עבור לתוכן

שאלה בקשר לראיה כסעיף פוסל בצבא..

Featured Replies

פורסם

אני אומר לך בוודאות יתרה שלשדג אתה יכול להתקבל עם מספר וגם לטיס (כן כן גם לטיס או לפחות להתקבל לקורס לא יודע לגבי הצבות בסוף).

וסתם לידע כללי, במהלך המסלול אתה יכול ליהיות עם משקפים (רצוי לא כאלה שחשובות לך) וברגע שאתה הופך ליהיות לוחם אתה יכול גם ליהיות עיוור עם כל החוליות לא במקום ובקיצור בתור לוחם אתה יכול לשים עדשות. אפילו הצבא יממן לך את זה אם תדע למי לפנות.

דרך אגב לשים לב שסעיף ליקוי ראיה זה עד מספר 1.75 או 2 בשתי העיניים אני לא זוכר בדיוק איזה מהם.

פורסם

איזה שטויות הולכות פה בלי להעליב באמת שלא אבל

כדי לקבל יום סיירות צריך לחתום על חריג ושיהיה לך מס' מתחת ל1.5 מניסיון אני מדבר

כעיקרון עם המס' הזה אתה יכול להיות ביום סיירות אבל 98% שלא תתקבל לכלום אלא אם כן תיהיה משהוא לא נורמאלי ביום סיירות

ברגע שיש לך יותר מ-1 בעיניים הסיכויים שלך להיתקבל ליחידה "עילית" צונחים לאפסיים

בקשר ליחידות המיוחדות בגדודי סיור אני לא סגור אם יש מס' מגביל או אם למישהו איכפת בכלל אם יש לך משקפיים

פורסם
  • מחבר

פיי יאללה איך ביאסתם אותי עכשיו..

בתאכלס מה זה חשוב עיניים? ולמה חריגים לא מתקבלים? אם כבר הגעתי ליום סיירות מה זה משנה שאני רואה קצת פחות טוב?

כוסאמקק

פורסם

איך אני מערער על הליקוי ראייה הקל שקיבלתי כי אני ממש לא חושב שאני צריך משקפיים או שבכלל יש לי מספר. אז אין מצב שאני אוכל להיות טיס מטוסים?

פורסם

תאכלס כל אחד אומר משהו אחר וזה שאמר ששום יחידה מיוחדת לא תקבל אותי - די הפחדת אותי..

לכן בוודאות מישהו יכול להגיד מה בדבר יחידות כמו שלדג,מטכל,מגלן,אגוז? (טיס לא כזה חשוב לי תאמת)..

ותגידו אם אני ישקר לצבא ויבוא לבדיקת ראיה עם עדשות זה יתן משהו? מה הסיכון שבזה? כמובן שברור לי שזה לא דבר אתי וכו' אבל זה לא כמו לשקר בנוגע לאסטמה, אין סיכוי שאני יפצע בגלל הקוצר ראיה שלי..

תודה

יומיים אחרי צו ראשון תיתקשר למדור סיירות

טלפון: 03-7374994 רב קווי בימים א'-ה' בין השעות 08:00-17:30.

ותישאל את כל השאלות שלך

הם יענו לך מה שנכון ואמתי

פורסם

אני לא קיבלתי זימון לטיס ויש לי "ליקוי ראיה קל"

אולי יש לך קב''א נמוך ?

בתכלס אני מכיר טייס קרב (לא נווט , טייס! ) שיש לו בעין אחת שתיים ובשניה 3

ואת הקורס הוא עבר עם 1.5 בשתיהן

פורסם

קיבלתי זימון לגאמא. אין לי קב"א ככ נמוך.

פורסם

גם אצלי בשכבה היה מישהו שעבר גיבוש טייס (ובסוף הלך למשהו אחר) עם 1.75 בשתי העניים. גם לסיירות תוכל להגיע, זה ממש לא נכון שהסיכוי "צונח"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים