עבור לתוכן

איזה אלבום של Megadeth הכי מומלץ

Featured Replies

פורסם

איזה אלבום הכי טוב?

פורסם

Rust in Peace

פורסם

בחירה קשה, אבל באופן כללי האלבום Rust In Peace נחשב לאלבום הכי טוב שלהם, וגם לאחד אלבומי הת'ראש-מטאל הטובים ביותר בכלל.

באופן אישי אני לא יכול להחליט בינו לבין אחרים, הכל תלוי במצב רוח... מה שכן הכי פחות טובים לדעתי זה Risk ו-The World Needs A Hero.

פורסם

RIP fuck yeah! Hanger 18 ! epic :o

פורסם

:ylsuper: :beerchug:

פורסם

Rust in Peace

אלבום מופת לכול חובב הבי מטל.

פורסם

לפי הסדר:

Rust in peace

Countdown To Extinction

United Abominations

Youthanasia

Peace Sells... But who Buying?

Killing is my business And Business is good! ...

The System Has Fail

Hidden Treasures

The World Need A hero

Cryptic Writings

Risk

So Far, So good So what?

פורסם

^^^^ מצטער, אבל הדירוג שלך ממש גרוע...SFSGSW הרבה יותר טוב מ RISK, TWNAH ו Hidden treasures....למען האמת הוא אלבום מעולה

פורסם

אני דווקא אהבתי את UNITED ABOMINATIONS

פורסם

אגב, אם כבר אתה מתחיל לשמוע Megadeth, אז לדעתי הוצאות ראשונות עדיפות (במיוחד ל RIP)

פורסם

:ylsuper: :beerchug:

זה ההפך, קודם :beerchug: ואז :ylsuper: ובסוף :puke:

מה לעשות, משעמם...

לדעתי RIP הכי טוב, CTE עומד בערך באותו מקום איתו ואחריהם יונייטד אבומיניישנס..

תנסה גם לשמוע COWBOYS FROM HELL (אלבום) של PANTERA.

פורסם

^^^^ מצטער, אבל הדירוג שלך ממש גרוע...SFSGSW הרבה יותר טוב מ RISK, TWNAH ו Hidden treasures....למען האמת הוא אלבום מעולה

מחזק.

פורסם

נהניתי מאוד גם מ-Rust in peace וגם מ-United abominations, אבל מ-United abominations נמאס לי לאט יותר (אני שומע אלבומים שלמים ביחד, בלי פלייליסט), אז אני מניח שהוא קצת יותר לטעמי.

אם כי זה לא אומר ש-Rust in peace לא טוב - אני בהחלט חושב שמרטי פרידמן (והעובדה שלא זרם לדייב אלכוהול טהור בדם) עשה טוב ללהקה הזאת.

פורסם

לא אלכוהול, אבל היו לו מספיק דברים אחרים בדם...

"I could do Rust in Peace again, but I don't want to. I could have followed that formula but, God, why? I would have to have done so much heroin and cocaine and I wasn't going to. Not if I'm paying for it!"

http://en.wikiquote.org/wiki/Dave_Mustaine

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים