עבור לתוכן

זקוק לעצה בין xp 32 ביט לvista ultimate 64x

Featured Replies

פורסם

יש לי מפרט שמספיק בהחלט לווינדוס (סמכו עלי אין לי כוח לכתוב) אבל שמעתי מחבר שלי שיש פול בעיות עם התקנת תוכנות כמו דימון טולס ועוד דברים חיוניים שצריך..

השאלה שלי האם להשאר ולסבול כאב ראש בלמצוא תוכנות שיעבדו אבל לנצל את הDX10 או לחזור לXP 32 ביט שזה לא ינצל את כל הזכרון ולא יהיה לי DX10 מה אתם אומרים?

פורסם

אם אתה רוצה לחסוך "כאבי ראש", XP תעשה לך עבודה לא פחות טובה מויסטה .

ויסטה 64 ביט צורכת יותר מידי משאבים ויש בעייה בהשגת דרייברים ותוכנות מסויימות,

לא מחליפים סוס מנצח....

כל השאר לשקולך .

(נכון שמערכת 64 ביט יכולה לנצל יותר זכרון... אבל מי צריך יותר מ - 3 GB זכרון RAM ?)

פורסם

התקנתי MAGICDRIVE במקום DAEMON TOOLS

פורסם

התקנתי MAGICDRIVE במקום DAEMON TOOLS

זה לא ממש אותו הדבר, Daemon Tools [בגרסה החדשה] מאפשרת לך ליצור IMAGE מלא [כולל ההגנה]

של תקליטור המשחק המקורי שלך ולשחק עם ה IMAGE [מהדיסק הקשיח] ולשמור את תקליטור המשחק [היקר] באריזה.

גם שומר על התקליטור וגם עובד מהיר יותר [היכן שמתבצעת טעינה מהתקליטור]...

פורסם

אם אתה מדבר על המפרט שרשום בצד, אז לא הוא לא מספיק לויסטה

המעבד חלש מידי

ואין מספיק זיכרון

פורסם
  • מחבר

זה הקודם שלי.. לא מעודכן.. נראה לי אני אעבור לויסטה 32 ביט כי שמעתי שזה תומך עד 4 ג'יגה ויש לי 4..

פורסם
נראה לי אני אעבור לויסטה 32 ביט כי שמעתי שזה תומך עד 4 ג'יגה ויש לי 4

קח בחשבון שרק לחיצה על כפתור ההפעלה של המחשב ללא שום יישום ברקע או חלון פתוח, וכבר ויסטה

עומדת על ג'יגה שלם במנהל המשימות :hi: אז באמת נשארו לך בפועל רק 3 ג'יגה "נטו" - לא שאני פוסל את ויסטה...

רק לתשומת לבך .

פורסם

עדיף ויסטה 64

אצלי deamon tools עובד סבבה על ויסטה 64

קח בחשבון שרק לחיצה על כפתור ההפעלה של המחשב ללא שום יישום ברקע או חלון פתוח, וכבר XP

מעלימה לך גיגה (כי היא 32) אז באמת נשארו לך בפועל רק 3 ג'יגה "נטו" - לא שאני פוסל את XP...

רק לתשומת לבך .

פורסם
אצלי deamon tools עובד סבבה על ויסטה 64

לבריאות :yelclap:

לכל מערכת יש יתרונות וחסרונות - כל אחד בוחר מה שנוח עבורו 8)

עם רזומה כמו שלך, מותר לך להיות קצת ציני ... :xyxthumbs: ;D

פורסם

קח בחשבון שרק לחיצה על כפתור ההפעלה של המחשב ללא שום יישום ברקע או חלון פתוח, וכבר ויסטה

עומדת על ג'יגה שלם במנהל המשימות :hi: אז באמת נשארו לך בפועל רק 3 ג'יגה "נטו" - לא שאני פוסל את ויסטה...

רק לתשומת לבך .

יותר בסביבות ה600-700

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים