פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים אני לא מתכוון לדבר בשמו, אבל לדעתי הוא מתכוון בדיוק לאותו הדבר שאתה התכוונת כשענית לו "כן". זאת אומרת שכשהוא אמר 5:30 הוא אמר שאפשר להכין אייס קפה עם נס קפה? אני מבולבל לגמרי כרגע, אני נסו לתקשר איתי כשאחזור לשפיותי, עכשיו אני אלך לקפוץ מצוק או משהו
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים אממ כן נב חזרתי אם התוצאות אם החלב רגיל גם יצא טוב :-* אבל אם החלב על הבוקר יצא אפטר טייסט ענק אחרי כול הנסיונות הקודמים של להכין אייסקפה שזה היה להכין קפה רגיל ואז קוביות קרח שיצא אם טעם מגעיל מצאתי את המתכון לאייס קפה הנכסף
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים מה לא ברור?, תקרא טוב-הוא שאל:חשקה נפשי באייס קפה אך נגמרה לי האבקה. איך בכל זאת אפשר להכין אייס קפה מקפה נמס רגיל?התשובה שלך היתהכןאז במקום להגיד "מה הקשר בין מה ששאלתי ובין מה שענית?", הוא כתב5:30הבנת את זה ברוך?
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים חשקה נפשי באייס קפה אך נגמרה לי האבקה. איך בכל זאת אפשר להכין אייס קפה מקפה נמס רגיל? אל אלוהים , פיספסתי את האיך ובמקומו שמתי האם! אני פשוט מטומטם, סליחה. אני אלך עכשיו להטביע את הראש שלי באסלה
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים אממ כן נב חזרתי אם התוצאות אם החלב רגיל גם יצא טוב :-* אבל אם החלב על הבוקר יצא אפטר טייסט ענק אחרי כול הנסיונות הקודמים של להכין אייסקפה שזה היה להכין קפה רגיל ואז קוביות קרח שיצא אם טעם מגעיל מצאתי את המתכון לאייס קפה הנכסף נו אז תביא את המתכון למה אתה מחכה?
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים לא בשמים לעשות אייס קפה טוב. אם אין לך כוח להסתבך תעשה קפה קר. פשוט אל תרסק את הקרח. שים 1.5 -2 נס קפה (עדיף איכותי ולא הרגיל) ו2 סוכר. שים ממש מעט מים רותחים ותתחיל לערבב טוב. כאן אם אתה רוצה להשקיע, תקנה את המקציף הקטן הזה (הוא מחובר למנוע שפעם פעם בשנת תרפפו' היו מחברים אליו מאוורר. כשהייתי קטן הייתי צמוד אליו בקיץ לא צריך לעלות יותר מ 10 שח ) ותקציף איתו. אם אתה רוצה עוד יותר להשקיע אז תוסיף מעט שמנת מתוקה ותקציף (תדאג שאתה מכין בכוס גדולה במקרה הזה). אחרי זה שים קרח עם המה שיש בכוס יתקרר (כמה שיותר), ואז תוסיף חלב (כאן אתה יכול לעשות חצי חלב חצי מים או הכל חלב, הכל לפי כמה קלוריות אתה רוצה להעמיס על הגוף ). שוב אם אתה רוצה להשקיע, אתה יכול פשוט לשים את הכל בבלנדר. אל תשכח שדבר כזה זה כמו מילקשייק מבחינה קלורית, אז תיזהר. לרוויה!
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים רואים שבחיים שלך לא הכנת אייס HOME-MADE... קפה נמס+סוכר+טיפה מים רותחים, מערבבים את הכל ע"מ שאבקת הקפה והסוכר ימסו ורק אז הוסף את הקרח והחלב. הנה ל נו אז תביא את המתכון למה אתה מחכה? אני שמתי כפית של קפה נסטלה משהו איכותי יותר ממש שיש בחנויות 3 כפיות סוכר מהמקרר {זה עושה את הסוכר כזה דבר אפקט של לא זוכר מה} קצת מים חמים לערבב טוב טוב קרח 3 או 4 חתיכות וחלב על הבוקר יוצא טעים אתה יכולה לשפר לפי איך שאתה אוהב כול אחד והטעם שלו
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים מה זה "חלב על הבוקר" שכולכם מדברים עליו?אתם מתכוונים במקרה לחלב בטעם וניל, שהקרטון שלו בצבע צהוב?
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים ^^אחד הדברים...אני אפילו שם אותו כאשר אני אוכל דגנים..אגב.. מישהו ניסה את האייספרסו של ארומה? - אני אהבתי..
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים דווקא לא אהבתי.אני אוהב לאכול את הקורנפלקס שלי (קורנפלקס של תלמה, הצהוב, נקי, בלי סוכר בלי כלום, הכי טעים) עם חלב רגיל בלבד.מתי שנגמר הרגיל ונשאר המתוק (מצב הזוי, הא?) אני בקושי מצליח לאכול..לא ניסיתי את האייספרסו, אבל דבר אחד אני יכול להגיד על ארומה-סנדביץ' יווני שליטה!
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים :-X :-X :-X :errrr: :errrr:מה שקפה נמס עושה זה מים חומים בטעם שלא מזכיר קפה אמיתירוצה קפה אמיתי חם או קר לך על מקינטה או מכונת אספרסו.למי שלא יודע מה זה מקינטה יש את זהhttp://www.coffeeman.co.il/pl_products~25.htm?DeptIDReq=2הקפה של המקינטה שואף להיות אספרסו בכך שהמים החמים עוברים דרך הקפה הטחון בלחץבדומה לאספרסו רק בלחץ נמוך.לי לדוגמא יש את הבריקה ל2 כוסות שזו המקינטה הכי טובה שיש עכשיו (מקינטה זה תחום תקציבי אין בו HIGH END בניגוד לאספרסו)מצטער שאני דוחף לך דברים שאינך עוסק מכיר או מנוסהאבל המעבר לפחות שלי מנס קפה למקינטה כמו שדרוג חומרה משמעותי במחשב/עכבר/רמקולים.המקינטה צריכה קפה טחון בטחינה בינונית שמיועדת למקינטה (בכל רשת קפה כמעט אפשר לבקש ויטחנו לך במקום)והקפה שיוצא מהמקינטה יכול להיות תמצית מאוד טובה לאייס קפה אמיתי, טהור ולא אבקה בפעמי קפה.אם תרצו להתעניין בזה תולו לשאול אותי או לשאול בפורום הקפה של תפוז שהוא פורום מאוד מקצועי בתחום הזה (ומאוד שונאים נס קפה שמה)כמובן שאם רוצים קפוצ'נו מוסיפים מקציף חלב איכותי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.