחות שאתה מבצע אתה יכול לקבל מכשיר יותר יקר בסכום שאתה רוצה להשקיע.שווה לך לדעתי לבדוק מה יש לסלקום להציע לך.מבחינת אמינות , לכל חברה יש את המכשירים הטובים והפחות טובים , יש את הנוקיות למיניהן ואת סוני אריקסון.
פורסם 2008 בספטמבר 1717 שנים מחבר אז אילו מכשירים מומלצים בערך בסכום הזה או נגיד 1700 שקל לא יותרבו נאמר שביררתי בסלקום ואני לא אקבל זיכוי על המכשיררציתי לדעת גם אם הN73 וE65 K850i או W910i נחשבים טובים
פורסם 2008 בספטמבר 1717 שנים לא דיברתי על זיכוי על המכשיר שלך אלא זיכוי על זמן אוויר (כמה שאתה מדבר).אתה יכול להוריד את הקטלוג של המכשירים של סלקום (יש גם מחירון) ולראות מה נכנס לך בתקציב ואז לחזור לכאן ולשאול מה הכי טוב במסגרת התקציב הזה.סתם בתור דוגמא , באורנג' (אני יודע שזה לא רלוונטי עבורך) , אם אתה מדבר מעל 100 ש"ח בחודש אתה יכול לקבל את N95 , W980 ,סמסונג סול , C902 ועוד ב1764 ש"ח (49 ש"ח כפול 36 חודשים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.