עבור לתוכן

זקוק לעזרה נפשית ואוזן קשבת

Featured Replies

פורסם

להתאבד זה סתם לברוח מהצרות שלך

אני מדבר מניסיון לא שווה לחשוב על זה בכלל

קח כמה טיפים

צא עם חברים תהנה תצחק הרבה תבלה שיהיה לך תחושה של עוד למחר

צא בשישי קבוע תהנה

צא הרבה עם בנות תכיר אולי תהיה לך חברה

תיסתובב הרבה עם חברים

אם אתה צריך אוזן קשבת אז יש לי אייסי 338886373 אתה מוזמן לפרוק ואני ינסה לעזור לך בכיף

פורסם
  • מחבר

היי זה שוב אני.

אז קודם כל רציתי להגיד תודה רבה לכל מי שהגיב. הצלחתם לשפר את הרגשתי, אפילו אם במעט.

ראיתי כמה הזמנות למסנג'ר והוספתי לי כמה (אני לא יודע אם אני אספיק לדבר עם כולם. יכול להיות שעם חלק אני אדבר עכשיו, חלק בזמן מאוחר יותר)

בכל אופן המון המון תודה :)

ניר

פורסם

תרגיש חופשי לשתף אותנו בהכל,

פה תוכל לקבל יותר דעות מאשר בIM

שפוך הכל חבר!

פורסם

אני חי בתחושה שאין לי בשביל מה לחיות.

רוב העניין שלך מתבסס על זה.

אז בו אני אגיד לך. את המשמעות שלך או את הייעוד שלך אני מבטיח לך אתה תמצא. אבל חשוב שתבין זה לא חייב להיות כאן ועכשיו.

יש אנשים שהם בני 50 ועדיין לא מצאו את עצמם תבין שזה יכול לקרות לך בכל רגע ושלב נתון בחיים. אל תתן לזה לייאש לזה תניח את זה בצד ותנסה להנות מהחיים כמה שיותר.

בהצלחה!

פורסם

ממילא לאחר שחזור המפץ הגדול כולנו נמות (חחח סתם :lol:)

בכל מקרה, אנחנו נשארים על העולם הזה כל כך מעט זמן, אז לקצר את זה עוד יותר?! :kopfpatsch:

בחיי, אתה ישן. :kopfpatsch:

פורסם

שונא אנשים כמוך. אנשים נילחמים בשביל לחיות עוד יום ואתה רוצה להתאבד?! תעשה טובה ותחתום על כרטיס אדי.

פורסם

מישהו מוכן למחוק את ההודעה של האידיוט הזה?

במקום לעזור לו, אתה רק פוגע..

ובאותה הזדמנות תמחקו גם את זאת...

/\/\/\

אולי באן בעצם?

פורסם

^ תחתום גם אתה.

פורסם

מישהו מוכן למחוק את ההודעה של האידיוט הזה?

במקום לעזור לו, אתה רק פוגע..

ובאותה הזדמנות תמחקו גם את זאת...

/\/\/\

אולי באן בעצם?

Fighting the troll makes him win.

פורסם

פותח הת'רד,

אני רוצה לבקש בקשה,

תכתוב לנו פה את שלושת הדברים שאתה הכי הכי אוהב בעולם, ועוד איזה כמה מסביב שאתה גם אוהב.

אצלי:

1) מוזיקה/גיטרה/מטאל (ועוד המון המון דברים שקשורים במוזיקה, אבל אלה הם השלושה העיקריים)

2) מכוניות

3) מחשבים

אחרי שתגיב, נמשיך את הדיון, אני חותר לאנשהו.

פורסם

צא לטיולון בים בזמן השקיעה.

קפוץ למדבר בלילה ותקע מבטך בשמים.

תוציא את הכלב (אם יש לך) לטיול ותן לו לדפוק ספרינטים איפשהו.

קנה לחברה שלך משהו הכי פשוט וגם הכי סמלי ותראה איך היא מקבלת חררה מרוב שמחה.

זאת ועוד, ואפילו שבסופו של דבר זה עלול להעציב אותך נורא, אולי זה יגרום לך להבין כמה דברים.

פורסם

אני יודע שהנושא הזה ממש לא קשור למחשבים אבל יש לי בעיה שנמשכת מזה כמה שנים.

אני חי בתחושה שאין לי בשביל מה לחיות. אני סובל מדיכאונות ומחשבות אובדניות כמעט כל יום.

למה אתה חי בתחושה שאין לך בשביל מה לחיות?

בשביל מה אתה חושב שאנשים אחרים חיים? (לא שאלה רטורית/צינית, שאלה אמיתית. תענה באמת).

אם יהיה לך "בשביל מה לחיות", האם הדכאונות והמחשבות האובדניות יפסקו?

כמה זמן זה נמשך? מתי שמת לב שזה התחיל?

האם אתה יכול להעלות בדעתך סיבה כלשהי שבגללה זה התחיל?

אם תענה על השאלות האלו יהיה לנו יותר קל להבין את מצבך ויותר קל לנסות לעזור לך. אחרי השאלות האלו סה"כ אתה עדיין נשאר אנונימי לכל חברי הפורום הזה, אז לדעתי אתה יכול לענות בחופשיות.

פורסם

שלום לכל הגולשים.

אני יודע שהנושא הזה ממש לא קשור למחשבים אבל יש לי בעיה שנמשכת מזה כמה שנים.

אני חי בתחושה שאין לי בשביל מה לחיות. אני סובל מדיכאונות ומחשבות אובדניות כמעט כל יום.

אני רוצה לפתור את זה במקום לנסות להתאבד כי אני יודע שיש אנשים בחיי כמו משפחה וחברים שאני יקר להם.

אני מעוניין לשוחח עם מישהו במייל או מסנג'ר שתהיה לו אוזן קשבת ואולי יכולת לעזור.

רצוי אדם שניסה להתאבד, שרד והגישה שלו לחיים השתנתה מאוחר יותר.

אודה לכם אם לא תרשמו הודעות ציניות בבקשה

ניר

אני אגיד לך את האמת אין סיבה לחיות אנחנו רק אקראיות זמנית ביקום ונעלם עוד מעט.

תשאל את עצמך מה המטרה שלך בחיים לאן אתה רוצה להגיע .. כיף? כסף? בנות? חברים? פרסום? בית קטן על גבעה?

אם אין לך תשובה כמוני, אני מציע לך ליצור מחסומים רגשיים חברתיים (זה עובד טוב אצלי עד עכשיו כבר שנתיים) ופשוט תן לחיים להוביל אותך לאן שהם מובילים אותך ובסוף תמות כמו כולם :).

ואל תנסה לחשוב למה אתה חיי כי רשמתי לך את התשובה פה למעלה..

אני מציע לך לקרוא מאמרים ולראות הרצאות של פילוסופיים\מדענים (חשוב שלא יהיו דתיים\מאמינים בבולשיט) וגם לצפות בסרט The meaning of life של פייטון שבהחלט נותן פספרקטיבה הומוריסטית למשמעות החיים שהיא לא ידועה.. אבל הם נותנים אחלה של עצה :

"Try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations."

פורסם

ובכן, ומבלי להתייחס לעצות הטובות יותר (או פחות) שניתנו כאן :

להתאבד זה לא פתרון לכלום.

בהנחה שאינך נופל לאחד החריגים (ואאל"ט, אלו הם : [1] חוסר מודעות למעשיך עקב חוסר-איזון ביוכימי, [2] חזרה מוקדמת מדי לסבב חיים נוסף), אתה צפוי למצוא את עצמך אי-שם בין הצד הזה לצד השני (משום שתקופת חייך המתוכננת על האדמה טרם תמה - כך שאינך יכול להמשיך לצד השני), ולא פחות בדיכאון, אך ללא יכולת כלשהי להשפיע על מצבך - במצב שאיננו לכאן ואיננו לכאן, ועם הזיכרון של המעשה הנורא, רץ כמו סרט רע שאינך יכול לעצור.

לסיכום : עדיף בהרבה לחיות !

צא קצת החוצה (אפילו למרפסת), השמש זורחת, הציפורים מצייצות, ומישהו בעולם בהכרח ישמח לחייך אליך, לגמרי בחינם, אפילו אם לעת עתה אינך בהכרח מסוגל לחייך אליו בחזרה :)

ונוסף על כן, נסה לחשוב על עצמך בעוד אי-אלו שנים מהיום : כבעל-משפחה (ואולי כ-אבא - מי יודע ?), כמצליחן בתחום עיסוקך, וכנהנה מכל ההנאות שיש לחיים להציע (רק תבחר ! :)). ומדוע לוותר על ההזדמנות לכל אלו ? על כל ההנאות (הרבות) שעוד יהיו בחיים ?

* אפרופו ער"ן, בד"כ מאד נוח לשוחח איתם - על כל מה שתהיה מעוניין לשוחח (ויש כי בעקבות השיחה תמצא כי בעיותיך פשוטות לפתרון הרבה יותר משחשבת...), אע"פ שקשה להשיג אותם עד השעות שלפנות-בוקר.

פורסם

אני מניח שיש כאן מספר לא מבוטל של אנשים שחושבים כמוך ..

אבל רוב רובם בחרו בחיים ..

אני חושב שכדי שתאמין בעצמך.

יש סיבה שאתה מרגיש כזה מנוקר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים