פורסם 2003 ביוני 1122 שנים מחבר וזה קורה פעמיים בשנה.שניהם במפתיע נופלים ביום שישי... ;Dלא מכיר ת'סרטיםFriday The 13th?ושאר הבולשיט הזה?
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים אתה יודע שביהדות אין לו משמעותואם יש אחת אז היא טובה (13 גיל הבר מצוה וערב שבת...)
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים כן, מתחמם ביג בקרית אתא, מפגש....מה יש לעשות בביג? להפחיד את האנשים בבואלינג? לך ביום שני לשוק 8)
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים מה יש לעשות בביג? להפחיד את האנשים בבואלינג? לך ביום שני לשוק 8) אילו רק ידעת מה יש שם!!! גן עדן.. סוף סוף המפגשים שלנו השתלמנו הצלחנו לעורר את העולם חה חה חה.. כל המרכז מגיע.. הצלחנו לשכנע אותם!!! כל הכבוד לצפון. (http://max-tuning.com)
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים אגב, אם יש מישהו מעכו/נהריה שנוסע למפגש, אני ועוד כמה חברים נשמח מאוד לטראמפ.
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים יש מצעד הגאווה בירושלים. ועקב העובדה שזה כאן זה לא קשור להומואים כמעט, זה פשוט לצאת לרחובות ולשים ז** על הדוסים שזה תמיד כיף אחרי שנה של כפייה דתית
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים אגב, אם יש מישהו מעכו/נהריה שנוסע למפגש, אני ועוד כמה חברים נשמח מאוד לטראמפ. טראמפ? מי דונלד? סתם.. אני לא נוסע דרך נהריה..סוריי..קח מונית/אוטובוס.. לא יקר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.