עבור לתוכן

שאלה בקשר לראיה כסעיף פוסל בצבא..

Featured Replies

פורסם

אז ככה קיבלתי זימון לצו ראשון וביחד עם זה הגיעו כל מיני מחשבות על מה אני רוצה לעשות בצבא, אני מאוד רוצה קרבי וכבר התחלתי להתאמן אבל יש לי בעיה שאני אשמח אם מישהו יודע בוודאות איך מתייחסים אליה בצבא..

אני מאמין שיהיה לי פרופיל 97 מכיוון שאין לי (טפו טפו טפו) שום בעיה בריאותית חוץ מסעיף ראיה, אבל יש לי מספר 1.50 ב2 העיניים ואני כבר מתחיל לחשוש מזה..

מישהו יודע בוודאות האם יש סיכוי לא לקבל זימון ליום סיירות בגלל מספר כזה? ואם כן מקבלים יש יחידות שפוסלות בטוח? והאם יש סיירות מובחרות שכן ניתן להגיע אליהן למרות משקפיים? אם כן אילו?

תודה רבה לכם!

פורסם

פסול מ 669 ושייטת בוודאות.

טיס עוד יש סיכוי עם המלצות ובקשה חריגה.

פורסם
  • מחבר

מה לגבי מטכל\שלדג\אגוז\מגלן...?

אגב מרכיבי עדשות יכולים להרכיב עדשות ביחידות האלה או שיש איזה חובה מסויימת להיות עם משקפיים?

פורסם

ביחידות לחימה כמו אגוז וכו' אני לא כ"כ בטוח אבל יש מצב שזה קצת יפריע =\.

אני לא בטוח אבל.

באיזה תאריך הצו שלך ואיפה?

פורסם

כל עוד המספר שלך הוא עד 2 אז זה סה"כ סעיף לא פוסל... אתה עדיין יכול טייס/שלדג/סיירות..

לפי מיטב ידעתי (בתור חובש) אתה יכול ללכת לכל יחידה כיום אבל rhin0 עושה רושם ממש בטוח שלא ל669 או שייטת אז אולי הוא יודע משהו שאני לא יודע...

פורסם

זה המידע שאני קיבלתי מאתר "יחידה" ומשיטוט בפורומים שם.

פורסם

שייטת אסור מספר בכלל

פורסם

כנ"ל טייסים. אסור גם עוורון צבעים או ראיית לילה לקויה.

אני די בטוח שאף יחידה מיוחדת לא יקבלו אותך, אבל יחידות קרביות רגילות, אין שום בעיה.

פורסם

כנ"ל טייסים. אסור גם עוורון צבעים או ראיית לילה לקויה.

אני די בטוח שאף יחידה מיוחדת לא יקבלו אותך, אבל יחידות קרביות רגילות, אין שום בעיה.

אפשר לעבור ירפ''א ב' עם מספר 1.75 בשתי העיניים

יותר מזה כבר אי אפשר להיות טייס

פורסם

עם מספר נמוך אפשר להיות טייס מסוקים. ליום סיירות תקבל זימון אם מספר זו הבעיה היחידה שלך.

אסור עדשות בשטח יותר, בגלל עודף מקרים של זיהום

פורסם

מה אפשר לעשות עם מס' של 2.5 בשתי העיניים??

פורסם
  • מחבר

תאכלס כל אחד אומר משהו אחר וזה שאמר ששום יחידה מיוחדת לא תקבל אותי - די הפחדת אותי..

לכן בוודאות מישהו יכול להגיד מה בדבר יחידות כמו שלדג,מטכל,מגלן,אגוז? (טיס לא כזה חשוב לי תאמת)..

ותגידו אם אני ישקר לצבא ויבוא לבדיקת ראיה עם עדשות זה יתן משהו? מה הסיכון שבזה? כמובן שברור לי שזה לא דבר אתי וכו' אבל זה לא כמו לשקר בנוגע לאסטמה, אין סיכוי שאני יפצע בגלל הקוצר ראיה שלי..

תודה

פורסם

תגידו מה קורה עם מספר 5 בשתי העניים?

פורסם

אני לא מרכיב משקפיים ורשום לי שיש לי פרופיל 97 עם "ליקוי ראייה קל" זה מונע ממני משהו? טיס למשל

פורסם

אני לא מרכיב משקפיים ורשום לי שיש לי פרופיל 97 עם "ליקוי ראייה קל" זה מונע ממני משהו? טיס למשל

אני לא קיבלתי זימון לטיס ויש לי "ליקוי ראיה קל"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים