עבור לתוכן

איחוד סרטים יחד עם מקודדים

Featured Replies

פורסם

האם ניתן לאחד סרט וידיאו יחד עם מקודדים על מנת שהוא יכול להריץ את עצמו לבד ובלי התקנה מסובכת ?

פורסם

הניסוח שלך אינו ברור...

אתה מתכוון לאחד 2 קבצי ווידיאו [עם מקודדים שונים/זהים ?] לקובץ יחיד ??

אם כן, באיזה תצורה [פורמט] אתה רוצה את הקובץ המאוחד - האם כקובץ AVI) MP4) או כקובץ [DVD ?

פורסם
  • מחבר

לא!

הכוונה היא ברגע שאני מוריד קובץ MPEG אשר דורש כמה מקודדים על מנת שאני יוכל לנגן אותו

אני צריך להתקין קודם כול את המקודדים ולפעמים גם את הנגנים

אני רוצה לאחד את המקודדים ואת קובץ הMPEG לקובץ אחד וברגע שאני רוצה לנגן אותו אני פשוט צריך לעשות דאבל קליק על העכבר והוא יריץ את המקודדים ויפעיל את הקובץ

פורסם

תשתמש בנגן הפורטבילי בשם vlc player.

פורסם

אם אתה מתכוון לנגן סרט ללא צורך בהורדת מקודדים, אז מחזק את מה שנאמר מעליי, תשתמש בVLC שמכיל קודקים משלו.

תבין שאם קובץ בא מקודד כבר, מן הסתם תהיה חייב שיהיו את הקודקים שיפענחו אותו בחזרה.

מה שכן אתה יכול לעשות, זה להמיר אותו בחזרה ל-RAW (עי VIRTUALDUB למשל), אבל אז הוא ישקול הרבה יותר מקום (כל המטרה של המקודדים זה לחסוך במקום תוך פגיעה מינימלית באיכות) ועדיין יהיה באיכות ירודה.

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון שאני לא יצטרך להתקין שום מקודד ושום תוכנה (למרות שאני יודע שצריך לפענח את הקובץ )

רק פשוט לחיצה על דאבל קליק הוא אוטמטית יודע להתקין לבד בלי לשאול את המשתמש וישר לנגן את הסרט

אני שואל את זה כי אני עובד בחברה גדולה שאין לעבודים שלנו שום ידע בסיסי במחשב

פורסם

אין דבר כזה.

גם כשאתה רואה סרט בפורמט RAW (כמו AVI לא מקודד למשל), יש תוכנה וקודקים שיודעים לקרוא אותו, אבל הם באים כבר מובנים במערכת ההפעלה.

אתה מתכוון שאתה רוצה לראות סרט שהוא כמו מעין SELF EXTRACTING ARCHIVE כזה, אבל למיטב ידיעתי אין דבר כזה.

חיפוש קצר מאשר לי שאין דבר כזה, חוץ מלקבצי FLASH.

אבל כל מה שצריך זה להתקין VLC PLAYER. תוכנה קלילה עם התקנת ווינדוס פשוטה. אם גם את זה הם לא יכולים לעשות, הם לא צריכים מחשב בכלל, אלא חשבוניה :)

פורסם

לא צריך להתקין VLC PLAYER, אפשר לספק אותו ביחד עם הסרט באותה תיקיה ופשוט לעשות BAT שיריץ אותם ביחד.

לגבי התקנת מקודדים בכל המחשבים ברשת שצריכים את זה, אפשר לעשות את זה ברמת ניהול הרשת אם יש שרת לכך.

פורסם
  • מחבר

אני מסכים איתך שלא צריך להביא להם מחשבים אבל מה לעשות אני עדין לא הIT MANAGER או המנמ"ר של המשרד

אז אני רוצה להקל עליהם כמה שאפשר ושלא יסבכו אצל לקוחות

תוכל בבקשה להסביר לי איך אני יוכל ליצור קובץ BAT שברגע אני צורב ללקוחה שלי את הסרט יחד עם המקודדים ?

פורסם

תוריד את ה ZIP של VLC, תפתח אותו לתיקיה, תשים את הסרט באותה תיקיה, תיצור קובץ BAT שמכיל בתוכו VLC ושם הסרט, צרוב את כל התיקיה.

פורסם
  • מחבר

מה הפקודה שאני מזין לתוך קובץ הBAT על מנת שפעם הבאה שאני לוחץ דאבל קליק על הקובץ הוא יריץ לבד ?

פורסם

רשמתי וארשום שוב:

vlc <movie file>

פורסם
  • מחבר

אבל לא צריך לרשום את הקוד הפתוח של התוכנה כדי ששקובץ ידע לקרוא את זה ?

פורסם

viper_sb אתה מבין מה המשמעות של קובץ batch?

אתה מפעיל סדרה של פקודות ומשתנים בקובץ אחד ואין פה שום צורך של תכנות אלא סקריפט פשוט.

התשובה שנתנו לך פה הכי מתאימה כי ליצור סרט שהוא self executable יהיה הרבה יותר מסובך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים